Ρε παιδιά , αυτοί μαρτυράνε από μόνοι τους χωρίς ξύλο!!! ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “”είμαστε απατεώνες, κλέφτες του κερατά διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο αλλά μας χρειάζεστε”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά , αυτοί μαρτυράνε από μόνοι τους χωρίς ξύλο!!! ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “”είμαστε απατεώνες, κλέφτες του κερατά διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο αλλά μας χρειάζεστε”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:607
Μοίρασέ το

Σύμβουλος της κυβέρνησης: «Ψηφίστε τη ΝΔ που είναι επαγγελματίες κλέφτες – Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ερασιτέχνες»!

Πρωτοφανής δήλωση: «Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει δεν θα σε σκοτώσει»!

Δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να γελάσω με βαθύ νευρικό γέλιο, ή να κλάψω με λυγμούς για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ…

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ, (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ…

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…

Νοιώθω σαν να μ’ έβαλαν κάτω και με πατάνε με την μπότα τους ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…

Δικαστής να επέμβει για τα λεχθέντα αυτού του αλαζονικού μιρμιγκιού, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα…

Όπλα για να βγουν και να τινάξουν τα μυαλά όλων αυτών στον αέρα, δεν το βλέπω … προς το παρόν… τίγκα τα χιονοδρομικά και τα τουριστικά ξενοδοχεία…

Κι αναρωτιέμαι, τι στο καλό περιμένουμε εμείς οι λίγοι που αντιστεκόμαστε…;;;

Ποιούς προσπαθούμε να αφυπνίσουμε;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Κάποιοι φίλοι που εκτιμώ πολύ, μου λένε να μην βρίζω…

ΒΡΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, έστω και για να εκτονωθείς, μην πάθεις εγκεφαλικό ή έμφραγμα, θα τα τινάξεις πριν την ώρα σου…

 

Υ.Γ.2. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ, ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΠΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

 

Σύμβουλος της κυβέρνησης: «Ψηφίστε τη ΝΔ που είναι επαγγελματίες κλέφτες – Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ερασιτέχνες»! (βίντεο)

Σε μία σοκαριστική ομολογία προχώρησε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος τοποθετήθηκε σύμβουλος του Κυριάκου Πιερρακάκη τον Σεπτέμβριο του 2019, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο Α.Δρυμιώτης χαρακτήρισε τη ΝΔ ως ομάδα «επαγγελματιών κλεφτών» και άρα γι’ αυτό πρέπει να ψηφιστεί και πάλι γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ερασιτέχνες κλέφτες».

«Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει…», σημείωσε με περισσή κυνικότητα.

Δηλαδή οι ψηφοφόροι θα το… απολαύσουν κιόλας.

«Κακά τα ψέματα, αυτή η κυβέρνηση, μπροστά σε πολύ δύσκολες κρίσεις, έδειξε ότι κάπως τα είχε διαχειριστεί Είχαμε τον Έβρο, τον Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία…», σημείωσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης σε μια προσπάθεια ωραιοποίησης καταστάσεων, με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον «σιγοντάρει», σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης «αντέδρασε με την πρώτη».

 

Στη συνέχεια ωστόσο, ο κ. Δρυμιώτης ενημέρωσε το κοινό για την ανάγκη του να θέσει «πιο έντονα» το θέμα.

Με λίγα λόγια «προμοτάριζε» τη ΝΔ ως την «κατάλληλη» κυβερνητική λύση επειδή έχει «επαγγελματισμό» ενώ αντίθετα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ερασιτεχνική διαχείριση κρίσεων» κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του…

ΣΧΟΛΙΑ

Τα λένε γιατί έχουν καταλάβει ότι απευθύνονται σε ψεκασμενους εδώ βάφτισαν το θανατικό εμβόλιο και τα γίδια μπήκαν στην ουρά και βαλαν και βιζμα να φτάσουν πρώτοι να μπολιαστουν, αλλά πέρα από αυτό τα ψεκια όταν τα λες ότι έχουν να επιλέξουν από τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη κλέφτη θα πάνε να ψηφίσουν τον επαγγελματία γιατί δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από αυτό που τους βάζεις να επιλέξουν, αυτή είναι η πικρή αλήθεια μάγκες, ας ελπίσουμε σήμερα να δώσει λόγο ημέρας φώτιση ο Θεός να γλιτώσουμε από την μασονία που κυβερνάει τον τόπο μας

 

Με λιγα λόγια ο παππούς λέει “είμαστε απατεώνες, κλέφτες του κερατά διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο αλλά μας χρειάζεστε γιατί εμείς τουλάχιστον θα σας προστατέψουμε στα δύσκολα”. Ας καγχάσω. Έτοιμο το έχουν το ξεπούλημα του Αιγαίου όταν έρθει η κατάλληλη εντολή από έξω. Θέλουν να μας δημιουργήσουν πανεθνικό Σύνδρομο της Στοκχόλμης οι αθεόφοβοι. Να μας πηδάνε και να λέμε και ευχαριστώ που γλιτώνουμε τα τάχα μου χειρότερα. Άγια μέρα του Θεού βρήκε να βγει το γεροντικό κομματόσκυλο να αμολήσει την πνευματική του κλανιά.

 

με αυτους θελει να κανει συγκυβερνηση ο Βελοπουλος…..
προοριζεται σε ρολο Καμμενου ,
ο τηλεπλασιε αλοιφων για την φαλακρα

 

Εγώ πιστεύω πως τους έπεισε τελικά να ψηφήσουν ΝΔ.
Αν μιλήσει κάποιος με πολίτη που σκέφτεται έτσι, το ίδιο θα πει.

Μιλάω για εκείνο το περίφημο 2,5 εκατομμύρια το πολύ του εκλογικού σώματος. Το γνωστό επί δεκαετιών, παθητικών ανθρώπων, που έχουν συνηθίσει με το ρουσφέτι και ανακυκλώνουν τους ίδιους για δεκαετίες.

Τους βολεμένους με την ηλίθια αυτή νοοτροπία που ζουν εις βάρος μας.
Αυτούς που συντηρούν την διαφθορά της χώρας και την μεταπολίτευση.

Μη τυχόν και χαλάσει η τωρινή ”ψευδαίσθηση ασφαλείας και βεβαιότητας”
διότι φοβούνται την αλλαγή επειδή δεν είναι δεδομένη και προυποθέτει, ελιγμούς, προσπάθεια, αγώνα και εργασία.
Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, πρέπει να ναι σίγουρα όλα, έτσι και τους ξεβολέψεις θα τους πιάσει πανικός.
Δεν ζήσαν τον ιδιωτικό τομέα, δεν τον ξέρουν, φοβούνται. Δεν την ξέρουν την αγορά. Είναι άβγαλτοι.

Προτιμούνε την στάση, όχι την εξέλιξη.
Το πλυντήριο χρήματος που συνήθισαν όλα τα χρόνια, όχι μιας χώρα των τοπικών επενδύσεων/ καινοτομιών και την εξέλιξη, διότι αυτά θέλουν ”να σκέφτεσαι” και δεν μπορούν να κουράσουν το μυαλό τους.

 

καιρός να ανοίξουν σχολή κλεφτών στο κοινοβούλιο.
Να λένε και επισήμως “ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό.”

 

Όπως κι ο επαγγελματίας μλάκας
μπορεί να τον παίζει αυτόματα,
ενώ ο ερασιτέχνης χειροκίνητα !

Όπως επίσης ο επαγγελματίας ψηφοφόρος
ψηφίζει ξανά & ξανά ότι χειρότερο,
ενώ ο ερασιτέχνης μπορεί να του γυρίσει
το μάτι & ν’ αρπάξει το τσεκούρι.

Έτσι ψοφιακό μετασχηματισμένο σκουλήκι Δραχμιώτη;

 

Πηγή

Προβολές : 607


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα