Σε μεγάλο κίνδυνο η υδροδότηση της Αττικής! Καθυστερημένη η αντίδραση της ΕΥΔΑΠ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΗΣ;;;

Σε μεγάλο κίνδυνο η υδροδότηση της Αττικής! Καθυστερημένη η αντίδραση της ΕΥΔΑΠ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΗΣ;;;

28 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:436
Μοίρασέ το

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ με καθυστέρηση σχεδόν 4 χρόνων αποφάσισε να στείλει έγγραφο στους υπουργούς Γερπατρίτη και Σκρέκα , προκειμένου να καλύψει τα νώτα του για τον κίνδυνο να μείνει η Αττική χωρίς νερό για ημέρες λόγω πιθανού προβλήματος στο Μόρνο!

Κατ΄αρχήν ας ξεκινήσουμε από το βασικό…
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ – ΙΝΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ…
Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα…
Αυτό το… “μπουμπούκι”, που ξαφνικά “ανησυχεί” και στέλνει επιστολές στον Γεραπετρίτη, είχε συννενοηθεί με τον Μητσοτάκη ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ…
Τι όχι;;;
Διαβάστε εδώ και τα συμπεράσματα δικά σας… ΟΤΑΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΪ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αλήθεια, πού βρίσκεται αυτή η σκανδαλώδης υπόθεση;;;
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑ Ή ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ;;;
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 21 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;
ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ;;;

Κρατικές δομές υπό διάλυση ,η οποία αποκαλύπτεται μετά από την τραγωδία στα Τέμπη…

Η περίπτωση της ΕΥΔΑΠ που αποκάλυψαν οι data journalists είναι ενδεικτική.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ με καθυστέρηση σχεδόν 4 χρόνωναποφάσισε να στείλει έγγραφο στους υπουργούς Γερπατρίτη και Σκρέκα , προκειμένου να καλύψει τα νώτα του για τον κίνδυνο να μείνει η Αττική χωρίς νερό για ημέρες λόγω πιθανού προβλήματος στο Μόρνο!

Σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Χάρης Σαχίνης, με καθυστέρηση 4 ετών, αν δεν γίνουν παρεμβάσεις στον αγωγό που μεταφέρει το νερό από τον Μόρνο ,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μειωθεί η παροχή κατά 30-40%, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοικοι της Αττικής κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό για μέρες!

Τέσσερα χρόνια το πρόβλημα και ο κίνδυνος που μπορούσε να προκληθεί για τα εκατομμύρια κατοίκων του λεκανοπεδίου ήταν γνωστά αλλά η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ δεν έκανε τίποτα για να τα διορθώσει.

Αντιθέτως ,όπως επίσης αποκάλυψαν οι data journalists μοίραζε χρήματα για «διαφημιστικές καμπάνιες» σε μέσα ενημέρωσης, ακόμη και εκτός Αττικής όπου δεν δραστηριοποιείται.

Δεν προσπερνάμε βεβαίως το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη διαφήμισης της ΕΥΔΑΠ.

Στο έγγραφο που αποκαλύπτουν οι data journalists αναφέρεται με σαφήνεια ότι ο κίνδυνος να μείνουν οι κάτοικοι της Αττικής χωρίς νερό για ημέρες! Αυτό το πολύ σοβαρό θέμα στην «ψηφιακή Ελλάδα» που ψευδώς «πουλούσε» η κυβέρνηση στους πολίτες δεν κρίθηκε ότι πρέπει να επιλυθεί άμεσα. Υπήρχαν φαίνεται άλλες προτεραιότητες.

Μετά από το θάνατο 57 ανθρώπων στα Τέμπη φαίνεται ότι όσοι έχουν θέσεις ευθύνης στον κρατικό μηχανισμό αρχίζουν να βγάζουν από τις ντουλάπες τους «σκελετούς» για να έχουν το επιχείρημα ότι είχαν ενημερώσει.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό ,ούτε μπορεί να θεωρηθεί ελαφρυντικό…

 

 

Πηγή

Προβολές : 436


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα