Σάλος στις ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει τον γιο του Μπάιντεν γυμνό να κρατά ένα παράνομο όπλο

Σάλος στις ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει τον γιο του Μπάιντεν γυμνό να κρατά ένα παράνομο όπλο

7 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:232
Μοίρασέ το

 

 

Λίγες εβδομάδες αφότου αγόρασε παράνομα το όπλο, η ερωμένη του, η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του εκλιπόντος αδελφού του Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε κάδο απορριμμάτων παντοπωλείου, προκαλώντας σχετική έρευνα των Μυστικών Υπηρεσιών και του FBI.

 

 

 

 

Οικογένεια διαστροφής, ναρκωτικών και παράνομων συναλλαγών…

Μια πολιτική μαφία, κυβερνά τις ΗΠΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Σάλος στις ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει τον γιο του Μπάιντεν γυμνό να κρατά ένα παράνομο όπλο

Βίντεο που απεικονίζει τον υιό Μπάντεν, τον Χάντερ Μπάιντεν, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μια ιερόδουλη, να κρατά ένα όπλο, προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ.

Το βίντεο που δημοσιεύει η New York Post δείχνει τον γιο του Αμερικανού Προέδρου γυμνό με ένα όπλο στο χέρι, που έχει αποκτήσει παράνομα, σημαδεύοντας προς την κάμερα, ενώ στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου βρίσκεται μια πόρνη.

Η New York Post αναφέρει ότι το όπλο είναι παράνομο και επικρίνει το γεγονός ότι βρίσκεται στα χέρια του Χάντερ Μπάιντεν ενώ στις ΗΠΑ διεξάγεται ντιμπέιτ για την απαγόρευση πώλησης όπλων εν μέσω αύξησης των επιθέσεων.

Γερουσιαστής των ρεπουμπλικανών κατηγορεί τον Τζο Μπάιντεν για υποκρισία, την ώρα που στέλνει το μήνυμα ότι θα πρέπει να προχωρήσει η συζήτηση για περιορισμό πώλησης όπλων.

Ο γερουσιαστής Ron Johnson έγραψε: «Πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμη και αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου. Έχω γράψει επιστολές εποπτείας προς τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, το FBI και την ATF σχετικά με το περιστατικό με το όπλο του Χάντερ που πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από ένα παντοπωλείο απέναντι από ένα λύκειο στο Ντέλαγουερ».

Ο γιος του Αμερικανού κατέγραψε το βίντεο στις 17 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξή του. Η εφημερίδα και μια πηγή της Post περιέγραψαν τη σύντροφό του στο βίντεο ως πόρνη.

Πέντε ημέρες νωρίτερα, είχε αγοράσει ένα πιστόλι 0,38 διαμετρήματος στο Ντέλαγουερ, ανέφερε το Politico πέρυσι.

Πέντε ημέρες πριν ληφθεί το εν λόγω βίντεο, αγόρασε ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ, ανέφερε πέρυσι το Politico.

Προκειμένου να πραγματοποιήσει την αγορά, ο Χάντερ Μπάιντεν απάντησε «όχι» στο ερώτημα: «Είστε παράνομος χρήστης ή εθισμένος στη μαριχουάνα ή σε οποιοδήποτε κατασταλτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό φάρμακο ή οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία;», σύμφωνα με όσα έγραφε το politico πέρυσι.

Λίγες εβδομάδες αφότου αγόρασε παράνομα το όπλο, η ερωμένη του, η Χάλι Μπάιντεν, χήρα του εκλιπόντος αδελφού του Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε κάδο απορριμμάτων παντοπωλείου, προκαλώντας σχετική έρευνα των Μυστικών Υπηρεσιών και του FBI.

Δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με αναφορές των Μυστικών Υπηρεσιών στη The Post τον Μάρτιο του 2021, δεν είχε κανένα αρχείο με πράκτορες που ερευνούσαν το περιστατικό.

Πηγή φωτογραφιών: nypost

 

 

Πηγή

Προβολές : 232


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα