ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; Η διαστροφή της Δύσης: Οι Βρετανίδες μαίες εκπαιδεύονται τώρα πώς να φέρνουν στον κόσμο μωρά μέσα από τα ανδρικά γεννητικά όργανα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

7 Μαΐου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Ένα νέο “βιβλίο εργασιών δεξιοτήτων” που κυκλοφόρησε από το πανεπιστήμιο ισχυρίζεται ότι τα “άτομα που γεννούν” και έχουν πέος μπορούν να γεννήσουν ανθρώπους και ότι οι μαίες που βρίσκονται σε εκπαίδευση πρέπει να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν καθετήρες “τόσο για την γυναικεία όσο και την ανδρική ανατομία” προκειμένου να κάνουν μια τρανς εγκυμοσύνη επιτυχή.

ΠΟΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, σηκώνει ο πλανήτης ΓΗ;;;

Πόσα ανώμαλα και διεστραμμένα μυαλά και ψυχές υπάρχουν;;;

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, το είχαν γράψει…

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ Μ’ ΕΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Πανεπιστήμιο Napier του Εδιμβούργου (ENU) διδάσκονται τώρα ότι οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι και να γεννήσουν μωρά μέσω των “ανδρικών γεννητικών οργάνων” τους.

Πράγματι, η διεμφυλική αυταπάτη έχει ριζώσει τόσο πολύ στο μυαλό ορισμένων που νομίζουν ότι ένα ανθρώπινο μωρό μπορεί να περάσει από το πέος ενός άνδρα. (!!!!!!!!!!)

Ένα νέο “βιβλίο εργασιών δεξιοτήτων” που κυκλοφόρησε από το πανεπιστήμιο ισχυρίζεται ότι τα “άτομα που γεννούν” και έχουν πέος μπορούν να γεννήσουν ανθρώπους και ότι οι μαίες που βρίσκονται σε εκπαίδευση πρέπει να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν καθετήρες “τόσο για την γυναικεία όσο και την ανδρική ανατομία” προκειμένου να κάνουν μια τρανς εγκυμοσύνη επιτυχή.

“Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ (!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) το άτομο που γεννά έχει γυναικεία γεννητικά όργανα, μπορεί να φροντίσετε μια έγκυο ή ένα άτομο που γεννά και μεταβαίνει από αρσενικό σε θηλυκό και μπορεί να έχει ακόμα εξωτερικά ανδρικά γεννητικά όργανα”, αναφέρει το έγγραφο.

Η σχολή αργότερα αναθεώρησε αυτή τη δήλωση στον ιστότοπό του για να διορθώσει σε από “γυναίκα σε άνδρα” σε αντίθεση με “άνδρας σε γυναίκα”, ισχυριζόμενη ότι η αρχική διατύπωση ήταν λάθος. Άφησε άθικτες, ωστόσο, όλες τις άλλες αναφορές στο πέος και σε άλλα μέρη της ανδρικής ανατομίας όπως ο αδένας του προστάτη.

Το ENU εισήγαγε επίσης μια πρόσθετη ενότητα που υποστηρίζει ότι οι τρανσέξουαλ ασθενείς από γυναίκες σε άνδρες μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να χρειαστεί να γεννήσουν ένα μωρό μέσω ενός τεχνητά κατασκευασμένου “πέους”, ανάλογα σε ποιό στάδιο της μετάβασής τους βρίσκονται.

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΟΑΤΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΜΦΥΛΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΠΩΣ “ΘΗΛΑΣΜΟΣ” ΚΑΙ “ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η Elaine Miller από την Chartered Society for Physiotherapy αντιτάχθηκε στον οδηγό, σημειώνοντας ότι οι οδηγίες μαιευτικής που περιέχονται σε αυτόν είναι βιολογικά ασυνάρτητες.

Η Miller προειδοποίησε επίσης για τις πιθανές αρνητικές παρενέργειες για τους λεγόμενους “τρανς” ανθρώπους που προσπαθούν να γεννήσουν μωρά ενώ προσποιούνται ότι είναι φυσιολογικοί όπως όλοι οι άλλοι.

“Δεν είναι δυνατό για έναν άνδρα να μείνει έγκυος”, δήλωσε ξεκάθαρα η Miller. “Μια [γυναίκα] με διαφορά φύλου μπορεί να μείνει έγκυος, αλλά δεν θα έχει ανδρικά γεννητικά όργανα”.

“Οι περισσότερες [γυναίκες] που χρησιμοποιούν τεστοστερόνη, στις δόσεις που χρησιμοποιούνται για τη “μετάβαση” θα αναπτύξουν κολπική ατροφία”, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι οι βιολογικά γυναίκες τρανσέξουαλ θα μπορούσαν να υποστούν “νέους τύπους τραυματισμών κατά τη γέννηση”, όπως ένα σχίσιμο.

“Ο εύθραυστος ιστός ενός ατροφημένου κόλπου μπορεί να μην μπορεί να τεντωθεί για να χωρέσει το κεφάλι ενός μωρού”.

Η Δρ. Susan Bewley, ομότιμη καθηγήτρια Μαιευτικής και Γυναικείας Υγείας στο King’s College του Λονδίνου, έχει επίσης ταχθεί ανοιχτά κατά του νέου τρανς οδηγού.

Αυτό το εκπαιδευτικό υλικό έρχεται σε το αντίθεση με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που χρειάζονται οι ασθενείς από μαίες και γιατρούς’, είπε, εξηγώντας ότι πολλές γυναίκες που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση μετάβασης για να γίνουν “άντρες” υποβάλλονται επίσης σε υστερεκτομή, η οποία καθιστά σωματικά αδύνατο ποτέ να γεννήσουν.

“Το έργο μπορεί να προέκυψε από συμπόνια και ενθουσιασμό, αλλά είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι συγγραφείς δεν φαίνεται να γνωρίζουν, να ενδιαφέρονται ή να ελέγχουν τα γεγονότα”, πρόσθεσε η Bewley.

Το Ίδρυμα, εν τω μεταξύ, δημοσίευσε μια έκθεση που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση (γνωστή και ως χορηγία από τους φορολογούμενους ) – και υποτίθεται ότι είναι μια συντηρητική κυβέρνηση, για να είμαστε ξεκάθαροι – που διατάσσει τις μαίες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν γλώσσα ειδική για τις γυναίκες όταν μιλούν για τον τοκετό.

Για παράδειγμα, αντί να αναφέρεται στον “θηλασμό”, το ίδρυμα θα προτιμούσε οι μαίες να το αποκαλούν “τάϊσμα από τον θώρακα”. Η αναφορά σε “κολπικό τοκετό” είναι επίσης απαγορευμένη και θα πρέπει να αντικατασταθεί με τη “μπροστιν’ο ή κατώτερο τοκετό”, σύμφωνα με την ομάδα.

“Η παραδοσιακή ορολογία μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε τρανς και μη δυαδικού φύλου γονείς”, αναφέρει η έκθεση.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι μιλώντας βιολογικά, μόνο οι πραγματικές γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυες και να γεννήσουν μωρά. Καμία παρέμβαση με ορμόνες και μέρη του σώματος ή καμία πολιτικά ορθή γλώσσα δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό το γεγονός.

“Πρώτα, πρέπει να μου αποδείξεις ότι οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι”, έγραψε ένας σχολιαστής στο Newspunch. “Δείξε μου έναν αληθινό άνδρα που έχει μείνει έγκυος, όχι μια γυναίκα που ταυτίζεται ως αρσενικό”.

“Ο Ιησούς πρέπει να βιαστεί”, έγραψε ένας άλλος.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη διαστροφή του φύλου μπορείτε να βρείτε στο Gender.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Newspunch.com

ScienceDirect.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,329


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα