Πόση ΦΡΙΚΗ έζησε αυτό το 12χρονο παιδάκι;;; Πόση;;; «ΜΕ ΒΙΑΖΑΝ 5 άνδρες σε μισή ώρα στο μπ@υρδέλο που με πήγαινε ο Μίχος...»

Πόση ΦΡΙΚΗ έζησε αυτό το 12χρονο παιδάκι;;; Πόση;;; «ΜΕ ΒΙΑΖΑΝ 5 άνδρες σε μισή ώρα στο μπ@υρδέλο που με πήγαινε ο Μίχος...»

18 Οκτωβρίου, 2022 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:981
Μοίρασέ το

 

 

                  ΣΟΚΑΡΕΙ η 12χρονη!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί περιγράφει πως όταν πήγαινε με τον Μίχο στον οίκο ανοχής, τούς άνοιγε πάντα ένα άνδρας τον οποίο περιγράφει. Και μια φορά τον άκουσε να λέει στον κατηγορούμενο «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Εκεί, όπως είπε το παιδί, ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο και αμέσως μόλις εκείνος ολοκλήρωνε την πράξη του βιασμού, όπως έχει πει, ερχόταν άλλος στο ίδιο δωμάτιο λέγοντας μάλιστα πως τα χρήματα τα έπαιρνε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

 

 

 

Κοντεύει να παγώσει η ψυχή μας με τόση νοσηρότητα και σατανίλα, για ν’ αντέξει…

Τα όσα τράβηξε στα χέρια αυτού του ΚΤΗΝΟΥΣ και των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ, το 12χρονο παιδάκι, θα πρέπει να μας κάνει όλους να ψαχτούμε μέσα μας…

ΤΙ ΣΟΪ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ “γονείς” ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ;;;

Γέμισε η Ελλάδα από ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΤΟΞΙΚΟΥΣ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Δεν μπορεί… σ’ αυτό που ζούμε, έχουμε μερίδιο κι εμείς…

Εύχομαι στη φυλακή που θα οδηγηθούν αυτά ΤΑ ΚΤΗΝΗ, να τους φερθούν ανάλογα οι συνφυλακισμένοι, και να τους κρεμάσουν στα τσιγκέλια, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…γιατί σε πραγματική απόδοση δικαιοσύνης δεν πιστεύουν ούτε ένα εκατομμυριοστό του εκατομμυριοστού…

Εύχομαι να γίνει μια στραβή και να αποκαλυφθουν και οι… ΔΙΑΣΗΜΟΙ που σήμερα, αστυνομικοί, ανακριτές, δημοσιογράφοι  και εισαγγελείς, τους κρύβουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Συγκλονιστική κατάθεση έχει δώσει η 12χρονη από τα Σεπόλια στις Αρχές, αποκαλύπτοντας ότι ο ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο.Oι λεπτομέρειες που δίνει το παιδί, απαντώντας σε ερωτήσεις παιδοψυχολόγου, αποκαλύπτουν τη έκνομη δραστηριότητα του ήδη προφυλακισμένου Ηλία Μίχου αλλά και τη φρίκη που έζησε το παιδί το οποίο, όπως λέει, υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα -και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα- ακόμα και με πέντε πελάτες – βιαστές.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της η ανήλικη περιγράφει ότι πληρωνόταν ακόμα και για τις φωτογραφίες που διακινούσαν και απεικόνιζαν το παιδί χωρίς καν να φορά ρούχα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί περιγράφει πως όταν πήγαινε με τον Μίχο στον οίκο ανοχής, τούς άνοιγε πάντα ένα άνδρας τον οποίο περιγράφει. Και μια φορά τον άκουσε να λέει στον κατηγορούμενο «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Εκεί, όπως είπε το παιδί, ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο και αμέσως μόλις εκείνος ολοκλήρωνε την πράξη του βιασμού, όπως έχει πει, ερχόταν άλλος στο ίδιο δωμάτιο λέγοντας μάλιστα πως τα χρήματα τα έπαιρνε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Όταν ρωτήθηκε πού της έλεγε ότι θα την πάει ο κατηγορούμενος, το παιδί απάντησε ότι μου έλεγε θα πάμε στο μπ@@ρδ@λ@. Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το παιδί μέσα σε μιάμιση ώρα είχε συναντηθεί με πέντε πελάτες.

Ο ρόλος της μητέρας

Το παιδί λέει ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία της γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά, έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».Τη ρωτάει η ψυχολόγος τι ποσά έβαζαν οι άνθρωποι για τις φωτογραφίες που έστελνε και απαντά το κορίτσι «20 ή 25 ευρώ».

Το κορίτσι στην κατάθεσή του ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της. Η 12χρονη ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος.

«Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες.

Αναλυτικά στην κατάθεση της η 12χρονη θυμάται:

Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ναι ανεβήκαμε και μας άνοιξαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος….

Μικρός, μεγάλος, πόσο ήταν περίπου;
Εκεί 40 μου φαίνεται, 30.

Τον είχες δει όλες τις φορές που είχες πάει αυτόν τον άνθρωπο; Αυτός σου άνοιγε πάντα; Σας μιλούσε; Σας χαιρετούσε;

Εμένα όχι γιατί πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».Εκεί όπως είπε το παιδί ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο.
Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;
Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;
Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.

Και ερχόσουν σε επαφή μ’ αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;
Ναι. Όχι με πολλούς. Εκεί μέχρι πέντε.

Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;
Δεν ξέρω.

Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;
Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.

Το διάστημα αυτό που ήταν με τους άλλους όπως λέει το κορίτσι ο Ηλίας περίμενε στο αμάξι.

Είχες ήδη βρεθεί με κάποιους μέσα στο αυτοκίνητο και μετά πήγατε στον οίκο ανοχής;
Ναι.Πως σου το έλεγε;
Θα πάμε στο μπουρδέλο.Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;
Ναι.

Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;
Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά.Εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο, έμπαινες και πλενόσουνα;
Είχα εγώ μαζί μου μωρομάντιλα.Στη συνέχεια ρώτησε η ψυχολόγος το κορίτσι τι ώρες περίπου συνέβαινε αυτό.

Το παιδί απάντησε «όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».
Δηλαδή μπορεί σε μισή ώρα να βρισκόσουν με πέντε ανθρώπους;
Ναι.Όπως εξηγεί το κορίτσι ήταν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πληρώνανε για φωτογραφίες της.
Την ρωτάει η ψυχολόγος αν είχε καταλάβει κάποιος για την σχέση της με τον Ηλία και το κορίτσι απαντά ότι από την πλευρά τη δική της όχι.
«Για τον Ηλία κανένας φίλος του…τον είχε ρωτήσει ένας αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;», φίλος του αστυνομικός.
Το παιδί επανέλαβε ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία της γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και ;oταν ερχόντουσαν τα μικρά έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Απαντώντας η 12χρονη σε ερώτηση της ψυχολόγου τι ποσά έβαζαν οι άνθρωποι για τις φωτογραφίες και το κορίτσι είπε: 20 ή 25.Όταν ρωτήθηκε επίσης αν στον τον οίκο ανοχής που πήγαινε φορούσε κάτι ιδιαίτερο το κορίτσι απαντά όχι, τα παιδικά του ρούχα.

Στις φωτογραφίες είπε ότι ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα.
Τη ρωτάει ψυχολόγος αν της είχε ζητήσει ποτέ να φορέσει κάτι πιο έξαλλο ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο. Και απαντά το κορίτσι «ναι μου είχε πάρει από την λαϊκή ένα στρινγκ και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό επειδή έλεγε ότι έχω μεγάλο… ποπό.»
Το στρινγκ αυτό όπως είπε το κορίτσι το είχε στο μαγαζί του, μόνο εκεί το χρησιμοποιούσε. Τη ρωτάει ψυχολόγος αν υπάρχει αυτό το στρινγκ και απαντά ότι το πέταξε πριν φύγει στα σκουπίδια.

Ποινική έρευνα για το ενδεχόμενο να έχουν υποστεί σεξουαλική βία τα αδέλφια της 12χρονης

Εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της 12χρονης να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν λεπτομερή έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό μετά την απολογία της για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικώδη βίωνε το παιδί.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπιση της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγηση της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της. Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ και η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας , ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Ερωτήσεις δέχθηκε, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του. Η θέση της μητέρας, είναι ότι σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον Μίχο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με τον 53χρονο για να μην καταλάβει κάτι.

 

Πηγή

Προβολές : 981


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα