Σε ένα μήνα έχουμε εκλογές. Τα ζάρια είναι πειραγμένα και εμείς συνεχίζουμε να τα κουνάμε και να περιμένουμε εξάρες, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έρθουν ντόρτια.

Σε ένα μήνα έχουμε εκλογές. Τα ζάρια είναι πειραγμένα και εμείς συνεχίζουμε να τα κουνάμε και να περιμένουμε εξάρες, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έρθουν ντόρτια.

22 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:471
Μοίρασέ το

 

Σταμάτα να κουνάς τα ζάρια. Σταμάτα να παίζεις το παιχνίδι τους. Ξεκίνα από την άρνηση να συμμετέχεις σε ένα στημένο παιχνίδι.

Υπάρχει ένας μόνο τρόπος να τους πολεμήσεις.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ!

Θέλει θάρρος… αν δεν το έχεις ενώσου με τον διπλανό σου και πολεμήστε ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΜΑΖΙ…

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑ Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είναι όλα τόσο μα τόσο λάθος…
Κλεισμένοι στον μικρόκοσμο που μας έχουν ορίσει ως όριο ζωής, ανάσας και ελπίδας.
Δεν διεκδικούμε, γιατί κουραστήκαμε να τρώμε σφαλιάρες κάθε που σηκώνουμε λιγάκι το βλέμμα.
Συμβιβαστήκαμε σαν ανθρωπάκια ανήμπορα, να βγάζουμε το θυμό και την ενέργεια στα πληκτρολόγια και στη φούσκα των γύρω μας που δεν γίνονται ποτέ οι “κάποιοι παραπάνω”.
Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια μπράβο, τα ίδια πουστριλίκια, οι ίδιοι τσακωμοί, οι ίδιες διαπιστώσεις, οι ίδιες παπαρίτσες κάτω από ένα κείμενο και πάντα η ίδια ηλίθια χαρά ότι “έκανα και σήμερα το καθήκον μου, δεν φταίω αν οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν”…
Δεν περιμένω να καταλάβετε τι στ΄ αλήθεια εννοώ και τι θα ήθελα να γίνει. Είμαι μέσα σε έναν ωκεανό  θυμού, που ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά δεν ξέρω πως να γίνει. Χέστηκα αν ακούγεται εγωιστικό το “ξέρω τι πρέπει να γίνει”.
Βαρέθηκα την σεμνότητα. Δεν επαγγέλλομαι “πολιτικός” για να χαϊδεύω αυτιά. Το λέω ευθέως και όσοι παρεξηγούνται ξύδι μπαλσάμικο που είναι και νόστιμο.
Σε ένα μήνα έχουμε εκλογές.
Τα ζάρια είναι πειραγμένα και εμείς συνεχίζουμε να τα κουνάμε και να περιμένουμε εξάρες, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έρθουν ντόρτια.
Τα έχουν πιάσει ΟΛΑ…Δικαιοσύνη…Media…Μαφία…Κάθε γρανάζι της μηχανής…
Σταμάτα να κουνάς τα ζάρια.
Σταμάτα να παίζεις το παιχνίδι τους.
Δεν ξέρω πως θα το κάνεις.
Αυτό είπα είναι και το δικό μου πρόβλημα.
Ξεκίνα από την άρνηση να συμμετέχεις σε ένα στημένο παιχνίδι.
Όταν σου λένε “μα ο Γεωργούλης ασέλγησε στην Γεωργούλαινα”, αφόρισε τον καταραμένο και πήγαινε παρακάτω.
Πήγαινε στην άδεια τσέπη σου.
Πήγαινε στο αεροδρόμιο να αποχαιρετάς το παιδί σου που βρήκε δουλειά στην Αυστρία.
Πήγαινε μπροστά στην οθόνη του λαπτοπ να δεις το σπίτι σου που στο παίρνουν τα κοράκια.
Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και γέμισε το καρότσι με τον μισό μισθό σου.
Αλήθεια… Μόνο αν μας ψεκάζουν δικαιολογείται η μαλακία που μας δέρνει.
Όχι μόνο δεν σκιάζονται, ξεκαρδίζονται και στα γέλια με τη μαλακία που μας δέρνει…
Αν ήμασταν νορμάλ θα επανακαθόριζαν μόνο το μου@ι της μάνας τους.

 

Πηγή

Προβολές : 471


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα