«Ρουκέτα» Τζανερίκου: Του πρόσφερε «ανταλλάγματα» κι άλλος κυβερνητικός παράγοντας για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη!

«Ρουκέτα» Τζανερίκου: Του πρόσφερε «ανταλλάγματα» κι άλλος κυβερνητικός παράγοντας για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη!

12 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:219
Μοίρασέ το

 

«Υποσχόμενοι μετά την αφυπηρέτησή μου, να αξιοποιηθώ ενδεχομένως σε Αρχές»!

Σωστή πράξη η παραίτησή του και την επικροτώ, αλλά θα την είχε κάνει αν δεν επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί σε δυο μήνες;;;
Γιατί την ίδια ευθιξία ως ανώτατος δικαστικός δεν επέδειξε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, με τον επαίσχυντο νόμο περί “ΜΗ ευθύνης υπουργών”, με το δολοφονικό νόμο Βενιζέλου περί PSI, με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…, για την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, για τον λαθρεποικισμό και την Ιθαγένεια, για την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ και τοσα άλλα που θέλουμε σελίδες επί σελίδων να τα μνημονεύουμε και αφορούν το σύνολο των ανώτατων δικαστικών;;;
Όσο η δικαστική εξουσία παραμένει σιωπηλή στα εγκληματα των πολιτικών εξουσιών, η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός θα αφανίζονται…
Καλλιόπη Σουφλή 

Μετά την τρομερή αποκάλυψη-καταγγελία από τον Ανώτατο Δικαστή Χρήστο Τζανερίκο, ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποπειράθηκε να αλλοιώσει το πολίτευμα με ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης (σ.σ. για να σιγουρέψει το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη), ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά από αυτή την παρέμβαση, προχώρησε στη… ρίψη μιας ακόμη «βόμβας».

Μιλώντας στο ieidiseis.gr και τη Μαίρη Μπενέα έκανε λόγο για «παρεμβάσεις κυβερνητικών παραγόντων» (άρα δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Γεραπετρίτης που προσπάθησε να τον επηρεάσει) που, όπως είπε πολύ συγκεκριμένα ο κ.Τζανερίκος, «ζήτησαν να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Έλληνες, υποσχόμενοι μετά την αφυπηρέτησή μου, να αξιοποιηθώ ενδεχομένως σε Αρχές!»

Ερωτώμενος από τη Μαίρη Μπενέα για το πώς έγινε η παρέμβαση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα, ο δικαστής σχολίασε: «Ποτέ δεν θα αποκαλύψω τον τρόπο που έγινε. Αλλά ο Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας τον γνωρίζει»!

Σε ότι αφορά την παραίτησή του, ο Χρήστος Τζανερίκος επεσήμανε ότι αυτή υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας και «δεν θα προέβαινα στην πρώτη δήλωσή μου, την Κυριακή, εάν δεν είχαν προηγηθεί οι κυβερνητικές παρεμβάσεις».

Είπε σχετικά:

«Όσο για την παραίτηση μου, αυτή δεν έγινε συνεπεία πιέσεων, που ασκήθηκαν μετά τη δήλωσή μου, όπως ακούστηκε. Αλλά όταν έκανα τη δήλωσή μου ήταν Κυριακή και θεώρησα ότι, δεν είναι πρέπον, πριν υποβάλλω επίσημα την παραίτησή μου, να την ανακοινώσω δημόσια. Γι΄ αυτό την ανακοίνωσα τη Δευτέρα το πρωί, αφού προηγουμένως την υπέβαλα επίσημα. Στις 7.30 το πρωί της Δευτέρας υπέβαλα την παραίτησή μου και υπάρχει πρωτόκολλο γι΄ αυτό».

 

 

Πηγή

Προβολές : 219


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα