Σεισμός από τις δηλώσεις Μπέου για την σχέση της Εύας Καϊλή με τον Βενιζέλο

Σεισμός από τις δηλώσεις Μπέου για την σχέση της Εύας Καϊλή με τον Βενιζέλο

14 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,611
Μοίρασέ το

 

Κεραυνοί και κατά της ελληνικής δικαιοσύνης που αθωώνει τα λαμόγια των σκανδάλων με παραγραφές κι άλλους τρόπους

Ναι μωρέ… λες και δεν έχουμε καταλάβει πως ανέβηκε τα σκαλιά της εξουσίας η Εύα… με το σπαθί της  βεβαίως βεβαιως…
Τώρα αν στη Ρούμελη εμείς  το σπαθί το λέμε… μνι, είναι τοπικό ιδίωμα…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Καλέ, κοιτάξτε πόσο τρυφερά, γέρνει στο πλευρό της το Βαγγέλι… γουτσου γούτσου είναι ο κήτος…
Στοιχηματίζω πως ήταν … τυχαίο… όπως της Βουγιουκλάκη στη Μοντέρνα Σταχτοπούτα…
Βρε τον … Σταχτοπούτο τον Βαγγέλα…
Υ.Γ.2. Και μόνο που φαντάζομαι τη σκηνή Βαγγέλα – Εύας, με πιάνει σύγκρυο…
Υ.Γ.3. Καλά… για τους δικαστές και εισαγγελείς, δεν το συζητάμε… η μίζα πάει σύννεφο, για να αθωώνουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ…

«Μπαίνουν στη Βουλή αυτοί οι κοπρίτες οι πολίτικοί για να παίρνουν δώρα;» σχολίασε οργισμένος ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας τις εξελίξεις με τη σύλληψη της Εύας Καϊλήγια χρηματισμό από το Κατάρ.

Ο Α. Μπέος, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ξεσπάθωσε για το σκάνδαλο με το Κατάρ που έχει προκαλέσει σεισμό: «Θέμα χρόνου είναι πότε θα επαναστατήσει ο κόσμος με αυτούς του απατεώνες! Πεινάει ο κόσμος και αυτοί έχουν λομπίστες, αυτοκίνητα παχυλούς μισθούς και προσφέρουν τι; Πείνα στον λαό» σχολίασε και στη συνέχεια αναφερόμενος στο σκάνδαλο Siemesn άφησε αιχμές κατά της ελληνικής δικαιοσύνης που αθώωσε «απατεώνες της πολιτικής»μέσω παραγραφών, όπως είπε.

Έπειτα, με δηλώση-«βόμβα» αναφέρθηκε στη σχέση της Εύας Καϊλή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι η ίδια χρησιμοποίησε ως «διαβατήριο» την ομορφιά της για να ανελιχθεί. «Ρωτήστε τον κ. Βενιζέλο» ανέφερε και στη συνέχεια είπε ότι δεν θα πει περισσότερα και θα κρατήσει το στόμα του κλειστό, για να μην τον χαρακτηρίσουν κάποιοι σεξιστή…

 

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,611


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα