Ρωσσία: Θα Σας Μαρκάρουν (με κωδικούς QR) & Θα Σας Αρέσει

Ρωσσία: Θα Σας Μαρκάρουν (με κωδικούς QR) & Θα Σας Αρέσει

8 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:874
Μοίρασέ το

Τώρα, μουζίκοι, αγαλλιάστε

 

Η Ρωσία του Πούτιν, θα μαρκάρει τον ρωσικό λαό, σαν βοοειδή…
Δεν πειράζει… κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσετε πως και ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ο Ρώσος υπουργός Υγείας Mikhail Murashko & ένας ευγνώμων muzhik

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

Οι Ρώσοι δεν θέλουν να τους μαρκάρουν σαν βοοειδή. Γνωρίζουν ότι οι ετικέτες βοοειδών δεν έχουν κανένα όφελος για την υγεία. Γνωρίζουν ότι οι ετικέτες βοοειδών θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχό τους και την εκτροφή τους σαν ζώα.

Ακόμη και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων καταλαβαίνει ότι οι ετικέτες βοοειδών (κωδικοί QR) είναι μια τεράστια απάτη που διαπράττουν εκφυλισμένοι.

Ευχαριστώ για τη συμβολή σας, χωρικοί. Αλλά ο υπουργός Υγείας Mikhail Murashko έχει ένα μήνυμα για εσάς τους στενόμυαλους μισητές των κωδικών QR (70-90% του ρωσικού πληθυσμού):

Τον επόμενο χρόνο, θα μπορούμε, όπως και πριν, να συγκεντρωθούμε σε μεγάλες ομάδες, να επικοινωνούμε; Θα συμβεί αυτό ή όχι;

Mikhail Murashko: Γιατί όχι; Θα συμβεί.

Και χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Mikhail Murashko: Γιατί σας μπερδεύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού; Ο χρόνος υπαγορεύει τους κανόνες συμπεριφοράς. Κάποτε δεν υπήρχαν διαβατήρια, μετά εμφανίστηκαν.

Κάποτε δεν υπήρχαν αναρρωτικές άδειες. Εμφανίστηκαν. Τώρα εξαφανίζονται. Θα υπάρχουν μόνο ηλεκτρονικά …

Mikhail Murashko: Όλα αλλάζουν. Το στυλ της ένδυσης, το στυλ του φαγητού. Όλα αλλάζουν. Και το άτομο πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμοστεί.

Γιατί είσαι τόσο αναστατωμένος με τις ετικέτες των βοοειδών, χωριάτη; Όλα αλλάζουν – η μόδα, το φαγητό, οι βασικές έννοιες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ένας αγρότης πρέπει να μπορεί να προσαρμοστεί.

Τώρα, muzhik, χαίρεσαι!

Μην ξεχνάς ποτέ.
Αν μόνο ήξερες πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.

Δικτυογραφία:

You will be tagged & you will like it – Edward Slavsquat

Edward Slavsquat
You will be tagged & you will like it
Russians don’t want to be cattle tagged. They know cattle tags have no health benefit. They know cattle tags will be used to control them and herd them like livestock. Even state media admits the vast majority of Russians understand cattle tags are a massive scam perpetrated by degenerates…
Read more

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/qr-and

Προβολές : 874


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα