Σε ποια πολιτισμένη χώρα θα παρέμενε Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κώστας Τσιάρας;

Σε ποια πολιτισμένη χώρα θα παρέμενε Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κώστας Τσιάρας;

23 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:199
Μοίρασέ το

 

Πού είναι σε όλα αυτά το Υπουργείο Δικαιοσύνης; Ο Υπουργός Κώστας Τσιάρας, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σκανδαλώδη καρατόμηση της Ελένης Τουλουπάκη, για την συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΣΕ, για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Μια υπόθεση την οποία «γκρέμισε» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διασύροντας –για μία ακόμη φορά- την Ελλάδα και την ελληνική δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά, ο κ.Τσιάρας παραμένει στη θέση του και «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»…

Τι να τα κάνουμε τα αναπάντητα ερωτηματικά;;;
Να τα στείλουμε σε όλους τους ψηφοφόρους αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ…
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!
ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ…
Γιατί αν περιμένουμε να μας απαντήσει ο Μητσοτάκης που τον έχρησε υπουργό Α-δικαιοσύνης, τότε να περιμένουμε πότε θα βγει ο ήλιος από τη δύση…
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
Καλλιόπη Σουφλή

Αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα που προέκυψαν από την αποκάλυψη ότι στο σκάνδαλο του ΟΣΕ υπήρξε οργανωμένη συγκάλυψη από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία κατά τη διάρκεια της έρευνας για την περιβόητη σύμβαση 717, απομάκρυνε από τις θέσεις τους και την επιθεωρήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αλλά και την τότε Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, για να μην προχωρήσουν με τη διερεύνηση της υπόθεσης!

Έτσι… απλά και ωραία, έβαλαν το σκάνδαλο στο αρχείο και η σύμβαση που υπεγράφη το 2014, παραμένει ημιτελής μέχρι σήμερα, ενώ οι ποινικές ευθύνες αξιωματούχων που είχαν εντοπιστεί στην έρευνα που πρόλαβε να κάνει η επιθεωρήτρια της ΕΑΔ πριν «καρατομηθεί» (και στη συνέχεια παραιτηθεί)… εξαφανίστηκαν στο πόρισμα που τελικά κατατέθηκε!

Για να φροντίσουν μάλιστα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση απόδοσης ποινικών ευθυνών σε αξιωματούχους, απομακρύνθηκε και η Ελένη Τουλουπάκη από την έρευνα, με την ίδια να φέρεται να έχει πει, πως ήταν η τελευταία δικογραφία που χειρίστηκε πριν καταργήσουν την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Παρότι οι ελληνικές Αρχές αρχειοθέτησαν την υπόθεση, οι ευρωπαϊκές δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένες να κάνουν το ίδιο, καθώς τον περασμένο Μάιο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία παρέλαβε καταγγελίες για την συγκεκριμένη σύμβαση και άμεσα σχημάτισε φάκελο, ενώ είναι πολύ πιθανό πως θα κληθεί να καταθέσει και η επιθεωρήτρια της ΕΑΔ που παύθηκε από τα καθήκοντά της, κατά πληροφορίες, λίγο πριν ασκηθούν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα στο προσωπικό της ΕΡΓΟΣΕ που διαχειρίστηκε τη σύμβαση 717…

Πού είναι σε όλα αυτά το Υπουργείο Δικαιοσύνης; Ο Υπουργός Κώστας Τσιάρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σκανδαλώδη καρατόμηση της Ελένης Τουλουπάκη, για την συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΣΕ, για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Μια υπόθεση την οποία «γκρέμισε» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διασύροντας –για μία ακόμη φορά- την Ελλάδα και την ελληνική δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά, ο κ.Τσιάρας παραμένει στη θέση του και «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»…

 

 

Πηγή

Προβολές : 199


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα