Ρε, Οικονόμου, πάς καλά ή ν’ αρχίσω τα ... γαλλικά μου;;;

Ρε, Οικονόμου, πάς καλά ή ν’ αρχίσω τα ... γαλλικά μου;;;

1 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:590
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και σιχτιρίζω τη τεμπελιά μου να πάω να πάρω χάπια της πίεσης που μου τέλειωσαν… ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ  μ’ αυτά που διαβάζω…

 

Σ.Κασσελάκης: Τρεις αστυνομικοί και ένα όχημα της ΕΛ.ΑΣ. για την φύλαξη του

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ

 

Δηλαδή ελληνάκο μου, εσύ δεν έχεις να φας, δεν έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ σου και τον περιούσιος που μας τον έστειλε φυτευτό το βαθύ κράτος της Αμέρικα, που μας έχει προτεκτοράτο, πρέπει να πλερώνεις από τους δυσβάσταχτους φόρους σου την ασφάλειά του … και να πληρώνεις και τον συζυγάτο…

Ρε πούστη μου, γκαμώ την τεμπελιά μου… πάλι στη γειτόνισσα θα πάω για μερικά χάπια της πίεσης…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κοίτα ελληνάκο, έτσι και μπουκάρουν λαθρομουσλίμια στο σπίτι σου για να σε κλέψουν ή να βιάσουν την γυναίκα σου και την κόρη σου, να κάνετε πως … κοιμάστε, γιατί η αστυνομία φυλάει τον … περιούσιο γατούλη και τον συζυγάτο του…

 

 

Συνοδεία τριών αστυνομικών και ενός οχήματος φέρεται να κυκλοφορεί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Κασσελάκης έκανε αίτημα φύλαξης ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, από τα αρμόδια όργανα της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε ότι θα του χορηγηθούν αστυνομικοί για φύλαξη μέχρι το πέρας της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ στον κ. Κασελάκη έχει διατεθεί ένα όχημα με αστυνομικό οδηγό και επιπλέον τρία άτομα για φύλαξη.

Ταυτόχρονα όχημα και φύλαξη φέρεται να έχει χορηγηθεί και στον σύντροφό του, ενώ φέρεται να υπάρχει και πρόβλεψη για 24ωρη φύλαξη της οικίας του.

 

Πηγή

Προβολές : 590


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα