Σενάριο συνωμοσίας ή νέα πραγματικότητα; – BlackRock και Vanguard ελέγχουν το μέλλον – Η παραγωγή τροφίμων και το Great Reset

3 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

BlackRock και Vanguard είναι από τους κορυφαίους επενδυτικούς οίκους στις ΗΠΑ… Η ύπαρξή τους και η συνεχιζόμενη επιτυχία τους έχουν να κάνουν με τη συσσώρευση δύναμης και το να βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας όταν υλοποιηθεί πλήρως το Great Reset.

Μιλάμε για πλήρεις ελλείψεις τροφίμων σε επίπεδο Βενεζουέλας, όπου οι Αμερικανοί θα στέκονται στην ουρά για ώρες για να λάβουν περιορισμένες προμήθειες από μια καλοπροαίρετη κυβέρνηση.

Μιλάμε για λεηλασίες, ταραχές και χάος. Μιλάμε για στρατιωτικό νόμο, αχαλίνωτη πείνα και την καταστροφή της δυτικής κοινωνίας για πάντα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ας ξεκινήσουμε απ’ αυτά που ΔΕΝ λέει το δυστοπικό άρθρο… Από το γεγονός πως και οι δυο κολοσσοί BlackRock και Vanguard, ανήκουν στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ… αυτό, τα λέει όλα…

Η παρακάτω εικόνα, δείχνει τα ελάχιστα από τις εταιρείες που κατέχει η BlackRock… τις υπόλοιπες, τις κατέχει η Vanguard. Αν σ’ αυτές προσθέσετε και όλες τις “εθνικές” Τράπεζες που κατέχουν οι Ρότσιλντ, αντιλαμβάνεστε για τι μιλάμε…

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ…

Ας ετοιμαζόμαστε εμείς οι λαοί, τα γκόιμ, όπως μας αποκαλούν οι εβραιοχάζαροι, για τον απόλυτο τρόμο της πείνας…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, καθώς όπως προκύπτει οι δύο κολοσσοί BlackRock και Vanguard έχουν σχεδόν τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής και διανομής τροφίμων.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι δυστοπικό

BlackRock και Vanguard είναι από τους κορυφαίους επενδυτικούς οίκους στις ΗΠΑ… Η ύπαρξή τους και η συνεχιζόμενη επιτυχία τους έχουν να κάνουν με τη συσσώρευση δύναμης και το να βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας όταν υλοποιηθεί πλήρως το Great Reset.

Δεν τραβούν την ίδια προσοχή με άτομα όπως ο Klaus Schwab, ο Bill Gates ή ο Barack Obama, αλλά βρίσκονται σε σύγκρουση με τις μηχανορραφίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και είναι σχεδόν σίγουρα η κινητήρια οικονομική δύναμη πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

 

Οι ελλείψεις τροφίμων

Το θέμα με τα φερόμενα κρυφά σχέδια των δύο επενδυτικών κολοσσών αναδεικνύει ο ιστότοπος Noqreport.com.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, το δεδομένο είναι πως έρχονται ελλείψεις τροφίμων.

«Δεν μιλάμε για τον υψηλό πληθωρισμό που βλέπουμε σήμερα ή τη μειωμένη διαθεσιμότητα ορισμένων τροφίμων.

Μιλάμε για πλήρεις ελλείψεις τροφίμων σε επίπεδο Βενεζουέλας, όπου οι Αμερικανοί θα στέκονται στην ουρά για ώρες για να λάβουν περιορισμένες προμήθειες από μια καλοπροαίρετη κυβέρνηση.

Μιλάμε για λεηλασίες, ταραχές και χάος. Μιλάμε για στρατιωτικό νόμο, αχαλίνωτη πείνα και την καταστροφή της δυτικής κοινωνίας για πάντα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα γεγονότα για να συμβεί το Great Reset. «Η BlackRock και η Vanguard έχουν τα μέσα και το κίνητρο για να τα πραγματοποιήσουν όλα» επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Προετοιμασίες

Σύμφωνα με το Noqreport.com, τα άτομα και οι οικογένειες πρέπει να προετοιμαστούν, ώστε να μην βρεθούν προ τετελεσμένων.
«Ελπίστε και δουλέψτε για το καλύτερο, αλλά σίγουρα προετοιμαστείτε για το χειρότερο. Αυτή είναι η νοοτροπία που όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε αμέσως» αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Ο ρόλος των BlackRock και Vanguard

Η παγκόσμια αγορά τροφίμων έχει -σε μεγάλο βαθμό- περάσει στα χέρια των BlackRock και Vanguard, καθώς ελέγχουν τα μέσα παραγωγής και πλέον στοχεύουν στον έλεγχο των τεχνολογιών παραγωγής τροφίμων στις ΗΠΑ.

Οι τρεις κορυφαίοι μέτοχοι της CD Industries Holdings, της μεγαλύτερης εταιρείας λιπασμάτων στον κόσμο, περιλαμβάνουν τόσο τη BlackRock όσο και τη Vanguard. Η BlackRock και η Vanguard είναι επίσης οι κορυφαίοι μέτοχοι της Union Pacific, του γίγαντα των σιδηροδρόμων που μεταφέρει λιπάσματα και άλλες γεωργικές εισροές σε όλη τη χώρα.

Οι 10 κορυφαίες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο ανήκουν επίσης σε μεγάλο βαθμό τόσο στην BlackRock όσο και στην Vanguard. Πρόκειται για τις εταιρείες: Nestlé, PepsiCo, General Mills, Kellogg’s, Associated British Foods, Mondelez, Mars, Danone, Unilever και Coca-Cola.

Η επιρροή της BlackRock και της Vanguard στην CF Industries Holdings και στην T. Rowe Price Associates έχει σημαντικό και άμεσο αντίκτυπο στη γεωργία στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Union Pacific άρχισε πρόσφατα να επιβάλλει μειώσεις της ναυτιλίας κατά 20%, επηρεάζοντας περαιτέρω την αμερικανική γεωργία.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα επηρεάσει άμεσα βασικές γεωργικές περιοχές όπως η Αϊόβα, το Ιλινόις, το Κάνσας, η Νεμπράσκα, το Τέξας και η Καλιφόρνια. Και κατά συνέπεια θα επηρεαστεί η προσφορά και η τιμολόγηση τροφίμων.

Ένας άλλος σημαντικός μεταφορέας γεωργικών αγαθών, ο Καναδικός Εθνικός Σιδηρόδρομος (CN), φέρεται να προσπαθεί να βοηθήσει την αγορά λιπασμάτων να αναπτυχθεί. Αλλά ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του δεν είναι άλλος από τον Bill Gates.

Όσον αφορά τις BlackRock και Vanguard είναι κορυφαίοι μέτοχοι της AppHarvest, μιας γεωργικής εταιρείας με έδρα το Κεντάκι που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα θερμοκήπια στον κόσμο.

Εκεί καλλιεργούνται μόνο ντομάτες, οι οποίες πωλούνται στα Kroger, Meijer και Walmart.

Στη συνέχεια, υπάρχει η Hydrofarm Holdings, με έδρα την Πενσυλβάνια.

Αυτή η εταιρεία καλλιεργεί επίσης καλλιέργειες σε ελεγχόμενο περιβάλλον με τεχνολογία κάθετης καλλιέργειας. Η BlackRock και η Vanguard είναι κορυφαίοι μέτοχοι και σε αυτήν την εταιρεία.

Η BlackRock διαθέτει επί του παρόντος επενδύσεις άνω των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες ακολουθούν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές ESG που απαιτούνται από τον CEO της Larry Fink.

 

Πηγή: bankingnews.gr

 

Πηγή

Προβολές : 260


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα