Σήμερα η απόφαση για παράταση προφυλάκισης της Καϊλή

Σήμερα η απόφαση για παράταση προφυλάκισης της Καϊλή

19 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:100
Μοίρασέ το

 

Ως γνωστόν η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούν διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 

 

 

 

Αλήθεια, πού είναι όλοι αυτοί οι “κολλητοί” να την σώσουν;;;

Πού είναι οι … Καταριανοί και οι … “πολιτικοί προστάτες” της να την βοηθήσουν;;;

Μια τατάνα λιγότερη… προς γνώση και συμμόρφωση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα η απόφαση για παράταση προφυλάκισης της Καϊλή

Ενώπιον του προκαταρκτικού συμβουλίου θα παρουσιαστεί σήμερα η Εύα Καϊλή. Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί θα συζητηθεί αν θα παραταθεί κατά ένα μήνα η προφυλάκισή της ή εάν θα αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και ειδικό βραχιολάκι.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, παραμένει κρατούμενη για χρονικό διάστημα περισσότερο από ένα μήνα στις βελγικές φυλακές, ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα της κράτησης της είχε αιτηθεί προσωρινή αποφυλάκιση με βραχιολάκι, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη μικρή της κόρη, ωστόσο η εκδίκαση του συγκεκριμένου αιτήματος της είχε πάρει αναβολή.

Μετά την είδηση ότι ο Αντόνιο Παντσέρι αποφάσισε να συνεργαστεί με τις βελγικές Αρχές και να μιλήσει για όλα προκειμένου να έχει πιο ευνοϊκή μεταχείριση, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ρωτήθηκε αν αυτό αλλάζει κάτι ως προς τη γραμμή υπεράσπισή της.

«Η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της» τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή.

Ως γνωστόν η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούν διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 

«Ο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια»

Ο Βέλγος δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι, Μαρκ Ουτεντάλ, με δηλώσεις του στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, αναφέρθηκε στην απόφαση του πελάτη του να υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με τους εισαγγελείς των Βρυξελλών.

«Ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια και να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των ερευνών. Υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με τη Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία σε κατάσταση πραγματικού ψυχολογικού σοκ”, δήλωσε ο δικηγόρος του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.

«Είναι στη διάθεση των ανακριτών όλη την ημέρα και τη νύχτα για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ελπίζει να μην τύχει τίποτα το οδυνηρό στη σύζυγό του και στην κόρη του», είπε ο Ουτεντάλ.

Πρόσθεσε, ακόμη ότι «οι επόμενες ανακρίσεις του Παντσέρι αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, με μυστικές συναντήσεις” και ότι “πέρα από το ότι η ποινή του θα μειωθεί στον ένα χρόνο φυλάκισης, πέτυχε αυτό που ήθελε, να μην αποκρύψει τίποτα από όλο αυτόν το φάκελο».

 

Πηγή

Προβολές : 100


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα