ΡΕ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ Μ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ Μ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:914
Μοίρασέ το

 

Παρέμβαση – κόλαφος της Βασιλικής Θάνου για την επιστολή και την επιτροπή Μητσοτάκη

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ. και πρώην πρωθυπουργός, κάνει λόγο για αντισυνταγματική ενέργεια και καταφανή προσπάθεια επηρεασμού της δικαιοσύνης.

Για να μην παρερμηνευθεί ο τίτλος μου…
Ολόσωστα τα όσα λέει η Θάνου, αλλά…
ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;;;
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΣ ΤΟΥ;
ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΘΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΡΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ…
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ…
ΔΕΣ ΤΕ ΤΙΣ  ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ…ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ… 
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ;;;

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ. Βασιλική Θάνου αναφορικά με την επιλογή του πρωθυπουργού να συστήσει κυβερνητική επιτροπή που θα διερευνήσει τις κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και για την Επιστολή – πρόσκληση την οποία απέστειλε ο Μητσοτάκης στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, καλώντας τον να ενσωματώσει στην δικογραφία το πόρισμα της συγκεκριμένης επιτροπής.

Είπε συγκεκριμένα:

Οι δικαστικές αρχές είναι οι μόνες αρμόδιες, σύμφωνα με το Σύνταγμα και το νόμο, για να κρίνουν ποιοι και κατά πόσον ευθύνονται για την τραγωδία των Τεμπών.

Η συγκρότηση και ενεργοποίηση οποιασδήποτε επιτροπής και η σύνταξη πορίσματος, για την υπόθεση αυτή, παραβιάζει το Σύνταγμα και συνιστά καταφανή προσπάθεια επηρεασμού της δικαστικής κρίσης.

Επίσης παραβίαση της συνταγματικής αρχής της διάκρισης των εξουσιών αποτελεί η σημερινή επιστολή – υπόδειξη του προέδρου της εκτελεστικής εξουσίας – πρωθυπουργού προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για ανάθεση σε ανακριτή – εφέτη και για συνέχιση της ποινικής έρευνας, παράλληλα με την έρευνα της διορισθείσας από την κυβέρνηση επιτροπής εμπειρογνωμόνων, της οποίας το πόρισμα θα καταστεί μέρος της δικογραφίας!

Οι δικαστικές αρχές οφείλουν να διενεργούν τις κατά τους νόμους απαιτούμενες ενέργειες, ανεξάρτητα από προτροπές και υποδείξεις οιουδήποτε.

 

Πηγή

Προβολές : 914


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα