ΣΑΛΟΣ στις ΗΠΑ με το ρεπορτάζ!!! ΗΧΗΡΑ ονόματα εμπλέκονται στον πόλεμο της Ουκρανίας για να φέρουν ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΣΑΛΟΣ στις ΗΠΑ με το ρεπορτάζ!!! ΗΧΗΡΑ ονόματα εμπλέκονται στον πόλεμο της Ουκρανίας για να φέρουν ΝΕΑ ΤΑΞΗ

20 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:264
Μοίρασέ το

 

«Υπάρχει ένα κέντρο ξεπλύματος χρήματος για τους ολιγάρχες, και τους συμμάχους τους στις Ηνωμένες Πολιτείες», το οποίο στηρίζει τα ψέματα των Ουκρανών για την Ρωσία.

 

 

 

 

Μην ξεχνάμε πως το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ, είναι δημιουργία του χαζάρικου κράτους της Ουκρανίας, οπότε η διεφθαρμένη σχέση της χαζαροεβραιοσιωνιστικής ελιτ των ΗΠΑ με την χαζάρικη εξουσία της Ουκρανίας είναι δεδομένη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιογράφος καταγγέλλει εμπλοκή ανώτατων Αμερικανών αξιωματούχων…

Η Λάρα Λόγκαν είναι πασίγνωστη δημοσιογράφος της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της Νότιας Αφρικής και πολεμική ανταποκρίτρια.

Ασχολούμενη και με τα των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων δήλωσε για όλα αυτά που ζει σήμερα ο πλανήτης και αναδεικνύουν μια νέα διεθνιστική τάξη πραγμάτων: «Υπάρχει ένα κέντρο ξεπλύματος χρήματος για τους ολιγάρχες, και τους συμμάχους τους στις Ηνωμένες Πολιτείες», το οποίο, όπως αναφέρει, στηρίζει τα ψέματα των Ουκρανών για την Ρωσία.

Κάνει λόγο ακόμα και για κατασκόπους, οι οποίοι μέσω της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσω της USAid, χρησιμοποιούν τα δολάρια της φορολογίας των Αμερικανών για τα βρώμικα σχέδιά τους και τώρα καλύπτουν τα ίχνη τους.

«Ξέρετε, ότι ο γιος του John Kerry ο γιος του Μπάιντεν, ο γιος της Νάνσυ Πελόσι, ο γιος του Μitt Romney, που παρεμπιπτόντως είναι τόσο αηδιαστικός όσο οι υπόλοιποι, όχι μόνο καλύπτουν τα ίχνη τους, κρύβοντας όλα  τα στοιχεία της εμπλοκής τους στην Ρωσική συμπαιγνία, κρύβοντας τα στοιχεία των εγκαταστάσεων βιολογικών όπλων, επομένως καλύπτουν τα ίχνη τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ουκρανία, κρύβουν στοιχεία ότι εκμεταλλεύονται  Ουκρανούς για να το κάνουν.

Κανείς λοιπόν δεν προσπαθεί να το αποκλιμακώσει.

Έχουν αυτόν τον ηλίθιο ως ηγέτη, ναι, υπάρχει πραγματικός πόνος στην Ουκρανία, αλλά τους εκμεταλλεύονται διαβολικά φρικτοί άνθρωποι, που θέλουν να κυριαρχήσουν σε όλους μας και να μας υποδουλώσουν».

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 264


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα