Σε περίοδο κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος, σε κάθε κάλεσμα του εχθρού και των ντόπιων συνεργατών του και χρήσιμων ηλιθίων, Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Σε περίοδο κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος, σε κάθε κάλεσμα του εχθρού και των ντόπιων συνεργατών του και χρήσιμων ηλιθίων, Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

23 Μαΐου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:692
Μοίρασέ το
Σε περίοδο κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος,
σε κάθε κάλεσμα του εχθρού και των ντόπιων συνεργατών του και χρήσιμων ηλιθίων,
Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΛΙΘΙΕ
Σε περίοδο κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος,
σε κάθε κάλεσμα του εχθρού και των ντόπιων συνεργατών του και χρήσιμων ηλιθίων,
Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Για να θυμηθούμε το Ρήγα αλλα και το άρθρο 120 του καταπατημένου ελληνικού Συντάγματος.
Άρθρον 35.
<<Όταν η διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμνει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάσταση, ν’ αρπάξει τ’ άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ’ όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του. >>
(Ρήγας, Τα δίκαια του ανθρώπου)
Ελληνικό Σύνταγμα
Άρθρο 120 παραγραφος 4.
<<H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.>>
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ… που ο εβραίος έβαλε όλα τα ντόπια πορνεία του συστημικά και δήθεν αντισυστημικά, να καλούν τον ελληνικό λαό να νομιμοποιήσει στην ουσία τα εθνικά εγκλήματα και τις παραχωρήσεις της επόμενης κατοχικής κυβέρνησης μέσα απο μια άκρως ταπεινωτική συμμετοχή σε κατοχικές εκλογές που δυστυχώς γίνονται ΜΟΝΟ στην Ελλάδα σε παγκόσμια πρώτη ιστορικά…
Η ΑΠΟΧΗ AΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
Ευτυχείτε και ανδρίζεσθαι το λοιπόν, συναναλώσιμοι μου…..

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα