Ρε άντε στο Ισραήλ να γλυτώσουμε από εσένα... Τον “περιποιήθηκαν” οι σχολιαστές...

Ρε άντε στο Ισραήλ να γλυτώσουμε από εσένα... Τον “περιποιήθηκαν” οι σχολιαστές...

9 Απριλίου, 2024 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,359
Μοίρασέ το

Διαβάζω και ξερνάω και μόνο που βλέπω αυτό το… πράμα…

Ύμνοι του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ισραήλ: «Από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σπουδαία Έθνη»

Περασμένα ξεχασμένα για τον Άδωνι τα όσα έσουρνε στο Ισραήλ και τους Εβραίους

 

Δεν σχολιάζω, γιατί τα γαλλικά μου, θα είναι πολύ σκληρά…

Θ’ αφήσω τον Βελόπουλο, που είχε … άλλα κόλπα με τον Άδωνή, να σχολιάσει… έτσι δεν είναι Κυριάκο;;;

Και θα ευχηθώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ο ίδιος και όλη του η οικογένεια, να έχουν το τέλος των παιδιών των Παλαιστινίων…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το θέμα είναι πως έχει πέσει χοντρό μπινελίκι από τους σχολιαστές, κάτω από το τουίτ του…

Παραθέτω κάποια από αυτά…

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο Ισραήλ όπου και υπέγραψε με τον Ισραηλινό ομόλογό του μνημόνιο συνεργασίας.

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργασθούν σε τομείς όπως παροχή υγειονομικής περίθαλψης, ιατρική και νοσηλευτική εκπαίδευση, νέες τεχνολογίες, μεταδοτικές και μη μεταδοτικές ασθένειες, μεταμόσχευση και δωρεά οργάνων, ψυχική υγεία, φάρμακο και φαρμακευτική κάνναβη και ασφάλεια τροφίμων.

Το μνημόνιο συνεργασίας βασίζεται στη Συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την κυβέρνηση του Ισραήλ για τη «Συνεργασία στους Τομείς της Υγείας και της Ιατρικής», που υπογράφηκε στην Ιερουσαλήμ στις 9 Μαρτίου 1992.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Ισραήλ φτάνοντας στο σημείο να πει πως «από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σπουδαία Έθνη», αναφερόμενος στους τραυματίες Ισραηλινούς στρατιώτες.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Στο Τελ Αβίβ είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ επισήμως το Ichilov ένα από τα μεγαλύτερα τους Δημόσια Νοσοκομειακά Συγκροτήματα. 2.000.000 ασθενείς εξυπηρετούνται ετησίως από αυτό το Νοσοκομείο. Τα πράγματα που είδα, η χρήση των νέων τεχνολογιών, οι καινοτομίες που έχουν εφαρμόσει, η συνεργασία τους με την Ιατρική τους Σχολή για την έρευνα, οι κλινικές μελέτες κλπ ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακά. Σίγουρα θα ξεκινήσουμε μερικές από τις εφαρμογές τους πιλοτικά σε κάποια νοσοκομεία μας, στο πλαίσιο της Συμφωνίας που υπογράψαμε σήμερα. Και θα κάνουμε την ζωή των ασθενών μας καλύτερη.

Όμως το πιο συγκινητικό σημείο της επίσκεψης μας ήταν όταν συναντήσαμε, στο Κέντρο Αποκατάστασης που έχει μέσα το Νοσοκομείο, τραυματίες στρατιώτες που νοσηλεύονται από το μέτωπο της Γάζας. Μας διηγήθηκαν τις ιστορίες τους και το πιο εντυπωσιακό είδαμε την αγωνία τους να γίνουν γρήγορα καλά, για να επιστρέψουν και να πολεμήσουν για την Πατρίδα τους ξανά. Από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σπουδαία Έθνη».

Περασμένα ξεχασμένα για τον Άδωνι τα όσα έσουρνε στο Ισραήλ και τους Εβραίους, σε εκείνη τη μακρινή εποχή, πριν ανέλθει στα ανώτατα αξιώματα…

 

 


ΣΧΟΛΙΑ

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,359


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα