Ρωσία-Κίνα-Ισλάμ: Η νέα υπερδύναμη; Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό;;; Κάτι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ;;;

Ρωσία-Κίνα-Ισλάμ: Η νέα υπερδύναμη; Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό;;; Κάτι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ;;;

21 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:777
Μοίρασέ το

 

 

 

Θα ξυπνήσουμε μια μέρα σύντομα και θα ανακαλύψουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν νέο, πλήρως πολυπολικό κόσμο – έναν κόσμο στον οποίο ο ισλαμικός πολιτισμός μπορεί να αναβιώσει χωρίς την παρέμβαση των εχθρών του;

Ή μήπως η ετοιμοθάνατη αυτοκρατορία θα εκτοξευθεί στους θανατηφόρους σπασμούς της, καταστρέφοντας και τον υπόλοιπο κόσμο μαζί της, για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο;

Μήπως κάποια μέρα ξυπνήσουμε και διαπιστώσουμε πως … ο τέκτονας άνω του 33ου βαθμού Άλμπερτ Πάικ, είχε δίκιο στην προφητεία του 100 και πλέον χρόνια πριν;;;
Παραθέτω κατωτέρω την προφητεία του…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δεν ξεχνώ την οβραίικη λυχνία που άναψε ο Πούτιν… και οι σταυροί στο Άγιον Όρος, εμένα προσωπικά δεν με πείθουν…

Του Kevin Barrett για το Crescent International

 

Το 1993, ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Samuel Huntington προέβλεψε περίφημα ότι οι μελλοντικοί πόλεμοι θα ήταν μεταξύ πολιτισμών και όχι μεταξύ εθνών. Ο Χάντινγκτον προέβλεψε έναν ουσιαστικό κατάλογο πιθανών πολιτισμικών συγκρούσεων.

Τριάντα χρόνια αργότερα, είναι σαφές ότι ο Χάντινγκτον δεν είχε εντελώς άδικο.

Αλλά εκ των υστέρων, το άρθρο του The Clash of Civilizations δεν ήταν στην πραγματικότητα μια πρόβλεψη επερχόμενων συγκρούσεων μεταξύ όλων των πολιτισμών του κόσμου.

Αντίθετα, προμήνυε μια κρυφή κήρυξη πολέμου από την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κοσμική-ανθρωπιστική νεοφιλελεύθερη Δύση ενάντια στους άλλους κορυφαίους πολιτισμούς του κόσμου. Σήμερα, αυτοί οι πολιτισμοί ενώνονται για να αντεπιτεθούν.

Η Σύγκρουση Πολιτισμών συχνά αντιπαραβάλλονταν με το The End of History and the Last Man του Φράνσις Φουκουγιάμα , που είχε εμφανιστεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Αλλά στην πραγματικότητα, και οι δύο αντανακλούσαν την ίδια αλαζονική, υβριστική ατζέντα των Αμερικανών πολιτικών μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Φουκουγιάμα υποστήριξε ανόητα ότι ο δυτικός νεοφιλελευθερισμός είχε ήδη κατακτήσει τον κόσμο.

Ο Χάντινγκτον, από την πλευρά του, πρόσφερε ένα εννοιολογικό πλαίσιο που θα εξελισσόταν σε μια συγκεκαλυμμένη κήρυξη πολέμου για την εξάλειψη γενοκτονίας όλων των άλλων πολιτισμών και την επιβολή του ψεύτικου παράδεισου του Φουκουγιάμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι το μεγαλύτερο μέρος του θα μετατραπεί σε ραδιενεργές στάχτες.

Οι «πολεμιστές του πολιτισμού» της Δύσης ξεκίνησαν τη σταυροφορία τους το 2001 ανατινάζοντας το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και κατηγορώντας ψεύτικα τους μουσουλμάνους προκειμένου να διεξαγάγουν έναν μόνιμο πόλεμο στο Ισλάμ.

 

Τριάντα χρόνια αργότερα, σχεδόν 30 εκατομμύρια μουσουλμάνοι έχουν δολοφονηθεί σύμφωνα με τον Αυστραλό ειδικό Gideon Polya και οι ιστορικές εστίες του Ισλάμ έχουν υποστεί φρικτές ζημιές στα χέρια των εισβολέων και των κατακτητών.

 

Στη συνέχεια, το 2014, οι δυτικοί πολιτισμοί ξεκίνησαν τον πόλεμο τους στη Ρωσία ανατρέποντας τη νόμιμη ουκρανική κυβέρνηση και εγκαθιστώντας ένα υβριδικό νεοφιλελεύθερο-ναζιστικό καθεστώς.

 

Η κατεχόμενη από τις ΗΠΑ Ουκρανία ήταν οπλισμένη μέχρι τα δόντια και υποβλήθηκε σε ανθρωποκτονική αντιρωσική πλύση εγκεφάλου, προκαλώντας έναν «εμφύλιο πόλεμο» — στην πραγματικότητα, έναν πόλεμο εξόντωσης κατά του σχεδόν 50% των Ουκρανών που είναι εθνικά Ρώσοι.

 

Μετά από μια μακρά σειρά αγανακτήσεων, οι ΗΠΑ κατάφεραν να προκαλέσουν μια ρωσική απάντηση, η οποία αυτή τη στιγμή χρησιμεύει ως πρόσχημα για ατελείωτες κλιμακώσεις, το τέλος των οποίων είναι η καταστροφή και ο διαμελισμός της Ρωσίας και η κατεδάφιση του ρωσικού πολιτισμού και του κεντρικού πυλώνα της, της Ορθόδοξης χριστιανική πίστη.

Δεν αρκούνται στο να πολεμήσουν απλώς με 1,8 δισεκατομμύρια μουσουλμάνους και τη μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του κόσμου, οι Αμερικανοί, με επικεφαλής τους νεοσυντηρητικούς φανατικούς, πιστεύεται ότι επιτέθηκαν στην Κίνα και το Ιράν στα τέλη του 2019 με το βιοόπλο COVID-19.

 

Ο κύριος γεωστρατηγικός στόχος της κρυφής βιοαπεργίας του COVID θα ήταν να μειώσει το χάσμα στους ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ των οικονομιών των ΗΠΑ και της Κίνας, αναγκάζοντας την Κίνα σε λειτουργία κλειδώματος.

 

Το χτύπημα του COVID και η επακόλουθη αντίδραση προκάλεσαν επίσης μια κίνηση προς την αποσύνδεση των οικονομιών των ΗΠΑ και της Κίνας, ένα απαραίτητο προοίμιο για έναν θερμό πόλεμο των ΗΠΑ κατά της Κίνας. (Για μια ανασκόπηση των αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς, διαβάστε το δωρεάν ebook του Ron Unz Our Covid-19 Catastrophe ή παρακολουθήστε το σύντομο βίντεό μου ” COVID-19 Bio-Attack Smoking Gun .”)

 

Έτσι, οι ΗΠΑ που ανήκουν σε τραπεζίτες και οι υποτελείς τους έχουν ουσιαστικά κηρύξει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ενάντια στη Ρωσία, την Κίνα και τον ισλαμικό κόσμο.

 

Στόχος τους είναι να επιβάλουν παντού τον αμερικανικού τύπου νεοφιλελευθερισμό.

Οι παραδοσιακές θρησκείες και οι οικογενειακές αξίες βρίσκονται στο μυαλό τους, όπως και οι ισχυρισμοί της αυτονομίας στα οικονομικά και τις στρατιωτικές υποθέσεις.

 

Οι νεοσυντηρητικοί επιτιθέμενοι θέλουν όλος ο κόσμος να απαντήσει στις επιταγές των κεντρικών τραπεζών που κυριαρχούνται από τις ΗΠΑ-σιωνιστές, να καλωσορίσει την εισβολή και την κατοχή από τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και να εξαλείψει τα παραδοσιακά πολιτισμικά πρότυπα προς όφελος της παρακμής και της φθοράς δυτικού τύπου.

Και φυσικά, πηγαίνοντας ταυτόχρονα σε πόλεμο ενάντια στους τρεις πιο ισχυρούς παραδοσιακούς πολιτισμούς του κόσμου, η αυτοκρατορία των ΗΠΑ σφράγισε τη μοίρα της.

 

Η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί λόγω της τεράστιας πυρηνικής της αποτρεπτικής δύναμης.

 

Ο πληθυσμός και η παραγωγική ικανότητα της Κίνας την καθιστούν πιθανό νικητή σε κάθε σοβαρό θερμό πόλεμο με τις ΗΠΑ.

Και ο ισλαμικός κόσμος έχει την πιο ζωντανή θρησκεία του κόσμου (βασισμένη στην τελευταία και καλύτερα διατηρημένη Θεία αποκάλυψη) καθώς και την πιο στρατηγική θέση και τους πιο άφθονους ενεργειακούς πόρους.

Αυτοί οι τρεις αξιοσέβαστοι πολιτισμοί αναγκάζονται να ενωθούν σε αυτοάμυνα ενάντια στη νεοφιλελεύθερη επίθεση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Μαζί, είναι κάτι περισσότερο από ένα ταίρι για την αυτοαποκαλούμενη αμερικανική «μοναδική υπερδύναμη».

Στον απόηχο των μάταιων πολέμων της Αμερικής εναντίον της Δυτικής Ασίας και της Ρωσίας, η Κίνα παρεμβαίνει ως ειρηνοποιός και έντιμος μεσίτης που θα εισαγάγει τον πολυπολικό κόσμο.

Στις αρχές Μαρτίου, ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ διευκόλυνε μια συμφωνία μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας που υπόσχεται να τερματίσει τους πολέμους στην Υεμένη και τη Συρία, μεταφέροντας ταυτόχρονα τη μουσουλμανική Δυτική Ασία σταθερά στο πολυπολικό στρατόπεδο του κόσμου.

Στη συνέχεια, στις 20 Μαρτίου, ο Σι πέταξε στη Μόσχα με ένα ειρηνευτικό σχέδιο 12 σημείων για την Ουκρανία, το οποίο χαιρέτισε ο Πούτιν αλλά το απέρριψε ως «παράλογο» ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

 

Πράγματι, οι Αμερικανοί προσπάθησαν να ρίξουν κρύο νερό στην κινεζική ειρηνευτική προσπάθεια εκ των προτέρων, ενορχηστρώνοντας ένα πλαστό ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον Πούτιν που εκδόθηκε «μόλις ώρες αφότου η Μόσχα και το Πεκίνο επιβεβαίωσαν το ταξίδι του κ. Σι ». (Για κάποιο λόγο το ΔΠΔ ξέχασε να ζητήσει τη σύλληψη του Μπάιντεν για τη χειρότερη πράξη οικονομικής τρομοκρατίας και οικοτρομοκρατίας στην ιστορία, την καταστροφή του αγωγού Nordstream .)

Επίσης, την παραμονή του ταξιδιού του Σι, ο Πούτιν δημοσίευσε ένα άρθρο στην εφημερίδα People’s Daily , την πιο σημαντική εφημερίδα της Κίνας, δηλώνοντας ότι «οι σχέσεις Ρωσίας-Κίνας έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία τους και δυναμώνουν ακόμη περισσότερο».

Βασικό στοιχείο στην ειρηνευτική πρόταση της Κίνας είναι η άρση των μονομερών κυρώσεων.

Οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει περισσότερες από 2500 κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας πέρυσι, και ανάγκασαν πολλά από τα υποτελή κράτη τους να συμμορφωθούν με αυτές. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου πέρα ​​από την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα απορρίπτει ή αποφεύγει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Το εμπόριο της Ρωσίας με την Κίνα, την Ινδία και το Ιράν στο οποίο έχει επιβληθεί αυστηρές κυρώσεις, μεταξύ άλλων χωρών, έχει ανθίσει μετά την εφαρμογή των κυρώσεων.

Εάν οι Αμερικανοί σκόπευαν να καταστρέψουν την οικονομία της Ρωσίας, το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο, καθώς η Ευρώπη και ίσως ακόμη και οι ΗΠΑ έχουν υποστεί μεγαλύτερη ζημιά από τις δικές τους κυρώσεις από ό,τι η Ρωσία.

Οι αντικρουόμενες απαντήσεις του Πούτιν και του Μπάιντεν στο κινεζικό ειρηνευτικό σχέδιο πιθανότατα θα δώσουν στην Κίνα μια δικαιολογία για να παράσχει αυξανόμενη υποστήριξη στη Μόσχα.

 

Οι Αμερικανοί, πάντα επέμενε η Κίνα, ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο.

 

Τώρα οι ΗΠΑ απορρίπτουν εντελώς μια μετριοπαθή και εποικοδομητική πρόταση ειρήνης που υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.

 

Κάτω από τέτοιες συνθήκες, γιατί η Κίνα πρέπει να υπακούσει στους περιορισμούς που επιβάλλονται από τις ΗΠΑ στη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στη Ρωσία;

Η Κίνα, όπως και η Ρωσία, αναγνωρίζουν ότι η τρελή με το δόγμα Wolfowitz αυτοκρατορία των ΗΠΑ διεξάγει έναν κρυφό πόλεμο ενάντια στις εναπομείνασες ανεξάρτητες χώρες του κόσμου και ότι εάν η Ρωσία πέσει, η Κίνα θα είναι η επόμενη.

 

Έτσι, όπως η Ρωσία παρενέβη για να βοηθήσει το Ιράν να σώσει τη Συρία από τους δυτικούς πολεμοκάπηλους και τους αλλαγείς του καθεστώτος, η Κίνα διασφαλίζει ότι η Ρωσία διατηρεί την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα ενόψει της δυτικής αυτοκρατορικής επίθεσης.

Η τρομερή συμμαχία Ρωσίας-Κίνας παρουσιάζει τον μικρότερο εταίρο, τη Ρωσία, να παίζει τον «σκληρό μπάτσο» πρόθυμο να χρησιμοποιήσει τη στρατιωτική της ισχύ, ενώ η μεγαλύτερη χώρα, η Κίνα, παίζει τον «καλό μπάτσο» που παίρνει αυτό που θέλει με το να είναι φιλικός και λογικός.

Εν τω μεταξύ, το Ιράν φέρει το λάβαρο της αντίστασης αρχών εκ μέρους ολόκληρης της μουσουλμανικής Ούμμα , η οποία ακολουθεί σταδιακά το παράδειγμα της Τεχεράνης παρατάσσοντας υπέρ του πολυπολικού παγκόσμιου εγχειρήματος.

Θα ξυπνήσουμε μια μέρα σύντομα και θα ανακαλύψουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν νέο, πλήρως πολυπολικό κόσμο – έναν κόσμο στον οποίο ο ισλαμικός πολιτισμός μπορεί να αναβιώσει χωρίς την παρέμβαση των εχθρών του;

 

Ή μήπως η ετοιμοθάνατη αυτοκρατορία θα εκτοξευθεί στους θανατηφόρους σπασμούς της, καταστρέφοντας και τον υπόλοιπο κόσμο μαζί της, για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο;

 

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 777


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα