Σηκώστε τα χρήματά σας από τις τράπεζες... έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!!

Σηκώστε τα χρήματά σας από τις τράπεζες... έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!!

16 Δεκεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,513
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … απελπίζομαι με την άγνοια και την υποταγή αυτού του λαού…

 

Πώς θα «ξεδιπλωθεί» το σχέδιο της πλήρους απαγόρευσης των μετρητών από το νέο έτος

Οι πολίτες θα χάσουν τον έλεγχο των χρημάτων τους χωρίς να το καταλάβουν

 

Αυτός ο λαός στην πλειοψηφία του, ούτε κριτική σκέψη διαθέτει, ούτε διάθεση να αγωνιστεί για τα κεκτημένα με αίμα μέσα στους αιώνες, δικαιώματά του…

Ξέχασε τι του έκανε πριν οκτώ χρόνια ο Τσίπρας με τα capital control…

Και τώρα, δεν έχει καν αντιληφθεί τι σηματοδοτεί το νέο μέτρο της σατανικής – εγκληματικής οργάνωσης Μητσοτάκη…

Με την πρώτη διαμαρτυρία, θα σου κόβουν μισθούς και συντάξεις…

ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ…

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ;;;

Σηκώστε τα χρήματά σας από τις τράπεζες… έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πώς θα «ξεδιπλωθεί» το σχέδιο της πλήρους απαγόρευσης των μετρητών από το νέο έτος

H ελληνική κυβέρνηση από τις αρχές του 2024 φέρνει την πλήρη απαγόρευση στην χρήση μετρητών σε συναλλαγές άνω των 500 ευρώ με βασική της επιδίωξη να τα καταστήσει «μη χρησιμοποιήσιμα» στο άμεσο μέλλον στο σύνολο της οικονομίας.

Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη δήλωση της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), η οποία είπε πως τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) έχουν την δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα μετρητά.

Χωρίς μετρητά οι άνθρωποι δεν θα χάσουν απλώς την ευχέρεια να αγοράζουν κάτι χωρίς να το ξέρουν όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, αλλά θα χάσουν ακόμα και τον έλεγχο των ίδιων των χρημάτων τους, καθώς τα ψηφιακά νομίσματα είναι «λογισμικά» και όποτε θα το επιθυμεί η εξουσία, θα απαγορεύει την πρόσβαση στον πολίτη που νομίζει ότι τα «κατέχει».

Πρόκειται για τον απόλυτο έλεγχο στα χρήματα των άλλων (Other People’s Money) από την κεντρική εξουσία που θ τους επιτρέπει την πρόσβαση όταν θα «συνετίζονται» στις επιλογές της.

Ακόμα υποτίθεται ότι ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα μετρητά, αλλά τι θα γίνεται όταν εντέχνως θα εμποδίζεται η πρόσβαση σε αυτά;

Για παράδειγμα, τι θα γίνει όταν οι τράπεζες κλείσουν τα υποκαταστήματά τους και τα ATM τους όπως ακριβώς γίνεται στην Αυστραλία;

Σχετικό ρεπορτάζ του αυστραλιανού 7news αναφέρει:

«Άλλο ένα υποκατάστημα τράπεζας έκλεισε.

Οι πελάτες αναγκάστηκαν να βγουν στο δρόμο  για ανάληψη μετρητών.

Οι ηλικιωμένοι βρήκαν την διαδικασία δύσκολη.

“Μου αρέσει να έχω λίγα μετρητά. Τα εγγόνια μου, θέλουν να παίρνουν λίγα μετρητά περιστασιακά” αναφέρει ένας ηλικιωμένος.

Τους τελευταίους δώδεκα  μήνες, η Αυστραλία έχει χάσει 424 υποκαταστήματα τραπεζών και 718 ΑΤΜ τραπεζών.

Προσπαθούν να περιορίσουν την δυνατότητα πρόσβασης σε μετρητά.

Οι τράπεζες είναι απασχολημένες, μετατρέποντας ορισμένα από τα υπάρχοντα υποκαταστήματά τους σε τραπεζικά κέντρα χωρίς μετρητά, με τα ταμεία συναλλαγών για μετρητά  να μην είναι πλέον διαθέσιμα».

Φυσικά, αυτά που γίνονται στην Αυστραλία σύντομα θα γίνουν και εδώ.

Με μία προσεκτική ματιά στην ελληνική αγορά κάποιος θα παρατηρήσει πως γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να αποδοθούν ρέστα όταν κάποιος πληρώνει με χαρτονομίσματα.

Ήδη οι ελληνικές τράπεζες κλείνουν υποκαταστήματα τους.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει έλλειψη μετρητών.

Ακόμα και κάτι τόσο απλό όπως το να δίνει ένας γονιός χαρτζιλίκι στα παιδιά του, θα γίνει μία διαδικασία όχι απλά δύσκολη αλλά και παράνομη.

Ο απόλυτος έλεγχος μίας κοινωνίας επιβάλλεται όταν ελέγχεται απόλυτα η «τσέπη» της.

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα