Ρ.Τ.Ερντογάν: «Στείλαμε μήνυμα προς τα εκεί που στοχεύουν οι βαλλιστικοί μας πύραυλοι»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Στείλαμε μήνυμα προς τα εκεί που στοχεύουν οι βαλλιστικοί μας πύραυλοι»

21 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:163
Μοίρασέ το

 

Καθαρή προειδοποίηση-εκβιασμός στην Αθήνα για τις δυνατότητες του βαλλιστικού πυραύλου μεσαίου βεληνεκούς Bora-2/Tayfun

Η κατασκευάστρια τουρκική εταιρεία του βλήματος είναι η Roketsan και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ήδη κάτι σαν διαφημίσεις (;) του βλήματος που απεικονίζουν… κτύπημα στην ελληνική Βουλή, προφανώς στο πλαίσιο του ψυχολογικού εκβιασμού που θέλει να περάσει η Άγκυρα!

 

 

 

Αυτή, είναι μια εξαιρετική εικόνα, που θα την απολαύσουμε όταν γίνει και πραγματική, και φυσικά με την προϋπόθεση πως και οι 300, είναι μέσα…

Το ευχάριστο θα είναι αν τινάξει και το μέγαρο της κοντής κνίτισσας, μαζί με τον γκόμενο που μοιάζει σαν μαραμένη τσατσά…

Χάρη θα μας κάνει…

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ρίξε και τρεις πυραύλους ακόμα βρε Ταγιπ, τον ένα στο ΚΙΣ, τον άλλον στην Πρεσβεία της Βασιλίσσης Σοφίας για να πιάσει και το απέναντι νοσοκομείο του Αλζαράκη και άλλη μια στην Μαραθωνοδρόμων και Κατεχάκη… στην πρεσβεία των ερπετών…

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Στείλαμε μήνυμα προς τα εκεί που στοχεύουν οι βαλλιστικοί μας πύραυλοι» – Φωτό-σοκ (upd)

Μήνυμα προς την Αθήνα έστειλε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, αναφορικά για την τεχνολογική επιτυχία της Άγκυρας να εκτοξεύσει βαλλιστικό βλήμα μεσαίου βεληνεκούς Bora-2/Tayfun σε πεδίο δοκιμών στην Μαύρη Θάλασσα.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε: «Δυναμώνουμε με τα συστήματα αεράμυνας, τους πυραύλους, τα τεθωρακισμένα.

Προσπαθούμε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο με τεχνολογικές καινοτομίες, δείχνοντας στον κόσμο το κουράγιο και την αποφασιστικότητά μας. Τώρα έχουμε και τον Tayfun. Αυτό είναι ένα μήνυμα, κάπου στοχεύουν αυτοί οι πύραυλοι.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας σύμπαν αντί να βρεθούμε σε κάποιο άλλο εικονικό σύμπαν που προσπαθούν να μας επιβάλλουν».

Ο βαλλιστικός πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς Tayfun (Bora-2) που εκτόξευσε δοκιμαστικά η Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες, μπορεί να κτυπήσει για πρώτη φορά το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, ακόμα και αν εκτοξευθεί από την κεντρική Τουρκία, αφού η τελική του ακτίνα είναι 1.000 χλμ.

Η κατασκευάστρια τουρκική εταιρεία του βλήματος είναι η Roketsan και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ήδη κάτι σαν διαφημίσεις (;) του βλήματος που απεικονίζουν… κτύπημα στην ελληνική Βουλή, προφανώς στο πλαίσιο του ψυχολογικού εκβιασμού που θέλει να περάσει η Άγκυρα!

Δείτε βίντεο από τη δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου Bora-2/Tayfun που πραγματοποίησε η Άγκυρα από ένα αεροδρόμιο κοντά στην πόλη-λιμάνι, Ριζούντα

Το βλήμα φέρει πολεμική κεφαλή βάρους 470 kg υψηλής εκρηκτικότητας ή διασποράς και εκτοξεύεται κάθετα. Για την πλοήγησή του προς το στόχο, χρησιμοποιεί GPS και σύστημα αδρανειακής καθοδήγησης (INS).

Ο πύραυλος μπορεί να επαναπροσανατολιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την κρούση κινούμενων στόχων και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις ελληνικές τεθωρακισμένες μεραρχίες

 

Πηγή

Προβολές : 163


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα