Σας ευχαριστώ...

Σας ευχαριστώ...

6 Μαρτίου, 2023 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:947
Μοίρασέ το

 

 

Αυτή η εμπιστοσύνη με τιμά, αλλά αποτελεί και ένα μεγάλο βάρος ευθύνης εκ μέρους μου, προς όλους εσάς …

Με την τοποθέτηση μετρητή, από το απόγευμα της 3ης Μαρτίου 2023 μπορώ να βλέπω τον αριθμό των επισκεπτών στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Εκατό χιλιάδες σχεδόν επισκέπτες σε λιγότερο από δυο μέρες, είναι μια επιτυχία…

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη με την οποία έχετε αγκαλιάσει το ιστολόγιό μου…

Αυτή η εμπιστοσύνη με τιμά, αλλά αποτελεί και ένα μεγάλο βάρος ευθύνης εκ μέρους μου, προς όλους εσάς …

Σταθερή στις αξιακές μου θέσεις, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω πορεία… κι αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ.

 

Σας ευχαριστώ όλους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Προβολές : 947


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα