Ρωσική κρατική τηλεόραση: “Oδεύουμε σε πόλεμο με την Ουκρανία – Αν το ΝΑΤΟ εμπλακεί, θα χτυπηθεί το Αρχηγείο του”

Ρωσική κρατική τηλεόραση: “Oδεύουμε σε πόλεμο με την Ουκρανία – Αν το ΝΑΤΟ εμπλακεί, θα χτυπηθεί το Αρχηγείο του”

18 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:406
Μοίρασέ το

 

“Η Γενοκτονία θα σταματήσει”

Γιατί οι ΗΠΑ δεν εξηγούν γιατί το Πεντάγωνο λειτουργεί βιολογικά εργαστήρια κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

Οι εθνικιστές Ουκρανοί είναι ψυχωτικοί και άθλιοι άνθρωποι, θέλουν να μας σκοτώσουν, να σκοτώσουν τους Ρώσους. Ο ουκρανικός λαός είναι άρρωστος, η Ουκρανία είναι καρκίνος στην Ευρώπη.

 

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ… ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

Έξι λέξεις που θα πρέπει να λένε πολλά για όλους μας…

Τρομακτικό πράγμα ο πόλεμος… όταν όμως πρέπει να υπερασπιστείς την Πατρίδα σου από αυτούς που έχουν στήσει ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ στον λαό σου, τότε ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο επικεφαλής της “Δημοκρατίας του Ντονέτσκ” ήταν ξεκάθαρος καθώς σε συνέντευξη του σε ρωσικό κρατικό ΜΜΕ τόνισε πως “δυστυχώς οδεύουμε σε πόλεμο με την Ουκρανία.

Το Κίεβο θα επιτεθεί, δυνάμεις του έχουν λάβει θέσεις επίθεσης. Θα εισβάλλουν και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν την περιοχή” τόνισε.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Ντονέτσκ, Eduard Basurin, τόνισε πως έχουν γίνει τρεις απόπειρες δολιοφθοράς από την Ουκρανία στο Ντονμπάς με αποκορύφωμα την σημερινή έκρηξη στο αυτοκίνητο του διευθυντή ασφαλείας του Ντονέτσκ, Denis Sinenkov.

H εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μ. Ζαχάροβα, τόνισε πως “αυτό που συμβαίνει στο Ντονμπάς είναι “γενοκτονία” που διαπράττει η Ουκρανία και οι δυτικοί σύμμαχοι της”.

Από την πλευρά του ο Ρώσος αναπληρωτής ΥΠΕΞ τόνισε πως “η Ρωσία ανησυχεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ντονμπάς, οι άνθρωποι του πρέπει να σταματήσουν να υποφέρουν”.

“Θέλουν να σκοτώσουν τους Ρώσους”

 

Ρωσικά κρατικά ΜΜΕ στις ανταποκρίσεις τους ετοιμάζουν τον ρωσικό λαό για μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση. Oι παρουσιαστές και σχολιαστές λένε σχετικά:

«Οι εθνικιστές Ουκρανοί είναι ψυχωτικοί και άθλιοι άνθρωποι, θέλουν να μας σκοτώσουν, να σκοτώσουν τους Ρώσους. Ο ουκρανικός λαός είναι άρρωστος, η Ουκρανία είναι καρκίνος στην Ευρώπη.

Η Ουκρανία πρέπει να γνωρίζει τη θέση της…πρέπει να ελεγχθεί από έξω».

Οι ΗΠΑ έχουν ένα επίσημο έγγραφο στο οποίο η Ρωσία θεωρείται «εχθρός» και ότι «επιτρέπονται τακτικά πυρηνικά πλήγματα εναντίον της».

Γιατί να εξηγηθούμε σχετικά με τη στρατιωτική συσσώρευση;

Γιατί οι ΗΠΑ δεν εξηγούν γιατί το Πεντάγωνο λειτουργεί βιολογικά εργαστήρια κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

 Αν απειληθούν οι πολίτες της Ρωσίας, θα χτυπήσουμε τα αρχηγεία του ΝΑΤΟ. Τώρα ας πάμε στον ρεπόρτερ μας σε ένα από αυτά τα κεντρικά γραφεία, που θα χτυπήσουμε, στην Ουάσιγκτον.

Σε άλλο σημείο Ρώσος παρουσιαστής λέει:

“Η Ουκρανία κήρυξε στρατιωτικό νόμο, η αστυνομία της έχει τεθεί σε συναγερμό. Κάθε άτομο που διαφωνεί ανοιχτά, θα εκτελείται χωρίς καμία συζήτηση ή νομική διαδικασία”.

Η υπηρεσία πληροφοριών του Ντονέτσκ υπέκλεψε «το σχέδιο της Ουκρανίας» για να εισβάλει στη «Δημοκρατία»

 

B.Πούτιν: 10.000 ρούβλια σε κάθε πρόσφυγα από το Ντονμπάς

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στην ρωσική κρατική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών (EMERCOM) να στήσει κέντρα υποδοχής για τους πρόσφυγες από το Ντονμπάς, ενώ παράλληλα κάλεσε και τον αρμόδιο Ρώσο υπουργό, Alexander Chupriyan, που είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης να μεταβεί στα σύνορα της Ρωσίας με την ανατολική Ουκρανία.

Ταυτόχρονα, η ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε να δοθεί οικονομική βοήθεια 10.000 ρουβλίων (116 ευρώ) στον κάθε πρόσφυγα που φθάνει στην περιοχή του Ροστόφ.

Ο Πούτιν έδωσε την εντολή αυτή ανταποκρινόμενος στην παράκληση του κυβερνήτη της περιοχής του Ροστόφ Βασίλι Γκόλουμπεφ, ο οποίος του ζήτησε να μεριμνήσει για την παροχή έκτακτης βοήθειας λόγω της απροσδόκητης μεγάλης εισροής προσφύγων.

«Ο Πούτιν μίλησε τηλεφωνικά με τον εκτελούντα χρέη υπουργού Εκτάκτων Αναγκών, Αλεξάντερ Τσουπριγιάν, και του έδωσε εντολή να μεταβεί επειγόντως στην περιοχή του Ροστόφ για να οργανώσει επιτόπιες εργασίες για τη δημιουργία συνθηκών διαμονής, την παροχή ζεστών γευμάτων και ό,τι χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης» δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τέλος, επιβεβαιώθηκαν προηγούμενες πληροφορίες του WarNews247 καθώς απαγορεύτηκε και επίσημα η έξοδος από το Ντονμπάς σε άνδρες ηλικίας 18-60 ετών. Αποχωρούν μόνο παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι.

Δείτε τα βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 406


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα