Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης, ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΜΟΥΓΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! Τι δηλώνει επιφανής συνταγματολόγος!!!

Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης, ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΜΟΥΓΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! Τι δηλώνει επιφανής συνταγματολόγος!!!

22 Απριλίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:896
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

«Αντισυνταγματική η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών χωρίς την παραίτηση της κυβέρνησης»!

 

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΙΓΚΩ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ…

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Αντισυνταγματική η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών χωρίς την παραίτηση της κυβέρνησης»!

Για συνταγματικό ατόπημα έκανε λόγο σε ανάρτηση του ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ΑΠΘ, Ακρίτας Καϊδατζής, στον απόηχο της προκήρυξης των εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς μετέτρεψε ως “εθνικό λόγο” αυτό που ζητούν ιδιωτικοί οργανισμοί (η απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας) ενώ έθεσε και στο “κάδρο” και την ΠτΔ που έκανε αποδεκτό αυτό το αίτημα.

Ο πρωθυπουργός εισηγήθηκε το πρωί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη των εκλογών και την διάλυση της Βουλής επικαλούμενος «εθνικό λόγο».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ακρίτας Καϊδατζής, η προκήρυξη εκλογών για εθνικό θέμα (δλδ χωρίς παραίτηση της κυβέρνησης) είναι αντίθετη στο πνεύμα του Συντάγματος.

Μάλιστα με δηκτικό τρόπο χαρακτηρίζει αδιανόητη την διενέργεια εκλογών από την κυβέρνηση που διερευνάται για παρακολουθήσεις πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων και θέτει ένα προφανές ζήτημα πολιτικής αξιοπιστίας, ενω ξεκαθαρίζει ότι η μόνη λύση είναι η παραίτηση της κυβέρνησης και ο διορισμός υπηρεσιακής.

 

 

Ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, εγκαλεί και την ΠτΔ καθώς ως όφειλε, εκ του ρόλου της (ρυθμίστρια του πολιτεύματος) να αποθαρρύνει την προκήρυξη εκλογών για εθνικό θέμα από την κυβέρνηση, καθώς την ημερομηνία των εκλογών την ορίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 896


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα