«Σατανισμός: Η Δύση σαπίζει – Τα πυρηνικά έρχονται»

«Σατανισμός: Η Δύση σαπίζει – Τα πυρηνικά έρχονται»

20 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:406
Μοίρασέ το

 

 Σοκαριστικά λόγια από την Ρωσία

Η Ιντιφάντα θα κρατήσει για πάντα.

Η Εκκλησία θα ξαναγεννηθεί, αλλά μέσα από το αίμα και τα δεινά του εμφυλίου.

Η Δύση, έχει τελειώσει  από τη μέρα που στα κράτη εισήλθαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…
Αυτή η λέρα, τρώει τα σπλάχνα της Δύσης και ο κοινωνικός εκφυλισμός, χρεώνεται αποκλειστικά στα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ…
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ…
Αλλά ο Μενβέντεφ, εβραίος και ο ίδιος και σιωνιστής, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ… λέει απλά λόγια έτσι για να κάνει θόρυβο…
Καλλιόπη Σουφλή
Δείτε τι έγραψε στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, καθώς τα λόγια περισσεύουν:

Ο κόσμος, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζει να γλιστράει στην βαθύτερη άβυσσο. Λαμβάνονται αποφάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο την μη αναστρέψιμη ψυχική διαταραχή των φορέων τους, αλλά και την απώλεια των υπολειμμάτων της συνείδησης. Οι αποφάσεις είναι σημαντικές και μικρές, αλλά ξεκάθαρα ουρλιάζουν για την ασθένεια ολόκληρης της κοινωνίας.

  1. Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε «έξυπνη επένδυση» τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για τον θάνατο άλλων ανθρώπων μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μιλάμε για την απόκτηση πρόσθετων όπλων αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων για την Ουκρανία και το Ισραήλ.
  2. Το καθεστώς του Κιέβου αποφάσισε να απαγορεύσει το UOC, αποκόπτοντας τους Ορθοδόξους από το λίκνο της μητέρας εκκλησίας.
  3. Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών δεν διστάζει να καταδικάσει διάσημο ποδοσφαιριστή για τις αναρτήσεις του υπέρ της Παλαιστίνης.

 

Τα νέα ποικίλλουν, αλλά δείχνουν μια επιταχυνόμενη σήψη του ίδιου του ιστού της δυτικής κοινωνίας.

Η επένδυση στον θάνατο περιττών ανθρώπων είναι έξυπνη και καλή. Δεν υπάρχουν λόγια εδώ. Αυτό είναι πέρα ​​από το καλό και το κακό. Και αυτό δεν είναι απλώς η άνοια ενός παλιού ανόητου, αλλά ολόκληρη η φιλοσοφία της κρατικής τους ζωής ανά τους αιώνες.

Η απαγόρευση της αρχικής εκκλησίας στην Μικρή Ρωσία είναι μια βρώμικη πολιτική, σε μεγάλο βαθμό αναμεμειγμένη με κοκαΐνη και σατανισμό.

 

Άλλωστε, ο Ζελένσκι δεν είναι απλώς ένας εκφυλισμένος χωρίς οικογένεια ή φυλή.

 

Είναι ένας κλόουν του Φρανκενστάιν, που τρέμει από πόθο για εξουσία, δημιουργήθηκε για την διασκέδαση των πελατών και έτοιμος να τους δώσει όχι μόνο το σώμα του για σαρκικές απολαύσεις, αλλά και να καταστρέψει εύκολα τον Χριστιανισμό στην πατρίδα του.

Και τρίτον. Η υπέρβαση των ορίων συγκεκριμένης ιδεολογικής τάσης τιμωρείται ήδη άμεσα στη Δύση. Μπορείτε να εκφράσετε συλλυπητήρια στους Ισραηλινούς, αλλά όχι στους Παλαιστίνιους. Δεν πρέπει να τους λυπάσαι. Είναι όλοι σαν τρομοκράτες εκεί και ας πεθάνουν κατά χιλιάδες. Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι είναι απλά αναλώσιμα.

Το αποτέλεσμα τέτοιων δηλώσεων είναι προφανές.

Η Ιντιφάντα θα κρατήσει για πάντα.

Η Εκκλησία θα ξαναγεννηθεί, αλλά μέσα από το αίμα και τα δεινά του εμφυλίου.

Και η ποσότητα των όπλων που παρέχονται αργά ή γρήγορα θα μετατραπεί σε ποιότητα. Ισχυρά εκρηκτικά κατακερματισμένα, σωρευτικά, εμπρηστικά και ογκομετρικά εκρηκτικά όπλα θα μετατραπούν σε πυρηνικά…

 

Πηγή

Προβολές : 406


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα