Πώς οι Ευρωπαίοι πολιτικοί καταστρέφουν την γηραιά ήπειρο και εξαθλιώνουν τους λαούς τους

Πώς οι Ευρωπαίοι πολιτικοί καταστρέφουν την γηραιά ήπειρο και εξαθλιώνουν τους λαούς τους

24 Μαΐου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:345
Μοίρασέ το

 

Λοιπόν, αυτό έκαναν και οι Ναζί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς είπαν: μπορούμε πάντα να κινητοποιήσουμε έναν πληθυσμό να υποστηρίξει τον πόλεμό μας, λέγοντας ότι είναι ένας πόλεμος για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.

 

 

 

 

 

Η Αμερική, είναι συνέχεια του Χιτλερικού Ναζισμού, όπως και του Σταλινικού Κουμμουνισμού…

Αυτό, είναι αδιαμφισβήτητο στοιχείο, καθώς και οι δυο ιδεολογίες, αλλά και οι δυο παγκόσμιοι μακελάρηδες είναι δημιουργίες και βγήκαν από τα σπλάχνα των γνωστών ερπετών…

Όσο η Αγγλοσαξωνική ερπετοειδής συμμορία, έχει στα χέρια της την παγκόσμια διακυβέρνηση, οι λαοί θα υποφέρουν.

Ο Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, θα καταστρέψει όλους τους ευρωπαίκούς λαούς, αλλά και τον Αμερικανικό λαό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και η Ευρασία (BRICKS), είναι ένα ακόμα τέχνασμα των γνωστών ερπετών…

Απόσπασμα από συνέντευξη του οικονομολόγου και συγγραφέα, Michael Hudson, στον Ben Norton. (Μετάφραση: Γιώργος Β. Μιχαήλ)

Η αμερικανική πολιτική διοικείται από τυφλούς. Και οι Ευρωπαίοι δέχονται εντολές και χρήματα, σε μικρούς λευκούς φακέλους, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να δείξουν απλώς την πίστη τους.

Έτσι, είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν τρεις έως επτά φορές περισσότερα για την ενέργειά τους, για το υγροποιημένο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο τους, αγοράζοντας από τις ΗΠΑ αντί να συνάψουν ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την Ρωσία.

Η Ευρώπη είναι διατεθειμένη να ξοδέψει τώρα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία λιμανιών για δεξαμενόπλοια υγροποιημένου φυσικού αερίου, αντί να βασίζεται στον ρωσικό αγωγό Nord Stream Two, που είναι ήδη έτοιμος.

Η Ευρώπη λοιπόν κάνει μια τεράστια θυσία. Αν δεν έχει ρωσικό αέριο και αρνείται να πληρώσει σε ρούβλια, λέει στους Ρώσους: Αν δεν μας δώσετε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιό μας δωρεάν, σημαίνει ότι μας επιτίθεστε. Γιατί μέχρι τώρα παίρναμε το πετρέλαιο και το φυσικό σας αέριο στην ουσία δωρεάν, αφού όλα τα δολάρια, όλα τα χρήματα που πληρώναμε, τα έχετε ανακυκλώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα συναλλαγματικά σας αποθέματα. Και, δόξα τω Θεώ, οι ΗΠΑ μπορούν να τα αρπάξουν όλα. Οπότε, αν δεν συνεχίσετε να μας δίνετε δωρεάν, τότε μας επιτίθεστε.

Για τους Αμερικανούς, οι χώρες που προστατεύουν την οικονομία τους, αυτές που προσπαθούν να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο, και ειδικά αυτές που προχωρούν σε αγροτικές μεταρρυθμίσεις, θεωρούνται εχθροί των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή είναι εχθροί του νεοφιλελεύθερου αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Και η ιδέα του μονοπολικού κόσμου, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες αρπάζουν τα πάντα από την παγκόσμια οικονομία, θυμίζει την αρχαία Ρώμη η οποία, χωρίς η ίδια να παράγει οτιδήποτε, απογύμνωσε τις επαρχίες της παίρνοντας όλον τον πλούτο και το εισόδημά τους και εξαθλιώνοντας τους ντόπιους πληθυσμούς.

Η Ευρώπη, λοιπόν, είναι πρόθυμη να πει: Εντάξει, αν δεν έχουμε ρωσικό αέριο, αυτό σημαίνει ότι οι χημικές εταιρείες μας δεν μπορούν να αγοράσουν το αέριο για να κάνουν λίπασμα για να μεγαλώσουν οι καλλιέργειές μας, και η γεωργική μας παραγωγικότητα θα πέσει κατά περίπου 50%. Θα ξοδέψουμε, επίσης, πολύ περισσότερα χρήματα για τον στρατό της Αμερικής, για τα όπλα του ΝΑΤΟ, για να υποστηρίξουμε το ΝΑΤΟ. Άρα, ακριβότερα τρόφιμα, μεγαλύτερες στρατιωτικές δαπάνες, υψηλότερο κόστος ενέργειας.

Αυτό τερματίζει την Ευρώπη ως βιομηχανικό αντίπαλο της Ασίας, αλλά και της Ευρασίας, αφού τώρα η κινεζική πρωτοβουλία Belt and Road και άλλες επενδύσεις σε όλην την Δυτική Ασία δημιουργούν μια νέα παραγωγική δύναμη, που δεν είναι μόνο αυτάρκης, αλλά αφήνει τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη χωρίς καμία βιομηχανική ανταγωνιστική δυνατότητα. Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι έχουν αυτοεξοριστεί εκτός παγκόσμιας αγοράς. Δεν είναι πλέον ανταγωνιστικοί.

Έτσι, ο υπόλοιπος κόσμος αναπτύσσεται. Και είμαι βέβαιος ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να το αντιπαλέψουν αυτό οι χώρες του ΝΑΤΟ, είναι στρατιωτικά, απειλώντας με βομβαρδισμούς. Δεν μπορούν να παλέψουν οικονομικά. Προσπάθησαν να το κάνουν, αποσυνδέοντας την Ρωσία από το σύστημα SWIFT. Αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Πραγματικά, η Δύση στερείται στρατηγικής, με εξαίρεση το ότι έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στον πληροφοριακό έλεγχο αυτού του πολέμου […] πετυχαίνοντας να πείσει ότι η Ρωσία είναι ο επιτιθέμενος στην Ουκρανία […]

Έτσι, λοιπόν, φαίνεται σαν η Αμερική [η Δύση] να είναι αυτή που αμύνεται. Λοιπόν, αυτό έκαναν και οι Ναζί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς είπαν: μπορούμε πάντα να κινητοποιήσουμε έναν πληθυσμό να υποστηρίξει τον πόλεμό μας, λέγοντας ότι είναι ένας πόλεμος για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.

Και έτσι το κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες [και οι σύμμαχοί τους] στην Ευρώπη.

Όχι μόνο εφαρμόζουν μια στρατηγική βγαλμένη από το ναζιστικό βιβλίο του Γκέμπελς, αλλά επιπλέον, πριν από λίγες εβδομάδες, οι Γερμανοί πήγαν στα μουσεία, στα στρατιωτικά μουσεία, όπου είχαν τα παλιά άρματα μάχης Panzer από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και έστειλαν αυτά τα ναζιστικά τανκς στην Ουκρανία, λέγοντας ότι είναι μια συμβολική κίνηση:

Τώρα μπορούμε να διεξάγουμε τον ίδιο ναζιστικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, με τα ίδια γερμανικά ναζιστικά τανκς που χειρίζονται οι νεοναζιστικές ομάδες τις οποίες υποστηρίζει ο Ζελένσκι.

Μπορούμε να αναπαραστήσουμε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τις ίδια τάνκς, έστω και συμβολικά, για να δείξουμε ότι αυτός είναι ένας αγώνας του ναζισμού και του νεοφιλελευθερισμού ενάντια στην Ευρασία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 345


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα