Πόσα… «λίτρα» Coca Cola πήρατε κ. Εισαγγελέα;

18 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:753
Μοίρασέ το

 

Αν βέβαια στη θέση του κατηγορουμένου ήταν ο Μήτσος από την Κάτω Ρούγα, οι αντιφάσεις θα ήταν καταδικαστικές και ο Εισαγγελέας που τώρα κάνει την πάπια, θα ήταν καταπέλτης. Ομως εδώ έχουμε να κάνουμε με το καρτέλ Λεβέντη – Δαυίδ. Οι «untouchables» (= ανέγγιχτοι)!

Η Γεωργία Μπίκα, υπέστη έναν ακόμα βιασμό. Κι αυτήν τη φορά ήταν του χειρίστου είδους. Ηταν ένας ψυχικός βιασμός από έναν εγκληματία που ενώ θα έπρεπε να υπηρετεί τη δικαιοσύνη, προτίμησε να υπηρετήσει τα καρτέλ των διεστραμμένων κωλόπαιδων που μεγάλωσαν με τη σάπια λογική του «έχω λεφτά, πηδάω όποιον γουστάρω και λογαριασμό δε δίνω».

 

Συνυπογράφω σχεδόν κάθε λέξη του αρθρογράφου… και ξαναδηλώνω πως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΡΑ ΤΩΝ ΟΡΝΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
Η Γεωργία, βιάστηκε για δεύτερη φορά, από μια (και όχι έναν) εκπρόσωπο της “ΠΟΡΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ…
ΟΙ … ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ…
ΟΙ ΠΤΝΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ, ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ…
ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΟΜΩΣ, ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ…
Αύριο, που μπορεί το παιδί σου να βιαστεί από κάποιο κωλόπαιδο της ελιτ, ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΙΧ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ “ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ…  για την ψυχή της … μάνας τους… (στις τελίτσες της ψυχής, βάλε ότι λέξη θέλεις)…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. “Βιβλιοθήκες” η μια…, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ,  “λίτρα COCA COLA” η άλλη…
Αυτή τη γαμημένη τη ΝΕΜΕΣΗ, θέλω να δω να …κόβει κεφάλια με το σπαθί της…
Υ.Γ.2. Οι ελάχιστοι δικαστές και εισαγγελείς που υπηρετούν το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, είναι ανίσχυροι ν’ αντιταχθούν στον βόθρο της πλειοψηφία των συναδέλφων τους.
Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό των δυο πρώτων φωτογραφιών, είναι δικής μου επιλογής.

Ναι! Καλά το καταλάβατε! Ο τίτλος του άρθρου αυτού, είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ των λέξεων «λίτρα» και «λύτρα». Κι αυτό γιατί ενώ ο υιός Λεβέντης είναι όμηρος των πράξεων του, ο Εισαγγελέας τον «βγάζει λάδι» με ένα πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά σκεπτικό που πιο πιθανό είναι να συναντήσουμε σε χώρες όπως η Κολομβία, η Νιγηρία και η Μποτσουάνα, παρά σε ευρωπαϊκή χώρα.

Η λογική του Εισαγγελέα λέει ότι «από τις 4 τα ξημερώματα μέχρι τις 7 το απόγευμα που οδηγήθηκαν οι μάρτυρες στο αστυνομικό τμήμα δεν είχαν χρόνο να συνεννοηθούν μεταξύ τους υπό την καθοδήγηση νομικού συμβούλου«, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του zougla.gr.

Ο Εισαγγελέας, ενώ αναγνώρισε τις αντιφάσεις των ψευδομαρτύρων, δεν τις θεώρησε σημαντικές.

Αν βέβαια στη θέση του κατηγορουμένου ήταν ο Μήτσος από την Κάτω Ρούγα, οι αντιφάσεις θα ήταν καταδικαστικές και ο Εισαγγελέας που τώρα κάνει την πάπια, θα ήταν καταπέλτης. Ομως εδώ έχουμε να κάνουμε με το καρτέλ Λεβέντη – Δαυίδ. Οι «untouchables» (= ανέγγιχτοι)!

Η Γεωργία Μπίκα, υπέστη έναν ακόμα βιασμό. Κι αυτήν τη φορά ήταν του χειρίστου είδους. Ηταν ένας ψυχικός βιασμός από έναν εγκληματία που ενώ θα έπρεπε να υπηρετεί τη δικαιοσύνη, προτίμησε να υπηρετήσει τα καρτέλ των διεστραμμένων κωλόπαιδων που μεγάλωσαν με τη σάπια λογική του «έχω λεφτά, πηδάω όποιον γουστάρω και λογαριασμό δε δίνω».

Και ναι! Αυτό που άλλοι δεν τολμούν να πουν και να γράψουν δημόσια, τολμώ και το λέω και το γράφω εγώ:

Καταγγέλω δημόσια τον Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος!

Ποτέ δεν είδε τους μώλωπες του θύματος! Γι’ αυτόν τον Εισαγγελέα, δεν υπήρξαν μώλωπες…

Ποτέ δε ρώτησε τους μπάτσους γιατί είπαν ψέμματα για τον ουροσυλλέκτη! Ποτέ δεν ασχολήθηκε με το παραποιημένο πόρισμα από τα εργαστήρια της Ελβετίας…

Εκανε τα «στραβά μάτια», επιβεβαιώνοντας αυτό που φωνάζουμε τόσους μήνες:

Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ έντιμος Εισαγγελέας και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ έντιμος Δικαστής!

ΟΛΟΙ τους είναι ξεπουλημένα τομάρια!

(φωτό: debater)

Για κάποιο λόγο, αυτό το δικαστικό φιάσκο, μου φέρνει στο μυαλό την περιπέτεια της Μυρτούς, στην οποία ο πακιστανός πράκτορας «έπεσε στα μαλακά» για ευνόητους λόγους.

Κάπου είχα διαβάσει το εξής: «Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος να την καθοδηγήσει»…

Στην περίπτωση της Μυρτούς ήταν η ΕΥΠ.

Στην περίπτωση της Γεωργίας είναι το καρτέλ Λεβέντη – Δαυίδ!

Αλλωστε… Soros speaking! Και ποιος τολμάει να τα βάλει με τον μπάρμπα George, ε;

Και μιλώντας για Soros, μου ήρθαν στο μυαλό εκείνα τα «φεμινιστικά κινήματα» που ΔΗΘΕΝ αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών και ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μερικές περιπτώσεις.

Στις περιπτώσεις όμως της Τοπαλούδη, της Μυρτούς και της Γεωργίας… εκκωφαντική σιωπή! Μούγκα!!!

Γιατί;

Γιατί είναι απλά τα πράγματα:

  • Στην περίπτωση της Μυρτούς ο δράστης ήταν πακιστανός… κι ο παππούς Soros απαγορεύει να πειράζουμε πακιστανούς…
  • Στην περίπτωση της Τοπαλούδη, οι δράστες ήταν ένας αλβανός κι ένας antifa. Κι ο παππούς Soros απαγορεύει να πειράζουμε αλλοδαπούς και antifa…
  • Στην περίπτωση της Γεωργίας, δράστης ήταν ο Λεβέντης του καρτέλ Λεβέντη – Δαυίδ. Κι ο παππούς Soros απαγορεύει να πειράζουμε τα τσιράκια του…

Κι όπου παππούς Soros η «δικαιοσύνη» δεν είναι τυφλή. Εχει ματάκια ορθάνοιχτα…

Ενα πράγμα όμως δεν υπολόγισαν όλοι αυτοί: ότι υπάρχει και άλλου είδους Δικαιοσύνη που αποκαλείται Νέμεσις… Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει…

 

Πηγή

Προβολές : 753


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα