Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ζητούν καθαίρεση του Τζο Μπάιντεν έπειτα από την εισαγγελική «βόμβα»!

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ζητούν καθαίρεση του Τζο Μπάιντεν έπειτα από την εισαγγελική «βόμβα»!

9 Φεβρουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:450
Μοίρασέ το

 

Το Fox News επιβεβαίωσε ότι η βουλευτής Claudia Tenney θα καλέσει το Κογκρέσο να «διερευνήσει» τη χρήση της 25ης Τροποποίησης, η οποία επιτρέπει στο υπουργικό συμβούλιο να ψηφίσει για την απομάκρυνσή του Προέδρου από το αξίωμα, εάν ο αντιπρόεδρος και η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου του αισθάνεται ότι δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

 

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής προτίθενται να επικαλεστούν την 25η Τροποποίηση του Συντάγματος κατά του Προέδρου Τζο Μπάιντεν μετά από μια έκθεση-βόμβα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ κατά την οποία ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πάσχει από κακή μνήμη που τον εμποδίζει να θυμηθεί μερικές από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής του.

Το Fox News επιβεβαίωσε ότι η βουλευτής Claudia Tenney θα καλέσει το Κογκρέσο να «διερευνήσει» τη χρήση της 25ης Τροποποίησης, η οποία επιτρέπει στο υπουργικό συμβούλιο να ψηφίσει για την απομάκρυνσή του Προέδρου από το αξίωμα, εάν ο αντιπρόεδρος και η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου του αισθάνεται ότι δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Η Tenney έστειλε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Merrick Garland το βράδυ της Πέμπτης εκφράζοντας τις «σοβαρές ανησυχίες» που έχει για την ψυχική κατάσταση του προέδρου, αφού ο ειδικός εισαγγελέας Robert Hur κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας «καλοπροαίρετος, ηλικιωμένος άνδρας με κακή μνήμη» που δεν έπρεπε να θεωρηθεί ποινικά υπεύθυνος για κακή διαχείριση διαβαθμισμένων εγγράφων!

«Αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν εν γνώσει του και εσκεμμένα αφαίρεσε, διαχειρίστηκε και αποκάλυψε διαβαθμισμένα έγγραφα επανειλημμένα για μια περίοδο δεκαετιών, ο κ. Χουρ συνέστησε να μην απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του», δήλωσε η Τέννεϊ. «Το σκεπτικό του Ειδικού Εισαγγελέα ήταν ανησυχητικό».

Η Tenney πρόσθεσε ότι «δεν χρειάζεται να σας πει ότι η επιλεκτική δίωξη είναι ηθικά, ηθικά και νομικά απαγορευμένη».

«Εάν ο Ειδικός Εισαγγελέας διαπιστώσει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία αποτελούν εύλογη βάση για να απαγγελθούν κατηγορίες, πρέπει να το κάνει».

Κατά τη γνώμη της, το Υπουργείο Δικαιοσύνης «δεν μπορεί να απαγγέλει κατηγορίες εναντίον του πρώην προέδρου Τραμπ επειδή έχει διανοητική οξύτητα και δυναμική προσωπικότητα και αρνείται να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Προέδρου Μπάιντεν λόγω της γνωστικής του κατάπτωσης».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 450


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα