Σε βαθιά κατάθλιψη, οι ΜΚΟ του σατανικού Σόρος... Ο σκοτεινός Σόρος φεύγει από την Ευρώπη και  τους «κόβει» το χρήμα

Σε βαθιά κατάθλιψη, οι ΜΚΟ του σατανικού Σόρος... Ο σκοτεινός Σόρος φεύγει από την Ευρώπη και τους «κόβει» το χρήμα

18 Αυγούστου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:834
Μοίρασέ το

 

 

Ο μεγιστάνας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη χρηματοδότηση των αμφιλεγόμενων οργανώσεων στην Ε.Ε., που επί δεκαετίες εξυπηρετούσαν τα ύποπτα σχέδιά του

 

Το θέμα είναι μείζον, γι αυτό και σ’ αυτό το πρώτο σχόλιο, θα περιοριστώ μόνο στις δυο πρώτες φωτογραφίες, με την πρώτη να καταδεικνύει σε πόσες εταιρείες είναι χωμένος ο Σόρος και τις ελέγχει και με την δεύτερη, να αποτελεί απόδειξη τι σημαίνουν ΜΚΟ και ποιός ειναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  και στο τέλος της παρούσας ανάρτησης, θα παρατεθούν πλείστα επιπλέον στοιχεία των ΜΚΟ και των προσώπων που εμπλέκονται σ΄αυτό το άκρως διεφθαρμένο σκηνικό ενός από τα πλέον σατανικά πρόσωπα παγκοσμίως…

 

Καλλιόπη Σουφλη

Ο κόσμος των ΜΚΟ από χθες (Τετάρτη) είναι σε βαθιά κατάθλιψη. Ο «πατερούλης» τους Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη χρηματοδότηση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων της Ευρώπης.

 

Χιλιάδες ΜΚΟ που σιτίζονται από τον Σόρος επί δεκαετίες για να εξυπηρετούν τα ύποπτα σχέδια του μεγιστάνα μένουν πλέον «ορφανές».

 

  • του Βασίλη Γαλούπη

Όμως, ο μεγιστάνας πέτυχε τον σκοπό του, έχοντας στο μεταξύ σύρει την Ευρωπαϊκή Ένωση να σπαταλά αυτή δεκάδες δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για τη χρηματοδότηση αμφιλεγόμενων συμφερόντων και δράσης ΜΚΟ – από την τσέπη των Ευρωπαίων φορολογουμένων πλέον!

Ο Σόρος, αφού πρώτα άλωσε την Ευρώπη, τώρα θα διοχετεύει τα λεφτά του για να ξεχαρβαλώσει τις άλλες ηπείρους. Με στόχο να επιβάλει μέσω του χρήματος κι εκεί την απόλυτη μπαχαλοποίηση, που εξυπηρετεί ίδιους σκοπούς, με πρόσχημα την… προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το Reuters και το Euronews, το Open Society Foundations, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο, σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος του «έργου» του εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εστιάζει πλέον σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως αποκαλύφθηκε από εσωτερικό email που έφτασε στα χέρια του Reuters.

Κοινώς, τέλος η μάσα για τις ευρωπαϊκές ΜΚΟ, που θα περιμένουν πλέον τάισμα μόνο από τις Βρυξέλλες, από το υστέρημα των πολιτών.

«Τελικά, η νέα εγκεκριμένη στρατηγική κατεύθυνση προβλέπει την απόσυρση και τον τερματισμό μεγάλων τμημάτων της τρέχουσας εργασίας μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετατοπίζοντας την εστίασή μας και την κατανομή των πόρων σε άλλα μέρη του κόσμου» ανέφερε το email του ιδρύματος και πρόσθεσε:

«Αυτή η μετατόπιση δεν είναι μια ανάκλαση στην προηγούμενη δουλειά και στις πολλές συνεισφορές του προσωπικού όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μάλλον μια απόφαση με το βλέμμα στο μέλλον, που βασίζεται σε μελλοντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε σημαντικό αντίκτυπο».

Το ίδρυμα ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι ο 93χρονος χρηματοδότης Σόρος θα παραδώσει ένα «πακέτο» 25 δισ. δολαρίων του ιδρύματος στον γιο του, Άλεξ. Τον Ιούλιο αποκάλυψε σχέδια για απολύσεις του 40% του παγκόσμιου προσωπικού του, σε μια στρατηγική αλλαγή.

Άλεξ και Τζορτζ Σόρος

Το εσωτερικό email δεν αναφέρει λεπτομερώς πώς το ίδρυμα θα μετατοπίσει τη χρηματοδότησή του. «Το Open Society Foundations αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, αλλά η οικογένειά μου και το ίδρυμα υποστηρίζουν εδώ και καιρό και παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στο ευρωπαϊκό εγχείρημα» προσπάθησε να χρυσώσει κάπως το χάπι ο υιός Αλεξ Σόρος, πρόεδρος των Open Society Foundations, σε δήλωση που εστάλη μέσω email στο Reuters.

Ο Τζορτζ Σόρος, Ούγγρος που μετανάστευσε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έκανε την περιουσία του μέσω κερδοσκοπικών επιθέσεων κατά κεντρικών τραπεζών κ.ά. Αρχικά προώθησε μια ατζέντα φανατικής παγκοσμιοποίησης υπέρ των ανοιχτών συνόρων στην ανατολική Ευρώπη. Στη συνέχεια εξάπλωσε την επιρροή του.

Το Ίδρυμα Σόρος διαχέει τουλάχιστον 1,5 δισ. δολάρια τον χρόνο σε ΜΚΟ διαφόρων χωρών. «Η δουλειά μας στην Ευρώπη ήταν πάντα ένα εξελισσόμενο σύνολο, και αυτές οι νέες αλλαγές δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτή τη μακροπρόθεσμη τάση» παραδέχθηκε στο Reuters.

Σύμφωνα με το Euronews, η απόφαση ελήφθη καθώς η συντριπτική πλειονότητα των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήδη χρηματοδοτεί τέτοια προγράμματα.

Η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις στις πανικόβλητες ΜΚΟ της Ουγγαρίας, που την Τετάρτη έστειλαν επίσημη επιστολή προς τη διοίκηση του ιδρύματος ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφαση, χαρακτηρίζοντάς την «αντιφατική».

Στην πραγματικότητα, ο Σόρος κάνει πολιτική. Ειδικά στα Βαλκάνια βλέπει πρόσφορο «γήπεδο» για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Όμως, σε ολοένα περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει συσσωρευμένη αγανάκτηση για το ίδρυμά του.

Ο υιός Αλεξάντερ Σόρος ήδη δραστηριοποιείται ενεργά σε Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Σκόπια και Σερβία.

Το 2021 αποφάσισε να κάνει πολιτική επίθεση στην Ελλάδα για το τείχος του Έβρου. «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερα τείχη και να ενδίδει στον πανικό» υπέδειξε.

Ο πατέρας του, Τζορτζ, αποκαλούσε από τη δεκαετία του 1990 τα Σκόπια «Μακεδονία».

Ο Αλεξάντερ Σόρος χρησιμοποιεί ως ορμητήριό του στα Βαλκάνια την Αλβανία. Εχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ράμα, όμως το 2019 ο τότε πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα δήλωσε ότι υπάρχει «σχέδιο Σόρος για αποσταθεροποίηση».

Τον Μάρτιο του 2017, ο Σέρβος Βούτσιτς συνέδεε τον Σόρος με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα του.

Τα σκοπιανά ΜΜΕ έχουν γράψει ότι «οΖάεφζήτησε από τον Αλεξ Σόρος να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία».

Άλεξ Σόρος, Έντι Ράμα, Μπιλ Κλίντον

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ΜΚΟ Human Rights 360, η οποία το περασμένο καλοκαίρι «κατήγγειλε» ψευδώς ότι η Ελλάδα άφησε αβοήθητους 38 μετανάστες σε νησίδα του Έβρου και πέθανε ένα 5χρονο κοριτσάκι, με στόχο να δημιουργήσει μέσω fake news διεθνές ζήτημα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, βρίσκεται πλέον υπό διπλή δικαστική έρευνα από τις ελληνικές Αρχές για τριγωνικές συναλλαγές κ.ά., μετά το πόρισμα-καταπέλτη της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος.

Οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Human Rights 360 στις 31 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιοποιήθηκαν στις 23 Μαΐου 2022 και, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι επεκτάθηκαν κι ανανεώθηκαν οι χρηματοδοτήσεις και από το Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1930 στη Βουδαπέστη και το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόργκι Σβαρτς. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και η μητέρα του ιδιοκτήτρια καταστήματος μεταξιού. Μετά τον πόλεμο μετακόμισε αρχικά στο Παρίσι και στη συνέχεια στην Αγγλία. Σπούδασε στο London School of Economics, με μεταπτυχιακό στη φιλοσοφία. Οταν αποφοίτησε εργάστηκε σε εταιρία επενδύσεων στο Λονδίνο.

 

Το 1954 προσελήφθη στη βρετανική τράπεζα Singer και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

 

Το 1969 ίδρυσε hedge fund με 4.000.000 δολ. και το 1970 το Soros Fund Management.

 

Κερδοσκόπησε το 1992 κατά της αγγλικής λίρας, με κέρδη 1 δισ. δολ.

 

Είναι ιδρυτής του Ινστιτούτου Ανοιχτής Κοινωνίας, χρηματοδότης πολλών ΜΚΟ και φανατικός υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης. 

 

Πηγή

 

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα έργα και τις ημέρες αυτού του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, που στο πέρασμά του, άφησε μόνο αίμα, πόνο και δυστυχία…

Ένας ακόμα από τους μεγάλους εβραίους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…που οδήγησαν στο σκοτάδι την Ελλάδα, με ότι αυτό σημαίνει ως προς την πλημμυρίδα των λαθροεισβολέων, την πρωταρχική συμμετοχή του στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και την άμεση σχέση του με ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΜΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΝΥΤΗ  – ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ…

Το πρωτοσέλιδο της ΕΣΤΙΑΣ, είναι χαρακτηριστικό επίτευγμα του ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…

 

 

Οι αντεθνικές οργανώσεις του ΤΕΡΑΤΟΣ…

 

Άμεση η σχέση του με το σκυλολόι των Μητσοτακαίων… αλοίμονο… τους συνδέουν και τα λεπρά γονιδιακά στοιχεία…

 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η HUMANRIGHTS360…

Θα περιμένουμε για πολύ ακόμα τις ενέργειες της …”δικαιοσύνης” ή είναι κι αυτή άλλη μια υπόθεση που θα χρονίζει στα δικαστικά συρτάρια;;;

 

 

Τρώνε καλά οι οργανώσεις του  Σόρος στην ΧΙΟ, για να διαλύσουν την Ελλάδα…

ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ…

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

 

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έδωσε ο Μηταράκης, από τα χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων, για να ενισχύσει την ΜΚΟ του ΣΟΡΟΣ, τον κουμπάρο του Σόρος, τον Ζαβό και την εξαδέλφη του Μητσοτάκη…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…

 

Άλλη μια ΜΚΟ του Σόρος στην Θεσσαλονικη…

Υποθέτω πως σας είναι γνωστό το περίεργο σύμβολο…

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ…

 

Τον… “εθνικό μας μηνυτή”, Παναγιώτη Δημητρά, χρηματοδοτούσε ο Σόρος στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ…

 

Παραπέμπεται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ…

 

Άκρα του τάφου σιωπή από την “δικαιοσύνη”…

 

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ … επί της κάτωθι εικόνας…

 

Πώς το ‘παθε η Χατζηλουλούκα και έγραψε τόσες αλήθειες;;;

 

Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην αναφερθώ και στους χρηματισμένους από τον Σόρος, τα … “μπουμπούκια” των HELLINIKA HOAXES…

Μ’ αυτούς, θα τα πούμε και στα δικαστήρια… με πλούσιο αποδεικτικό υλικό…

Το θέμα της παρακάτω εικόνας, θα το βρείτε εδώ

 

 

Πήρατε μια μικρή γευση από τον όλεθρο που έχει σκορπίσει στην Ελλάδα, αυτό το ερπετοειδές υποκείμενο ο σατανικός Τζώρτζ Σόρος…

Κι ακόμα, δεν έχουμε δει τις σοβαρές επιπτώσεις που αφήνουν τα έργα και οι ημέρες του στην Ελλάδα σε συνεργασία με όλη την πολιτική και λοιπή σαπίλα…

Τα χειρότερα, μπροστά μας βρίσκονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 834


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα