Σάλος με τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα που συνελήφθη για σeξουαλικές πράξεις με σκύλο!

Σάλος με τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα που συνελήφθη για σeξουαλικές πράξεις με σκύλο!

18 Ιουνίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,333
Μοίρασέ το

 

Στο βίντεο που προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν, ο καθηγητής φορούσε μόνο τα παπούτσια του και μια μάσκα και κακοποίησε σ3ξουαλικά έναν σκύλο ράτσας κόλεϊ.

Σύμφωνα με το Fox43, ο καθηγητής επιχείρησε μάλιστα να καταγράψει τις αποτρόπαιες πράξεις με τάμπλετ.

 

Σάλος με τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα που συνελήφθη για σeξουαλικές πράξεις με σκύλο!

Καλλίτερα να αυτοκτονήσει ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ…

ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΥΧΗ… ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΨΥΧΗ…  ΝΕΚΡΗ ΨΥΧΗ…

ΤΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Καθηγητής Θέμης Ματσούκας: «Το έκανα για να εκτονωθώ»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Ελληνοαμερικανός καθηγητής στην Πενσυλβάνια συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές και κατηγορείται ότι κακοποίησε σκύλο, προβαίνοντας σε σεξουαλικές πράξεις με το ζώο.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, πρόκειται για τον 64χρονο πολυβραβευμένο καθηγητή χημικής μηχανικής στο Penn State, Θέμη Ματσούκα, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις με σκύλο, μέσα σε δασικό μονοπάτι.

Στο βίντεο που προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν, ο καθηγητής φορούσε μόνο τα παπούτσια του και μια μάσκα και κακοποίησε σ3ξουαλικά έναν σκύλο ράτσας κόλεϊ. Σύμφωνα με το Fox43, ο καθηγητής επιχείρησε μάλιστα να καταγράψει τις αποτρόπαιες πράξεις με τάμπλετ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθηγητή και ο Θέμης Ματσούκας παραδέχτηκε ότι το έκανε για να «εκτονωθεί».

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσεμνη έκθεση, δημόσιο αυνανισμό, σεξουαλική επαφή με σκύλο και κακοποίηση ζώου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής είχε την αρρωστημένη διαστροφή καθώς συλληφθεί ξανά το 2014 για αντίστοιχες πράξεις. Μετά από έρευνα στο σπίτι του, οι αρχές εντόπισαν τον σκύλο ράτσας κόλεϊ που καταγράφηκε να κακοποιεί σεξουαλικά.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πανικοβλήθηκε όταν συνελήφθη στην αρχή και αρνούμενος τις πράξεις του δήλωνε στους αστυνομικούς «τελείωσα, είμαι νεκρός», ενώ μετά τους ζητούσε να τον πυροβολήσουν.

Σε ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο Penn State στο οποίο εργάζεται ο Θ. Ματσούκας από το 1991, ανέφερε μετά τη σύλληψή του «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».

Ματσούκα

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,333


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα