Πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στα πλαίσια του Great Reset, έφερε την οικονομική κρίση στη Σρι Λανκα! (βίντεο)

Πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στα πλαίσια του Great Reset, έφερε την οικονομική κρίση στη Σρι Λανκα! (βίντεο)

14 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:304
Μοίρασέ το

 

Μη γελιέστε δεν γίνεται για το περιβάλλον και την υγεία των καταναλωτών αφού τα προιόντα που θέλουν να καλλιεργούνται θα είναι όλα «γονιδιακά επεξεργασμένα» ή γενετικά τροποποιημένα!

 

Τους θαυμάζω… κατέφεραν αυτό που ΕΜΕΙΣ… Ο ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

Ξευτέλισαν την εξουσία, την οικογενειοκρατία των πάμπουτων πολιτικάντηδων, ενώ εμείς ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

Και μπορεί να ανατρίχιασε η δική μας πολιτική – δικαστική – εκκλησιαστική νομενκλατούρα που διαφεντεύει την Ελλάδα, αλλά ξέρει ότι Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΤΝΑ ΟΛΑ… και να το παραδώσει στις φλόγες, όπως έκαναν οι πολίτες της Σρι Λάνκα…

Και μπορεί η οργή του λαού της Σρι Λάνκα, να έχει λάβει απροσμέτρητες διαστάσεις και η πείνα να γίνεται βασανιστήριο, αλλά ο ελληνόφωνος έχει ακόμα πολύ χρήμα, για να πηγαίνει Μύκονο και διακοπές…

Γι αυτό “η εκπορνευμένη  α-δικαιοσύνη” βγάζει αποφάσεις που προκαλούν και εξοργίζουν, αφήνοντας ελεύθερο έναν ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ…

Γι αυτό οι δυνάστες μας, κοιμούνται ήσυχοι… και η κοντή, κάνει πάρτυ για την ονομαστική γιορτή της μαραμένης συκιάς που έχει για γκόμενο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γιατί η Σρι Λάνκα πρέπει να μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας:

«Θυμηθείτε τι έκαναν στη Σρι Λάνκα, την επόμενη φορά που θα ακούσετε τον Κλάους Σουάμπ να λέει: “Τώρα είναι ώρα για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση”.

Όποτε τον ακούτε να το λέει αυτό, όποτε ακούτε “θα ξαναχτίσουμε το κόσμο καλύτερα”, όποτε ακούτε ότι η αγροτική βιομηχανία μας πρέπει να γίνει πράσινη, όποτε ακούτε πώς η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τις τιμές των καυσίμων, ένα πράγμα να σας έρχεται στο μυαλό!

Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ».

Η Σρι Λάνκα έχει σχεδόν την τέλεια βαθμολογία σύμφωνα με τις οδηγίες του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ για τα περιβαντολογικά κριτήρια. (98) που είναι υψηλότερη κι από τη Σουηδία (96) οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν (51)».

Το μεγαλύτερο και κύριο πρόβλημα που προκάλεσε την φτωχοποίηση της Σρι Λάνκα ήταν η απαγόρευσή της στα χημικά λιπάσματα τον Απρίλιο του 2021.

Πάνω από το 90 τοις εκατό των αγροτών της Σρι Λάνκα είχαν χρησιμοποιήσει χημικά λιπάσματα και, μετά την απαγόρευση, το 85 τοις εκατό υπέστη απώλειες καλλιεργειών.

Μετά την απαγόρευση των λιπασμάτων, η παραγωγή ρυζιού μειώθηκε κατά 20 τοις εκατό και οι τιμές εκτοξεύτηκαν κατά 50 τοις εκατό σε μόλις έξι μήνες.

Μη γελιέστε δεν γίνεται για το περιβάλλον και την υγεία των καταναλωτών αφού τα προιόντα που θέλουν να καλλιεργούνται θα είναι όλα «γονιδιακά επεξεργασμένα» ή γενετικά τροποποιημένα!

Η Σρι Λάνκα χρειάστηκε να εισαγάγει ρύζι αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίων, παρά το γεγονός ότι ήταν αυτάρκης ως προς τους κόκκους λίγους μήνες νωρίτερα. Η τιμή των καρότων και της ντομάτας πενταπλασιάστηκε. Το τσάι, η κύρια εξαγωγή της χώρας, υπέφερε επίσης, υπονομεύοντας έτσι το ξένο νόμισμα και την ικανότητα της χώρας να αγοράζει προϊόντα από το εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο απο το Blaze tv και εγγραφείτε στο κανάλι

Μετάφραση Κλαίρη Πολενάκη

Πηγή

Προβολές : 304


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα