Σε Συνέδριο προχωρούν οι Σπαρτιάτες, καθολική αποδοκιμασία του Στίγκα

Σε Συνέδριο προχωρούν οι Σπαρτιάτες, καθολική αποδοκιμασία του Στίγκα

31 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:339
Μοίρασέ το

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην Αθήνα και θα λάβει ποσοστό υψηλότερο του ποσοστού που έλαβαν οι Σπαρτιάτες.

Θα μπορούσε να φθάσει και στο 12%.

 

Ο Στιγκας και οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ του, γι αυτό μπήκαν στη βουλή…

Για να κάνει deal με τον Μητσοτάκη ο αρχηγός τους…

Τα γράφαμε εδώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πρίν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αλλά οι χρυσαυγήτες, μας την έπεφταν… (εδώεδώκι εδώκαι φυσικά όσα έχουν γραφτεί για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και τον Στίγκα, εδώμε δεκάδες αναρτήσεις… )

 

Τις εκλογές στους δήμους και στις περιφέρειες, τις διεξάγει η SINGULAR LOGIC… οπότε θα δώσουν στον Κασιδιάρη το ποσοστό που θέλουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε Συνέδριο προχωρούν οι Σπαρτιάτες, καθολική αποδοκιμασία του Στίγκα – Ο Κασιδιάρης στον Δήμο Αθηναίων με 12%
Ο Ηλίας Κασιδιάρης με 12% στον Δήμο Αθηναίων… και πιθανότητες ακόμη και στον δεύτερο γύρο
Σε έκτακτο συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί αρχές ή μέσα Σεπτεμβρίου 2023 προχωρούν οι Σπαρτιάτες με βασικό στόχο την αντικατάσταση του Βασίλη Στίγκα από Πρόεδρο του κόμματος.
Ούτως ή άλλως και καταστατικά η θητεία Στίγκα έχει λήξει και χρειάζεται Συνέδριο ώστε να θεσμοθετηθούν και όργανα που δεν υπάρχουν.
Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών έκανε deal με την κυβέρνηση δια μέσου του Τασούλα του Προέδρου της Βουλής…«Εάν κάνετε ήπια αντιπολίτευση και θάψετε τον Κασιδιάρη θα τα πάμε καλά» ήταν το μήνυμα του Τασούλα στον Βασίλη Στίγκα…

Μάλιστα για να φοβίσουν τους άπειρους βουλευτές των Σπαρτιατών άρχισαν να κυκλοφορούν σενάρια ότι ο Βορίδης υπουργός Επικρατείας θα φέρει νομοσχέδιο που θα συνδέει τους Σπαρτιάτες με τον Ηλία Κασιδιάρη που βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού.Η μπλόφα πέτυχε αφού κάποιοι ανησύχησαν… αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτε…ούτε και να κόψει την χρηματοδότηση… αν και θα το επιχειρήσουν εάν αλλάξει η ηγεσία του κόμματος.

Ο Βασίλης Στίγκας όχι μόνο έχει κάνει deal με την κυβέρνηση αλλά έκανε και κάτι εξίσου άσχημο να αδειάσει τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ήταν η μοναδική αιτία που το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στην Βουλή.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, ο Στίγκας είχε μια ευκαιρία να ανταποδώσει την στήριξη του Κασιδιάρη στους Σπαρτιάτες.

Όμως ο Στίγκας έχοντας πάρει εντολές από τον Τασούλα τον Πρόεδρο της Βουλής άδειασε τον Κασιδιάρη… προέβη σε μια πράξη ατιμωτική και ξεδιάντροπη.

Και οι 11 από τους 12 βουλευτές των Σπαρτιατών αποδοκίμασαν τον Βασίλη Στίγκα σε επιστολή…

Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα, οι υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα και ειδικά ο κόσμος που ασπάζεται τα εθνικά ιδεώδη ξεκάθαρα αποδοκιμάζουν καθολικά τον Βασίλη Στίγκα.

Μόνη λύση και διέξοδος είναι η σύγκληση Συνεδρίου αρχές Σεπτεμβρίου για αντικατάσταση του Προέδρου και δημιουργία οργάνων του κόμματος που δεν είχε…

Ο Βασίλης Στίγκας χρησιμοποιεί τον νομικό Καπερνάρο… αλλά οι επιλογές του δεν είναι πολλές…

Πάντως είχε σκεφθεί ο Βασίλης Στίγκας να διαγράψει και τους 11 βουλευτές του κόμματος και να παραμείνει μόνος… αλλά κάτι τέτοιο θα αποτελούσε αστειότητα στα παγκόσμια χρονικά….

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με 12% στον Δήμο Αθηναίων… και πιθανότητες ακόμη και στον δεύτερο γύρο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, έχοντας να αντιμετωπίσει τον τωρινό δήμαρχο Μπακογιάννη που προσπαθεί να φτιάξει τα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου έχοντας δαπανήσει εκατομμύρια… και τα πεζοδρόμια ακόμη δεν έχουν φτιαχτεί…

Η μεγαλύτερη αποτυχία ωστόσο του δημάρχου είναι ο Μεγάλος Περίπατος που αποδείχθηκε Μεγάλος Γολγοθάς για τους οδηγούς αυτοκινήτων στο Κέντρο της Αθήνας.

Οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων είναι αδύναμοι…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην Αθήνα και θα λάβει ποσοστό υψηλότερο του ποσοστού που έλαβαν οι Σπαρτιάτες.

Θα μπορούσε να φθάσει και στο 12%.

 

Υπό όρους και αιρέσεις και εφόσον του επιτραπεί να έχει έστω και υποτυπώδη προεκλογικό αγώνα θα μπορούσε να περάσει στον δεύτερο γύρο…

Ωστόσο αυτός ο στόχος δεν είναι εύκολος…

Όμως για τον Ηλία Κασιδιάρη να διεκδικεί τέτοια ποσοστά στον μεγαλύτερο δήμο της Αθήνας θα είναι σίγουρα μεγάλη προσωπική επιτυχία…

Οι αναφορές πάντως κυβερνητικών παραγόντων ότι ακόμη και εάν εκλεγεί θα τεθεί σε αργία… δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να λειτουργήσει νομικά… οπότε… θα δούμε τι θα γίνει…

 

Πηγή

Προβολές : 339


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα