Πω πω εξελίξεις με την Εύα!!!!!!!!!!!!! Απέλυσε τον ΖΑΜΑΙ ΚΟΡΩΠΙ, και πήρε τον δικηγόρο του βομβιστή!!!!!!!!!!!!!

Πω πω εξελίξεις με την Εύα!!!!!!!!!!!!! Απέλυσε τον ΖΑΜΑΙ ΚΟΡΩΠΙ, και πήρε τον δικηγόρο του βομβιστή!!!!!!!!!!!!!

13 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:616
Μοίρασέ το

 

Qatargate – Politico: Αλλάζει δικηγόρο η Εύα Καϊλή – Την αναλαμβάνει ο συνήγορος του βομβιστή του Παρισιού

 

Πάει ο …ΖΑΜΑΙ ΚΟΡΩΠΙ… τον απέλυσε κι αυτόν… αυτό κι αν είναι συμφορά…

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά να βρε παιδί μου, πέσαμε στα πατώματα από τα γέλια για τα … “γαλλικά του…

Άντε τώρα να γελάσεις με τον δικηγόρο του βομβιστή…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και για να σοβαρευτούμε, αυτή η αλλαγή σημαίνει πως τα πράγματα για την ΚΑΤΑΡαμένη Εύα, δεν είναι καλά…

Δεν πειράζει… ας πρόσεχε…

Είπαμε… η αλαζονεία της εξουσίας… και το σχετικό φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για να κάνουμε το… μνημόσυνο της απόλυσης… 

Ο πρώην δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του προσώπου που έπαιξε κομβικό ρόλο στις θανατηφόρες βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015, αναλαμβάνει πλέον την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή στην πολύκροτη υπόθεση του Qatar Gate, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico.

O δικηγόρος Σβεν Μαρί, γνωστός ποινικολόγος του Βελγίου, δήλωσε στο Politico ότι θα αναλάβει την υπόθεση από τον ελληνικής καταγωγής δικηγόρο Αντρέ Ριζόπουπουλος, ο οποίος εκπροσωπούσε την κ. Καϊλή από κοινού με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε με τη σειρά του και ο ίδιος ο κ. Ριζόπουλος, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στην παύση της συνεργασίας.

Ο Mary είναι γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο, τόσο λόγω των πελατών του υψηλού προφίλ όσο και λόγω των δημόσιων εμφανίσεών του.

Εκτός Βελγίου, ο Mary είναι κυρίως γνωστός ως ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Αμπντεσλάμ, το μοναδικό μόνο επιζών μέλος της ομάδας που πραγματοποίησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

 

Πηγή

Προβολές : 616


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα