Πώς το “εμβόλιο” mRNA ενεργοποιείται με 5G

Πώς το “εμβόλιο” mRNA ενεργοποιείται με 5G

13 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,306
Μοίρασέ το

 

Αν δεν υπήρχαν οι κεραίες, ούτε και Covid θα υπήρχε.

 

Εκείνοι που ορέγονται νέες, πιο “απειλητικές” “παραλλαγές” – έτσι αποκαλούν τις μυριάδες ασθένειες που θα προκύψουν- και νέα χειμερινά λοκντάουν, ας ξέρουν ότι ξέρουμε.

 

Χάρη στα “εμβόλιά τους” και στις κεραίες που σηκώνουν παντού, οι επιδημίες επιθυμούν να γίνει η σκλαβιά μας καθεστώς.

 

 

Τα παρακάτω αποδείχτηκαν αληθή στην πορεία.

Το παρόν ιστολόγιο έχει κάνει πολλές αναφορές στο θέμα.

Εδώ, αναλυτικότερα για τα περί ενεργοποίησης μύριων “παραλλαγών”. 

Διότι, αν δεν υπήρχαν οι κεραίες, ούτε και Covid θα υπήρχε. Εκείνοι που ορέγονται νέες, πιο “απειλητικές” “παραλλαγές” – έτσι αποκαλούν τις μυριάδες ασθένειες που θα προκύψουν- και νέα χειμερινά λοκντάουν, ας ξέρουν ότι ξέρουμε. Χάρη στα “εμβόλιά τους” και στις κεραίες που σηκώνουν παντού, οι επιδημίες επιθυμούν να γίνει η σκλαβιά μας καθεστώς.

Ας το πάρουμε χαμπάρι. 

 

2.7.2021

Το CIN δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο σχετικά με μια μεταθανάτια εξέταση ενός εμβολιασμένου ασθενούς που έδειξε ιικό RNA σε όλα σχεδόν τα όργανα που εξετάστηκαν.  Οι κατασκευαστές εμβολίων, οι κυβερνήσεις, οι ιατρικές αρχές και τα μέσα ενημέρωσης μας έχουν ενημερώσει ότι το mRNA στο εμβόλιο καταστρέφεται μέσα στο κύτταρο αφού κωδικοποιήσει τις «Πρωτεΐνες Αιχμής».

Γιατί τότε το ιικό RNA εξακολουθεί να υπάρχει και γιατί υπήρχε σε κάθε όργανο, παρόλο που είπαν ότι θα στόχευε μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα; Θα συνεχίσει το mRNA του ιού να παράγει πρωτεΐνες ακίδας και αν ναι, τι θα πυροδοτήσει αυτή τη διαδικασία;

 

Το πρώτο θύμα του εμβολίου COVID-19: Ασθενής πεθαίνει από ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα!

Μια διεθνής ομάδα ερευνητών που μελετά το COVID-19 έκανε μια εκπληκτική και κομβική ανακάλυψη [2021]:

Ο ίδιος ο ιός φαίνεται να προκαλεί το σώμα να κατασκευάζει όπλα για να επιτεθεί στους δικούς του ιστούς. Αυτό το εύρημα μπορεί να εξηγήσει την αινιγματική συλλογή συμπτωμάτων που συνοδεύουν τη μόλυνση, όπως τα φλεγμονώδη σύνδρομα και υποδηλώνει ότι “ο ιός” μπορεί να προκαλεί άμεσα αυτοάνοσα! 

Προτείνουμε ότι το εμβόλιο που περιέχει ιικό γενετικό υλικό, έχει επίσης την ικανότητα να προκαλεί αυτοάνοση δυσλειτουργία ή ADE (Antibody Dependent Enhancement) που μπορεί να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα για να επιτεθεί στον ίδιο του τον οργανισμό. 

Τι ενεργοποιεί όμως αυτήν, την πρώτη ενεργοποίηση; 

Οι αναγνώστες μας ήθελαν να μάθουν εάν το 5G ήταν το έναυσμα ενεργοποίησης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτή την εξαρτώμενη από το εμβόλιο αντίδραση αυτοανοσίας που οδηγεί σε σοβαρή ασθένεια, γι’ αυτό ακολουθήσαμε την παρακάτω έρευνα.

 

Το Εθνικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Καναδά λέει ότι ο SARS-CoV-2 απενεργοποιήθηκε με χρήση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας: Αλήθεια ή προπαγάνδα;

 

Μπορεί ο SARS CoV-2 να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας ακτινοβολία γάμμα, του τύπου που βρίσκεται στο 5G; 

Σύμφωνα με το Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Καναδά (το εργαστήριο που κατηγορείται ότι εργάζεται σε «συνεργασία» με τον κινεζικό στρατό) διαπίστωσαν ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον SARS-CoV-2 με ακτινοβολία γάμμα. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη κατάσταση «China Spy Gate» στο εργαστήριο BSL-4 του Καναδά, αποφασίσαμε να διερευνήσουμε περαιτέρω. Αυτή η μελέτη ήταν όλη προπαγάνδα; Τελικά, οι κατασκευαστές του 5G, της Huawei, των drones και της μαζικής επιτήρησης έχουν βάλει στο χέρι τον στον Καναδά;

Ανεξάρτητα από αυτό, αυτό που βρήκαν σε αυτή τη μελέτη ήταν ότι μεγάλες ποσότητες ακτινοβολίας θα μπορούσαν σίγουρα να απενεργοποιήσουν τον ιό SARS-CoV-2. Μπορούν όμως μικρότερες ποσότητες ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων, όπως αυτές που εκπέμπουν οι πύργοι 5G ή τα κινητά τηλέφωνα, να ενεργοποιήσουν τον ιό; Έτσι νομίζουμε!

Μπορεί ο SARS-CoV-2 να ενεργοποιηθεί από ραδιοσυχνότητες 5G; Ναί!

 

Σε αυτήν την έκθεση, οι ερευνητές συγκέντρωσαν δεδομένα σχετικά με τις επιπτώσεις της ραδιοσυχνότητας 5G από συστήματα ασύρματης επικοινωνίας στον SARS-CoV-2. Παρόμοια συμπτωματολογία παρουσιάζεται σε όσους έχουν λάβει το εμβόλιο που περιέχει mRNA του ιού SARS-CoV-2. 

(Προτείνουν ότι το εμβόλιο ή οι πρωτεΐνες αιχμής που παράγει, μπορούν να αλλοιωθούν επίσης από την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων 5G. Αν και η μελέτη καταλήγει σε σαφώς έωλα συμπεράσματα, ωστόσο επισημαίνει το σημαντικότερο ζήτημα που δεν είναι άλλο από την αιτία εμφάνισης του Συνδρόμου Μόλυνσης από Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία, ή αλλιώς, Covid)

 Ιδού η περίληψή τους:

 

“…Ο COVID-19 εμφανίστηκε στη Wuhan της Κίνας λίγο μετά την εφαρμογή του 5G σε όλη την πόλη (πέμπτη γενιά ασύρματης ακτινοβολίας) και εξαπλώθηκε παγκοσμίως, αποδεικνύοντας μια στατιστική συσχέτιση με τις διεθνείς κοινότητες με εγκατεστημένες κεραίες 5G. 

Σε αυτή τη μελέτη, εξετάσαμε την επιστημονική βιβλιογραφία με αξιολόγηση από ομοτίμους σχετικά με τις επιβλαβείς βιοεπιδράσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (RFR) και εντοπίσαμε διάφορους τρόπους με τους οποίους η ραδιοσυχνότητα μπορεί να συμβάλλει στον COVID-19 ως τοξικός περιβαλλοντικός συμπαράγοντας. 

Συμπεραίνουμε ότι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων και, ειδικότερα, το 5G, το οποίο συνεπάγεται πυκνότητα υποδομής 4G, έχει επιδεινώσει τον επιπολασμό και τη σοβαρότητα του COVID-19 εξασθενώντας την  ανοσία του ξενιστή και αυξάνοντας τη λοιμογόνο δύναμη του SARS-CoV-2 με (1) πρόκληση μορφολογικών αλλαγών στα ερυθροκύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού εχινοκυττάρων και ρουλεών που μπορεί να συμβάλλουν στην  υπερπηκτικότητα . (2) διαταραχή της μικροκυκλοφορίας και μείωση των επιπέδων των ερυθροκυττάρων και της αιμοσφαιρίνης που επιδεινώνει την υποξία. (3)  ενίσχυση της δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανοσοκαταστολής, της αυτοανοσίας και της υπερφλεγμονής, (4)  αύξηση του κυτταρικού οξειδωτικού στρες  και της παραγωγής ελεύθερων ριζών που επιδεινώνουν  τον αγγειακό τραυματισμό και τη βλάβη των οργάνων, (5) αύξηση του ενδοκυτταρικού Ca2+ που είναι απαραίτητο για την είσοδο, την αναπαραγωγή και την απελευθέρωση του ιού, επιπλέον της  προώθησης προφλεγμονωδών οδών, και (6)  επιδείνωση καρδιακών αρρυθμιών και καρδιακών διαταραχών. 

Εν ολίγοις, το RFR είναι ένας πανταχού παρών περιβαλλοντικός στρεσογόνος παράγοντας που
συμβάλλει σε δυσμενή αποτελέσματα για την υγεία του COVID-19. 

Επικαλούμαστε την Αρχή της Προφύλαξης και συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα μορατόριουμ για την ασύρματη υποδομή 5G αυτήν την κρίσιμη στιγμή για να συμβάλουμε στον μετριασμό της πανδημίας και στη διατήρηση της δημόσιας υγείας έως ότου καθοριστούν και εφαρμοστούν κυβερνητικά πρότυπα ασφάλειας για την έκθεση σε ραδιοσυχνότητες με βάση την τρέχουσα και μελλοντική έρευνα.

 

   ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

FYI: Οι επιπτώσεις των ραδιοσυχνοτήτων 5G είναι σωρευτικές. Τι σημαίνει αυτό? Όπως και οι ακτίνες Χ, η ραδιενέργεια παραμένει στο σώμα σας, δεν διαχέεται με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις φτάσετε στο μέγιστο φορτίο που μπορεί να αντέξει το σώμα σας… τελείωσε! FYI: Η Verizon θα ήθελε να αντικαταστήσει το τηλέφωνό σας με το μοντέλο 5G… και είναι δωρεάν!

 

 

Μπορεί ο αδρανής ιός να ενεργοποιηθεί από τις ραδιοσυχνότητες; Ναί!

Πριν από αρκετά χρόνια, ένας άντρας με το όνομα John Coleman προσπάθησε να πει στον κόσμο ότι η NWO μαζί με τη βασιλική οικογένεια είχαν αναπτύξει μια επιστημονική μέθοδο που θα μπορούσε ουσιαστικά να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει ιούς μέσα στα κύτταρα χρησιμοποιώντας ραδιοσυχνότητες. Ο επιστήμονας και η ίδια η έρευνα εξαφανίστηκαν και ο Κόλμαν ονομάστηκε θεωρητικός συνωμοσίας!

 

Σήμερα, η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι ο αδρανής ιός που βρίσκεται στο σώμα σας από προηγούμενες λοιμώξεις μπορεί να ενεργοποιηθεί από ραδιοσυχνότητες. 

Αυτοί οι ιοί μπορούν να βρεθούν στα έντερά σας όπου συνυπάρχουν με το βακτηριακό μικροβίωμα, τους μύκητες και άλλες μικροβιακές κοινότητες που αποτελούν το μικροβίωμα. Οι ιοί μπορούν επίσης να βρεθούν σε όλες τις επιφάνειες του ανθρώπινου βλεννογόνου και συχνά ζουν σε διάφορους τύπους κυττάρων.

Υπολογίζεται ότι κάθε υγιές άτομο φιλοξενεί περισσότερες από δέκα μόνιμες ιογενείς λοιμώξεις που οδηγούν στη συνεχή ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ιών του έρπη, των πολυομαϊκών ιών, των αδενοϊών, των ιών των θηλωμάτων και, για πολλούς ανθρώπους, επιπλέον ιών όπως ο ιός της ηπατίτιδας Β, ο ιός της ηπατίτιδας C και ο HIV. Νέα έρευνα δείχνει τον SARS-CoV-2 μπορεί επίσης να παραμείνει αδρανής στο σώμα μετά τη μόλυνση. Μπορεί στη συνέχεια ο κορωνοϊός να επανενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας ραδιοσυχνότητες; Και θα λειτουργούσε η επανενεργοποίηση ραδιοσυχνοτήτων και στο ιικό RNA που ενσωματώνεται στα κύτταρα του σώματος μετά τον εμβολιασμό;

 

Σε μια μελέτη που χρησιμοποιεί ανθρώπινα λεμφοειδή κύτταρα που περιέχουν αδρανή ιό Epstein-Bar (ένας ανθρώπινος ιός έρπητα που προκαλεί μονοπυρήνωση) η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο 50 Hz προκάλεσε την ενεργοποίηση του γονιδιώματος του ιού Epstein-Barr. 

Η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο 50 Hz είχε ως αποτέλεσμα αυξημένο αριθμό κυττάρων που εκφράζουν τα αντιγόνα του ιού (18% ενεργοποίηση του γονιδιώματος του ιού Epstein-Barr σε σύγκριση με 4% στα κύτταρα ελέγχου). Αυτό το εύρημα παρέχει στοιχεία ότι το DNA του ιού μπορεί να διαμορφωθεί από ραδιοσυχνότητες. 

Επιπλέον, πιο πρόσφατες μελέτες δείχνουν επίσης ότι η έκθεση στο κινητό τηλέφωνο μπορεί επίσης να προκαλέσει το γονιδίωμα του ιού Epstein-Bar! 

Το ίδιο θα ισχύει και για το mRNA του ιού SARS-CoV-2 που βρίσκεται μέσα σε εμβόλια και έχει πλέον ενσωματωθεί σε πολλά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος σε εμβολιασμένα άτομα!

 

Μπορεί το ιικό RNA μέσα στα κύτταρα του σώματος των εμβολιασμένων ατόμων να ενεργοποιηθεί από το 5G; Ναί!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Η μεταθανάτια μελέτη του «Εμβολιασμένου Ασθενούς» αποκάλυψε: ιικό RNA σε κάθε κύτταρο του σώματος (από το εμβόλιο mRNA), πρωτεΐνη ακίδας που υπάρχει στην κυκλοφορία (που παράγεται από το ιικό RNA μέσα στο κύτταρο), αλλά δεν υπήρχαν ενδείξεις ιού SARS- CoV-2. Τι προκάλεσε λοιπόν την ασθένεια τύπου COVID-19 σε αυτόν τον ασθενή εάν δεν υπήρχε ιός;

 

ΘΕΩΡΙΑ: Αρχικά, εάν πρόκειται να ενεργοποιήσετε οτιδήποτε στο σώμα για να ενεργοποιήσετε το ανοσοποιητικό σύστημα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το ιικό RNA (από το εμβόλιο mRNA) μέσα στα κύτταρα του σώματος. Αυτό το γενετικό υλικό είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση της νόσου και ως εκ τούτου τη λειτουργική μονάδα του ίδιου του ιού SARS-CoV-2. Προτείνουμε ότι το ιικό RNA μέσα στο ίδιο το κύτταρο ενεργοποιείται από το 5G το οποίο στη συνέχεια θα ξεκινήσει την παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας μέσα στα κύτταρα. 

Αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής θα ενσωματωθούν με τη σειρά τους στην κυτταρική μεμβράνη και μιμούνται τον ιό SARS-CoV-2, ο οποίος στη συνέχεια θα εκτοξευθεί σε μια ανοσολογική απόκριση. Το ανοσοποιητικό σύστημα θα άρχιζε τότε να επιτίθεται σε υγιή κύτταρα του σώματος, καθώς μοιάζουν πλέον με τον ιό ενός μολυσμένου ατόμου SARS-CoV-2…ΕΚΤΟΣ κι ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ! 

Ναι, το ιικό RNA παράγει πρωτεΐνες ακίδας, αλλά αυτές οι πρωτεΐνες ακίδας είναι προϊόντα ενεργοποίησης ιικού RNA μέσω 5G… ΟΧΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ!

Προτείνουμε ότι το ιικό RNA μέσα στο ίδιο το κύτταρο ενεργοποιείται από το 5G για να οδηγήσει στην παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας που με τη σειρά τους θα ενσωματωθούν στην κυτταρική μεμβράνη.

 Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να αρχίσει να επιτίθεται σε υγιή κύτταρα του σώματος, προκαλώντας έτσι μια άλλη ανοσολογική αντίδραση μετά τον εμβολιασμό που μοιάζει με αυτή ενός μολυσμένου ατόμου που έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2… ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ !

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ: Μελέτες δείχνουν ότι οι πρωτεΐνες ακίδας βρίσκονται μόνο για έως και 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια εξαφανίζονται εντελώς σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα. Αυτή η υστερία των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης είναι το αποτέλεσμα ενός πολύ εξέχοντος ανοσολόγου, του Δρ. Μπάιραμ Μπριντλ, που δεν ανακοινώνει εσφαλμένα αποτελέσματα από μια μελέτη που εξέτασε την παραγωγή «πρωτεΐνης ακίδας» σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας μετά τον εμβολιασμό. Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, ο Μπριντλ δήλωσε:

«Δεκατρείς νέοι επαγγελματίες υγείας που είχαν λάβει το εμβόλιο Moderna, έναν νέο τύπο εμβολίου με βάση το αγγελιοφόρο RNA που χρησιμοποιούμε στον Καναδά, δοκιμάστηκαν και επιβεβαιώθηκαν. Βρήκαν πρωτεΐνη ακίδας στην κυκλοφορία του αίματος σε 11 από τους 13 επαγγελματίες υγείας που έλαβαν το εμβόλιο. Τι σημαίνει: Γνωρίζουμε από καιρό ότι η πρωτεΐνη spike είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να βλάψει το σώμα μας εάν μπει στην κυκλοφορία. Τώρα έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι τα εμβόλια που έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν το σώμα, τους μύες ή τα κύτταρα στους δελτοειδείς μυς μας να παράγουν αυτήν την πρωτεΐνη, προκαλούν την είσοδο αυτής της πρωτεΐνης στην κυκλοφορία του αίματος. 

Και ως επί το πλείστον μερικά από αυτά είναι αλήθεια…. εκτός αν…. Η παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας μειώνεται στο μηδέν εντός 15 ημερών μετά τον εμβολιασμό και έχει εξαφανιστεί εντελώς μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου και εξακολουθεί να είναι στο μηδέν εντός 56 ημερών μετά τον εμβολιασμό!

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ : Οι επιστήμονες έχουν προτείνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας στον ιό SARS-CoV-2 έπρεπε να υποβληθούν σε καταστάσεις υψηλής ενέργειας για να ενεργοποιηθεί ο ιός και να προκαλέσει ασθένεια: Ενώ η αιτία για τη διάδοση του ιού δεν είναι σωστά κατανοητή, οι φυσικές του ιδιότητες μπορούν να εξηγηθούν από το Θεώρημα Απόκλισης του Gauss , το οποίο δηλώνει ότι η ενέργεια από μια «περιορισμένη στερεά δομή» απελευθερώνεται μόνο «κάθετα» στην «επιφάνεια του στερεού». Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται στη διαμόρφωση του ιού SARS-CoV-2. Τι σημαίνει αυτό?

 

Ας δούμε τη δομή του ιού SARS-CoV-2: Ο ιός COVID-19 είναι ένας «ιός με περίβλημα», με εύθραυστη εξωτερική μεμβράνη ή φάκελο (Ε). Οι γλυκοπρωτεΐνες αιχμής (S) είναι ενσωματωμένες σε αυτό το περίβλημα σε «ορθές γωνίες». Το περίβλημα (Ε) περιβάλλει το γενετικό υλικό του ιού που ονομάζεται RNA (αποτελούμενο από 30.000 νουκλεοζίτες) που περιβάλλεται από ένα προστατευτικό πρωτεϊνικό περίβλημα που ονομάζεται «καψίδιο». Το RNA + καψίδιο ονομάζονται νουκλεοκαψίδιο.

Ενώ οι περισσότεροι κοροναϊοί έχουν αυτές τις πρωτεΐνες ακίδας (S), αυτές είναι ουσιαστικά μεγαλύτερες στους SARS-CoV-1 και SARS-CoV-2. Αυτές οι μακρύτερες πρωτεΐνες ακίδας (S) μπορεί να προκύψουν από διέγερση υψηλής ενέργειας μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας . Η ηλεκτρομαγνητική διέγερση υψηλής ενέργειας των κοροναϊών θα μπορούσε να προκαλέσει τη διάρρηξη τμημάτων αυτών των πρωτεϊνών ακίδας (S) μέσα από το σφαιρικό περίβλημα. Όσο υψηλότερη είναι η διέγερση, τόσο ισχυρότερες είναι οι εκρήξεις αυτών των πρωτεϊνών αιχμής (S) και αυτό θα οδηγούσε σε μεγαλύτερες και ευρύτερες αιχμές από την επιφάνεια ή το περίβλημα του κοροναϊού. Απαιτείται για την ίδια την ενεργοποίηση του ιού με χρήση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας-το είδος που βρίσκεται στο 5G!

«Αν και δεν έχουμε επί του παρόντος τα μέσα για να αποδείξουμε αυτά τα αποτελέσματα σε εργαστήριο, προσφέρουμε αυτή τη θεωρία μηχανισμών που βασίζεται στη φυσική μιας γενικής διαδικασίας βλάστησης. Εάν η θεωρία μας αποδειχθεί σωστή, θα μπορούσε να εξηγήσει πώς μπορεί να δημιουργήθηκαν οι SARS-CoV και SARS-COV-2 τον τελευταίο καιρό».

Εάν αυτό είναι πράγματι αλήθεια, τότε τόσο οι πρωτεΐνες ακίδας όσο και το ιικό RNA μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω της έκθεσης σε ραδιοσυχνότητες 5G. Και οι δύο συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα σύμπλεγμα που μοιάζει με ιό του ίδιου του ανθρώπινου κυττάρου! Αυτή η κινητοποιημένη κατάσταση θα εκτόξευε μια ανοσολογική απόκριση χάρη στην οποία το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να επιτίθεται σε υγιή κύτταρα του σώματος, καθώς μοιάζουν πλέον με ιικά παθογόνα.δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση ασθένειας τύπου SARS-CoV-2 μέσα στο σώμα χωρίς την παρουσία του ίδιου του ιού! 

Προτείνουμε ότι αυτός είναι ο μηχανισμός που ενεργοποιεί το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα για να αρχίσει να επιτίθεται σε κατά τα άλλα υγιή κύτταρα και όργανα του σώματος, δημιουργώντας δυσλειτουργία που μοιάζει με αυτοανοσία! Αντί για “Body Snatchers”, έχετε πλέον εμβόλια που έχουν γίνει “Cell Snatchers”!

 

 

Πηγή https://www.kontrabandafreepress.com/5g-emf

Προβολές : 1,306


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα