Ρένα Κουβελιώτη: “Άνθρωποι, που οχι μόνο δεν σέβονται τα ζωα αλλά τα κακοποιούν με αυτόν τον τρόπο αν μείνουν ατιμώρητοι την επόμενη φορά ίσως να μη πιάσουν σκυλο αλλά Άνθρωπο . Για τον κάθε Όλιβερ λοιπόν αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη .”

Ρένα Κουβελιώτη: “Άνθρωποι, που οχι μόνο δεν σέβονται τα ζωα αλλά τα κακοποιούν με αυτόν τον τρόπο αν μείνουν ατιμώρητοι την επόμενη φορά ίσως να μη πιάσουν σκυλο αλλά Άνθρωπο . Για τον κάθε Όλιβερ λοιπόν αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη .”

13 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:252
Μοίρασέ το
ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΕΡΕΥΝΑ…

 

 

Ρένα Κουβελιώτη: Καταλαβαίνουμε φαντάζομαι πως το θέμα του #Ολιβερ είναι σοβαρότερο από την απώλεια μόνο ενός σκύλου .
( για εκείνους που αυτο δεν ειναι κατι σοβαρό )
Αντίθετα μας αφορά όλους .
Εμάς κ τα παιδιά μας .

 

Κάποιοι χλευάζουν, άλλοι βρίζουν, άλλοι  χυδαιολογούν, επειδή κάποιοι νοιαζόμαστε  να βρεθεί ο κακοποιητής του ΟΛΙΒΕΡ…

Δεν αντιλαμβάνονται πως είναι θέμα ζωής και θανάτου για όλους μας, η σύλληψη του ΚΤΗΝΟΥΣ…

Παραθέτω μια έρευνα της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη, για το τι σηματοδοτεί η βία και η κακοποίηση ενός ζώου…

Διαβάστε τη και ίσως όσοι θεωρείτε πως το θέμα με τον ΟΛΙΒΕΡ δεν σας αφορά ή το θεωρείτε υπερβολικό ως προς την έκθεσή του, να αλλάξετε απόψεις… ίσως να αναθεωρήσετε…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια αστυνομική μελέτη στην Αυστραλία έδειξε ότι «το 100% των εγκληματιών σεξουαλικής ανθρωποκτονίας που εξετάστηκαν είχαν ιστορικό σκληρότητας στα ζώα». (Sunbury/Macedon Ranges Leader, 2005).
Για τους ερευνητές, η γοητεία που βρίσκουν οι άνθρωποι στην κακοποίηση των ζώων είναι ενδεικτική serial killers και βιαστών.
Μάλιστα, η ιστορία είναι γεμάτη με κατά συρροή δολοφόνους των οποίων οι βίαιες τάσεις κατευθύνονταν πρώτα στα ζώα.
Ετσι καταλαβαίνουμε φαντάζομαι πως το θέμα του #Ολιβερ είναι σοβαρότερο από την απώλεια μόνο ενός σκύλου .
( για εκείνους που αυτο δεν ειναι κατι σοβαρό )
Αντίθετα μας αφορά όλους .
Εμάς κ τα παιδιά μας .
Πάμε στα δεδομένα :
*Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του #Ολιβερ στο βίντεο που του έδειξαν οι αστυνομικοί δεν υπάρχει καυγάς μεταξύ Σκυλων αλλά μια βόλτα ήρεμων τετραπόδων !!!
*Σύμφωνα με την γιατρό που έραψε τον πρωκτό του Όλιβερ το συγκεκριμένο τραύμα έγινε από αιχμηρό όργανο κ ηταν ανθρώπου έργο .
*Όποιος το έκανε αφαίρεσε κ εξαφάνισε το κολάρο του πιθανότατα για να εξαφανίσει αποτυπώματα του .
*Υπάρχουν φωτογραφίες αλλά ήδη έχουμε τρομάξει τα παιδιά εδώ μέσα …
#Ολιβερ δεν είχε δαγκωματιές … τα σκυλιά δαγκώνουν
*Οι λύκοι όταν επιτίθενται σε σκύλους τους τρώνε δεν δαγκώνουν μόνο τον κώλο τους .
Όπως προέκυψε από έρευνα, σε ποσοστό 79,8%, οι αλληλεπιδράσεις λύκων- κυνηγετικών σκύλων ήταν θανατηφόρες, εκ των οποίων το 42% αφορά σε ολική κατανάλωση των σκύλων και το 50% σε μερική.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Marianna Labiri

Xenia Xenou Αγαπητή μου ο Ολιβερ ήταν δυνατό σκυλί …
Τα σκυλιά που πιθανόν του επιτέθηκαν βασίστηκαν στην αριθμητική υπεροχή και όχι στην δύναμη τους ..
Οταν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγέλη κάνει επίθεση σε δυνατότερο ζώο στοχεύει στο πίσω μέρος του σώματος και ειδικά στον πρωκτό..
Το ίδιο γίνεται όταν μια αγέλη λιονταριών επιτεθεί σε κάποιο Βουβάλι…
Το ίδιο γίνεται όταν μια αγέλη απο ύαινες επιτεθεί σε κάποιο λιοντάρι κτλ…
Στο βίντεο ίσως εσείς καταλάβετε τι εννοώ..( η κα Κουβελιώτη πάντως δεν κατάλαβε)….https://www.youtube.com/watch?v=a5V6gdu5ih8…

 

 

Rena Kouvelioti  Marianna Labiri έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μου . Επίσης έχω αρκετή υπομονή ακόμη κ για εσάς .

Ποτε δεν μίλησε για βιασμό η κτηνίατρος αλλά για κακοποίηση από άνθρωπο κ όχι γιατί χάθηκε το λουράκι αλλά γιατί διαπίστωσε πως με αιχμηρό αντικείμενο ξεσκίστηκε ο πρωκτός του ζώου ! Αν ο δικός σας σκύλος χάνει τα λουριά του σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τα κόβει προκειμένου να δραπετεύσει αλλά αυτό είναι υπόθεση έργου . Και συνεχίζω .
Στην νεκροψία νεκροτομή ήταν παρούσα κ φυσικά είναι αστεία αυτά που γράφετε περί βιασμού καθώς στερούνται επιστημονικής κατάρτισης !
Ξέρετε συναίνεση δεν θα μπορούσε να υπάρξει με άνθρωπο ή αιχμηρό αντικείμενο .
Διαβάστε αρκετές φορές τις προτάσεις μου θα σας βοηθήσει .
Επειδή εγώ έχω δει φωτογραφίες σας ενημερώνω – λέμε τώρα – πως δεν υπάρχουν δαγκωματιές ούτε στο πίσω μέρος του ζώου .
Υπάρχει μόνο μια μεγάλη τρύπα φαντάζομαι καταλαβαίνετε που !
Αν βάλετε στην μηχανη αναζήτησης τις λέξεις αγέλη Σκυλων – λύκων θα σας βγάλει τις δηλώσεις περι λύκων .
Σας ζητάω συγγνώμη που σας τρελαίνω αλλά θα μπορούσατε να λυτρωθείτε με την αποχώρηση σας από το προφίλ μου .
Ανακεφαλαιώνοντας τους λόγους που με μισείτε σας τονίζω πως ο αστυνομικος που πυροβόλησε τον 17χρονο Χρήστο έκανε σωρεία εγκληματικών λαθών με αποτέλεσμα την εκτέλεση ενός σκληρά εργαζομένου με λευκό ποινικό μητρώο παιδιού που δούλευε για να συντηρήσει την οικογένεια του κ που το μοιραίο βράδυ πήγε για σουβλάκια με την κοπέλα του κ τον αδελφό του .
Χάρη στο οπτικό κ ηχητικό υλικό που βρήκα αποδεικνύεται πως μέσα σε 7 δευτερόλεπτα από το σταματα ρε η σφαίρα από το όπλο του που είχε οπλίσει κ είχε βάλει στην σκανδάλη τον χτύπησε στο κεφάλι !
Να είστε σίγουρη πως κ σε αυτή τη δίκη θα καταθέσω !
Πάμε τώρα στον Όλιβερ που αναφέρατε μπούρδα !
Άνθρωποι κυρια μου που οχι μόνο δεν σέβονται τα ζωα αλλά τα κακοποιούν με αυτόν τον τρόπο αν μείνουν ατιμώρητοι την επόμενη φορά ίσως να μη πιάσουν σκυλο αλλά Άνθρωπο .
Για τον κάθε Όλιβερ λοιπόν αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη .
Η λογική είναι μια κ δεν συμπεριλαμβάνει αγέλες μεικτές !
Και αυτό μας αφορά όλους !

 

Αγγελική Ντάκη

Marianna Labiri όχι ότι έχουμε και καμία υποχρέωση να σας απαντήσουμε, αλλά επειδή και η μπουρδολογία έχει όρια κι επίσης λίγος σεβασμός στην κ. Κουβελιώτη που ως επαγγελματίας πράττει ευσυνείδητα και θαρραλέα το έργο της, δε βλάπτει, πάμε λίγο:
1) Η εικόνα προς απάντηση σας. Ουδέποτε άλλαξε κάτι από όσα δήλωνε εξαρχής. Κατανοητό; Πάμε παρακάτω.
2) Τον ανθρώπινο παράγοντα τον συμπέρανε από την εξέταση του τραύματος ως τραύματος.
Η απώλεια του λουριού ενισχύει απλώς την αρχική της διαπίστωση. Κανένας ιατρός ποτέ, πουθενά στον κόσμο, δεν κάνει διάγνωση με βάση αν θα φοράτε φούστα ή το σκυλί λουρί για να καταλήξει στο «έχετε πνευμονία», «έχει βιαστεί». Λόλα να ένα μήλο θα το πάμε μου φαίνεται.
Συνεχίζουμε:
3) Τον κηδεμόνα του σκύλου τον έστελναν από Καρδίτσα – Λαμία και πάλι Λιβαδειά με τον νεκρό του σκύλο στο αυτοκίνητο γιατί ως Ελλαδιστάν δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος έχει αρμοδιότητα και κυρίως που υπάρχουν οι κατάλληλες υλικοτεχνικές δομές για να γίνει η νεκροψία ζώου. Τελικά τον άνοιξε ένας ιδιώτης ιατρός που παραχώρησε το προσωπικό του ιατρείο και οι ορισθέντες κτηνίατροι για να διεξάγουν την νεκροψία ήταν δυο κτηνίατροι με ειδίκευση στα παραγωγικά ζώα (κατά κόσμον βόδια και γελάδες).
4) Να κλαις ή να γελάς; Που όλη η απόδειξη του τι υπέστη ο Όλιβερ είναι ακριβώς το γεγονός ότι βρέθηκε ο,τι βρέθηκε στον πρωκτό του δηλαδή «στο πίσω μέρος του». Στο υπόλοιπο σώμα αναφέρεται η κ. Κουβελιώτη όταν μιλάει για δαγκωνιές. Ούτε έχετε καταλάβει τι λέμε.
5) Πέραν του ότι τόσο καιρό συζητάνε για αγρίμια (μπορείτε να ανοίξετε ένα λεξικό και να διαπιστώσετε αν σε αυτά μπορούν να συγκαταλεχτούν και λύκοι), η πάλη μεταξύ σκύλων δε διαφέρει όπως θέλετε να το παρουσιάσετε σα να ήρθε ένα παράδειγμα σκύλου με δελφίνι.
Και η ειρωνία είναι ότι εσείς πράγματι κάνετε σύγκριση σκύλου με δελφίνι. Ανεβάζετε ύαινες και λιοντάρια για την απόδειξη του ισχυρισμού σας και το πρόβλημα σας ήταν οι λύκοι 😂 Αλλού.

 

Nancy Alba

Επιτέλους μια δημοσιογράφος που γράφει αλήθειες! Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν πιστεύει τις σάχλες που πάνε να μας πείσουν ότι ισχύουν. Ανικανότητα αστυνομίας και πλήρης συγκάλυψη.

Θέλουμε την μεγαλύτερη τιμωρία για τον βιαστή/κακοποιητή του Όλιβερ!

 

Πηγή

Προβολές : 252


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα