Ρώσοι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ της PFIZER  και της MODERNA, που συμμετείχαν σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!!! (βίντεο)

Ρώσοι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ της PFIZER και της MODERNA, που συμμετείχαν σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!!! (βίντεο)

13 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,186
Μοίρασέ το

 

 

Στόχος ήταν και τα μικρά παιδιά!!!

 

 

Η πατρίδα των ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ, η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, έχει ιστορικό ποινικό μητρώο με τα βιολογικά όπλα και τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, από τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς οι ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ, συνεχίζουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Στόχος ήταν και τα μικρά παιδιά!!!
Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ του ΕΛ

Όπως πρώτοι διαβάσατε στο ΕΛ, οι φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer και Moderna έχουν συμμετάσχει στην έρευνα για τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ στην Ουκρανία κάτω από την ομπρέλα προστασίας των ΗΠΑ!

Έγραψε χθες το ΕΛ:

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει νέες ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες σχετικά με πειράματα σε βιοεργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία. Η αρχή έλαβε αυτές τις πληροφορίες κατά την διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους ειδικούς του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες απευθείας σε δύο βιολογικά εργαστήρια στην Μαριούπολη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ από τις αρχές Απριλίου.Αποδείχθηκε ότι έγγραφα που έδειχναν την συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό καταστράφηκαν αμέσως.

«Η προκαταρκτική ανάλυση των εγγράφων δείχνει ότι η Μαριούπολη χρησιμοποιήθηκε ως περιφερειακό κέντρο για την συλλογή παθογόνων μικροοργανισμών χολέρας και την έκδοση διαβατηρίων. Επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας στο Κίεβο, το οποίο ξεκίνησε περαιτέρω αποστολή βιοϋλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν διενεργηθεί από το 2014, όπως αποδεικνύεται από τις βεβαιώσεις μεταβιβάσεων.»

Αυτά αποκάλυψε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των τμημάτων προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, σε βίντεο που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda! Και προσέθεσε:

«Στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο βρέθηκε φάκελος για την καταστροφή της συλλογής παθογόνων ουσιών με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με τον οποίο έγινε η επεξεργασία παθογόνων παραγόντων χολέρας, τουλαραιμίας και άνθρακα».

Ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε επίσης πληροφορίες σχετικά με ύποπτες περιπτώσεις σκόπιμης μόλυνσης παιδιών με επικίνδυνα παθογόνα στο έδαφος της περιφέρειας Luganskaya.

Φυλλάδια μολυσμένα με τον ιό της φυματίωσης με την μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων διανεμήθηκαν σε ανηλίκους στον οικισμό Stepovoe της περιοχής Slavyanozerbsky, σύμφωνα με το υπουργείο (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Οι ενορχηστρωτές αυτού του εγκλήματος έλαβαν υπόψη τις ιδιαιτερότητες της συμπεριφοράς των παιδιών που έχουν τη συνήθεια να «τα βάζουν όλα στο στόμα», όπως είπε ο Κιρίλοφ!

Δείτε τώρα το απόσπασμα από βίντεο του ρωσικού υπουργείου Αμύνης, όπου κατανομάζονται ευθέως Moderna και Pfizer, οι οποίες προσέφεραν και προσφέρουν στους Έλληνες και στα μικρά παιδιά τους ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

Ποιός μπορεί πλέον να διαβεβαιώσει πως δεν δοκίμασαν αντίστοιχα βιολογικά όπλα σε παρτίδες εμβολίων, οι οποίες είτε αποσύρθηκαν είτε ενδεχομένως προκάλεσαν παρενέργειες, πολλές εκ των οποίων θανάσιμες;;;;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,186


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα