Πώς κάνουν προεκλογικές εκστρατείες ΝΔ & ΠΑΣΟΚ όταν χρωστάνε ένα δισ.; Όταν έχει ένα χρέος ο Έλληνας πολίτης γιατί του παίρνουν το σπίτι οι τράπεζες;

Πώς κάνουν προεκλογικές εκστρατείες ΝΔ & ΠΑΣΟΚ όταν χρωστάνε ένα δισ.; Όταν έχει ένα χρέος ο Έλληνας πολίτης γιατί του παίρνουν το σπίτι οι τράπεζες;

3 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:323
Μοίρασέ το

 

Αλήθεια τώρα που χρωστάνε και της Μιχαλούς, κάπου ένα δισεκατομμύριο, τι μέρα είναι; Τετάρτη; Πέμπτη;

Και οι δανειολήπτες – οι φτωχοί βέβαια… όχι τα μεγάλα λαμόγια που χρωστάνε δισεκατομμύρια – χάνουν τα σπίτια τους…
Πότε θα ακουστεί το πρώτο “μπαμ” να δούμε…
Καλλιόπη Σουφλή

Η αλήθεια είναι -και το ξέρουν οι πάντες- πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε μαζί κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Μπορεί να είναι κάπου κάτι παραπάνω από 840 εκατομμύρια αλλά θα σας γελάσουμε ακριβώς.

Κάποτε μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη (19.12.2011) που είχε διαγραφεί από τον Αντώνη Σαμαρά φτιάχνοντας τη Δημοκρατική Συμμαχία, είχε καταγγείλει ότι «τότε» «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούσαν συνολικά στις τράπεζες το ιλιγγιώδες ποσό των 235 εκατομμυρίων ευρώ»!

Ναι τότε τα 235 εκατομμύρια ευρώ τα ονόμαζε «ιλιγγιώδες ποσό»!

Αλήθεια τώρα που χρωστάνε και της Μιχαλούς, κάπου ένα δισεκατομμύριο, τι μέρα είναι; Τετάρτη; Πέμπτη;

Πώς πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, τα γραφεία τους, το προσωπικό τους;

Και βεβαίως πώς κατέβηκαν στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις τη στιγμή μάλιστα που το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούνται θα πρέπει να παρακρατείται έναντι των οφειλών προς τις τράπεζες.

Εντάξει, ως κυβέρνηση η ΝΔ έχει δώσει κάπου 70 εκατομμύρια στα κανάλια, αλλά αυτός είναι άλλος λογαριασμός. Ενδεχομένως για να ευπρεπίσει το «image» της!

Και βέβαια μέσα στα κατάστιχα της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ δεν βρισκόμαστε, αλλά κάπου κάποιος γεννάει χρήματα… Δεν γίνεται αλλιώς!

Αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως «τακτοποίησαν» και τα οικονομικά της χώρας το 2019, το κόμμα συμμετείχε στις δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και διεκπεραίωσε τις δύο εσωκομματικές διαδικασίας πανελλαδικής κλίμακας αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές δυνατότητες και βέβαια όλα είναι διάφανα.

Λένε μάλιστα πως είναι και το μόνο κόμμα που δεν χρωστά σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες και όλα είναι νοικοκυρεμένα.

Και όλα αυτά τα λένε μετά τις ευαισθησίες ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης που μιλάνε για άδεια ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολύ ευχάριστη αυτή η ευαισθησία προς τον ΣΥΡΙΖΑ, να τους ευχαριστήσουμε, αρκεί να κάνουν και τις ίδιες επίμονες ερωτήσεις προς τα δύο άλλα κόμματα με δεδομένο πόσα χρωστάνε.

Και αν δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, ας κάνουν την ερώτηση στην Ντόρα Μπακογιάννη που φαίνεται πιο νοικοκυρεμένη!

 

Πηγή

Προβολές : 323


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα