Σημάδια και σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο

Σημάδια και σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο

30 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:758
Μοίρασέ το

 

Το έμβλημα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) είναι σύμβολο της Μεγάλης Επαναφοράς

Έτσι ήταν πάντα στον σατανικό τους κόσμο… οι συμβολισμοί, όπως και η αριθμολογία, ήταν ανέκαθεν τα κρυφά τους σύμβολα στις αποκρυφιστικές τους  αλχημείες…
Καλλιόπη Σουφλή

Το έμβλημα SDG (Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης) έχει κάνει τον γύρο με πολλά άτομα με επιρροή να φέρουν αυτό το εμβληματικό σήμα. Αυτό το λογότυπο δημιουργήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη για να αντιπροσωπεύσει την πολιτική τους να φέρουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση

Τι σημαίνει? Ποιος το επιδεικνύει; Γιατί το κάνουν αυτό;

Το εμβληματικό σιγίλ SDG (σήμα). 17 χρώματα σε κύκλο με τρύπα στη μέση. Κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει έναν στόχο του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (γνωστός και ως Κυβέρνηση One World).

Τα σήματα και τα εμβλήματα ήταν πάντα σημαίνοντα και σιγίλλια, σημάδια με υπερφυσικές δυνάμεις. Αναγνωρίζουν τους μυημένους και η έλλειψη σήματος υποδεικνύει κάποιον «εκτός» της παραγγελίας τους. Τα σήματα και οι καρφίτσες μεταδίδουν εξουσία. Όποιος έχει $10 μπορεί να αγοράσει μια καρφίτσα όπως αυτή στο Amazon.

Το Meme αναδημοσιεύτηκε από ένα φόρουμ συνωμοσίας του Reddit, μπορείτε να συζητήσετε τι σημαίνει, αλλά οι πιο ισχυροί άνθρωποι φορούν και προωθούν αυτό το σύμβολο. Ο Τέντρος του ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Γάλλος Μακρόν έχουν δει όλοι να φορούν το σήμα τους. 

Τα σιγίλ μπορεί να είναι δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα κοσμήματα, τατουάζ, αυτοκόλλητα, μιμίδια κ.λπ. – οι πιστοί πιστεύουν ότι διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις. Δεν έχει σημασία αν το πιστεύεις ή όχι — πιστεύουν αυτά τα πράγματα.

Εδώ είναι οι 17 στόχοι του SDG. Παρατηρήστε την εικονογραφία για κάθε στόχο, αυτό το γραφικό εμφανίζεται τώρα σε πολλούς ιστότοπους όπως πανεπιστήμια, ιστότοπους μέσων όπως το National Geographic, το NPR κ.λπ.

Από την ιστοσελίδα του ΟΗΕ, αυτοί είναι οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης. Το 18ο είναι το “The Crown”, ο πλήρης έγχρωμος κύκλος με πλακάκια και το επίτευγμα στέψης. 3 σειρές από 6 εικονίδια. 6-6-6.

Εδώ βλέπουμε μερικές από τις τυπικές εικονογραφίες του αρσενικού/θηλυκού (ως ένα, #5), του ήλιου (#7), του κύβου (#9), του άπειρου φιδιού (#12) και του παντός οφθαλμού (#13).

 

Χωρίς αμφιβολία, έχασα μερικά και θα αφήσουμε αυτά τα πασχαλινά αυγά στους αναγνώστες μας να τα δημοσιεύσουν στα σχόλια. Οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν με το #1-15. Το πρόβλημα θα προκύψει με το #16 και το #17, όπου σχεδόν όλες οι ελευθερίες έχουν σβήσει για να επιβληθεί ο κομμουνισμός.

Το 18ο σύμβολο είναι “The Crown” στο “The King”. Κορώνα = Στέμμα. Να το πάρεις;

Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ δίνει διαλέξεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Το 18ο σύμβολο είναι «Το στέμμα».

Κατά την κατανόηση μου, οι πιστοί σε αυτό το σύμβολο SDG πιστεύουν ότι θα οδηγήσουν την κοινωνία στο τελευταίο και τελευταίο επίπεδο. είτε «Φωτισμός» είτε πλήρης καταστροφή.

 

Κατά την άποψή τους, ο κόσμος είναι μια σειρά από διαφορετικά επίπεδα, που αντιπροσωπεύονται από μια πυραμίδα.

 

Καθώς ανεβαίνετε στην πυραμίδα, κάθε επίπεδο γίνεται μικρότερο και μόλις φτάσετε στην κορυφή, έχετε επιτύχει «φωτισμό» (ή φώτιση).

Η πυραμίδα από την πίσω πλευρά του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου ΗΠΑ. Κάθε επίπεδο γίνεται μικρότερο καθώς ανεβαίνετε ψηλότερα στην πυραμίδα. Novus Ordo Seclorum – «New Order for the Ages» είναι οι ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ *είναι* το NWO (πηγή: Wikipedia).

Η έννοια των επιπέδων είναι σημαντική, αλλά η σημασία του σιγιλίου SDG χρειάζεται λίγο περισσότερη εξέταση.

Υπάρχουν 17 χρωματιστές περιοχές. Ποια είναι η σημασία του αριθμού 17; Λοιπόν, αν είστε λάτρης της λατρείας του Κρόνου:

17 συνδέθηκε με τον θεό του θανάτου, τον Κρόνο, στην αρχαία Ρώμη. Στην αρχαία Ρώμη, κάθε θεός και θεά συνδέονταν με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Ο αριθμός 17 αντιπροσώπευε τον Κρόνο, τον θεό του θανάτου. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι βλέπουν τον αριθμό 17 ως κακό οιωνό και τον απέφευγαν σε πολλές περιπτώσεις.

Για έναν Ρωμαίο, To a Roman, 17 ήταν ο αριθμός των θανάτων 17 was the number of death::

Στη Ρώμη, ο αριθμός 17 θεωρούνταν άτυχος αριθμός. Το ανάγραμμα αυτού του αριθμού γραμμένο με ρωμαϊκά σημάδια – XVII, σχηματίζει τη λέξη VIXI, που στα λατινικά σημαίνει «έζησα». (σημείωση: υπονοώντας ότι δεν ζείτε πλέον)

Η πρώτη μέρα του Saturnalia, ενός φεστιβάλ που γιορτάζει την εποχή που οι Θεοί και οι Άνθρωποι ήταν μαζί, ξεκίνησε αρχικά στις 17 Δεκεμβρίου. Πολύ ποτό, τζόγος και ανταλλαγή δώρων (μαζί με τελετουργική θυσία μονομάχων) λάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια των Saturnalia.

Αυτή η ρωμαϊκή γιορτή αντικαταστάθηκε με τα Χριστούγεννα.

Εάν ασχολείστε με την αριθμολογία:

Ο αριθμός 17 είναι κάτι περισσότερο από έναν πρώτο αριθμό, ωστόσο… 

Αν προσθέσετε τους τέσσερις πρώτους πρώτους αριθμούς μαζί, το άθροισμά τους είναι 17

Είναι επίσης ο μόνος πρώτος αριθμός που αποτελείται από άλλους τέσσερις διαδοχικούς πρώτους αριθμούς, αυτοί οι αριθμοί είναι το 2, το 3, το 5 και το 7..

Τι γίνεται με τα χρώματα; Η σημαία του gay pride έχει επεκταθεί από έξι (ένα φυσικό ουράνιο τόξο έχει επτά χρώματα – ROYGBIV) σε δεκαεπτά χρώματα. Έχει μετατραπεί από τετράγωνο σε κύκλο και θα πρέπει να περιμένετε να δείτε αυτό το νέο σιγίλ σε έναν πιο προεξέχοντα ρόλο καθώς η σημαία υπερηφάνειας θα πάρει το πίσω κάθισμα.

Τι άλλο συμβολίζει έναν κύκλο: Ouroboros, το φίδι που τρώει τον εαυτό του, ένα αρχαίο σύμβολο που υποδηλώνει θάνατο και μετενσάρκωση:

Από τη Wikipedia, αρχικά από ένα βιβλίο για την αλχημεία από ένα σχέδιο του 1478 (Fol. 279 of Codex Parisinus graecus 2327) λήμμα για Ouroboros.

Η άποψή μου για αυτό το σύμβολο είναι ότι αυτό είναι το τελικό στάδιο του σχεδίου των αιώνων.

Περιλαμβάνει πολύ θάνατο και καταστροφή, μια τελετουργική θυσία σε κλίμακα που δεν είχε ξαναδεί…την τελευταία σκηνή. Κοιτάζοντας την πυραμίδα, κάθε στρώμα καταστρέφει το στρώμα κάτω από αυτό για να «καθαρίσει» τον κόσμο.

Κάθε στρώμα πιστεύει ότι είναι το υψηλότερο (καθώς περιορίζεται στο να γνωρίζει μόνο το δικό του επίπεδο ή χαμηλότερο). Η καταστροφή του επιπέδου κάτω είναι μια τελετουργική θυσία που κάνει το παραπάνω επίπεδο για να σωθεί

Πώς μπορεί να είναι ποτέ καλό τελετουργικό φόνο όπως αυτό; Δεν μπορεί ποτέ να είναι καλό. Είναι κακό.

Ο απόλυτος εγωισμός είναι να θυσιάζεις τελετουργικά όλους τους άλλους για να σώσεις τον εαυτό σου, αντί να προσπαθείς να σώσεις όλα τα αισθανόμενα όντα (κάτι που είναι η επιθυμία του Δημιουργού, κατά την κατανόησή μου).

Το 18ο «χρώμα» είναι στην πραγματικότητα το στέμμα.

Το 18 είναι φυσικά 6+6+6. Αυτός ο μαγικός αριθμός και πάλι και πιστεύουν ότι μεταφέρει μεγάλη μαγική δύναμη σε όλα. Όλα όσα γνωρίζουν, τα οποία φυσικά περιορίζονται στο επίπεδό τους. Υπάρχουν πολλά επίπεδα από πάνω τους.

Φυσικά αυτό το σχέδιο δεν θα λειτουργήσει, καταστρέφουν μόνο τους εαυτούς τους ενώ καταστρέφουν οτιδήποτε άλλο κάτω από αυτούς.

 

Τα παραπάνω στρώματα κάνουν το ίδιο πράγμα σε αυτά που κάνουν σε όλους τους άλλους. Το ένα στρώμα μετά το άλλο, μέχρι να καταλήξουν όλα σε ερείπια. Παρεμβαίνουν στις ρυθμίσεις του Υψίστου, του Δημιουργού, του οποίου η επιθυμία ήταν να σώσει όλα τα αισθανόμενα όντα. Όλα θα είχαν συγχωρηθεί από όλους, αλλά αυτό δεν μπορούν καν να συλλογιστούν τα εγωιστικά όντα.

Το φίδι είναι δαίμονας. Στο τέλος το φίδι τρώει τον εαυτό του. Το τέλος. Το Poison είναι απλώς δηλητήριο, δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά δηλητήριο.

Υπάρχει μια διέξοδος, κατά την κατανόηση μου. Ακολουθήστε έναν διαφορετικό τρόπο, ακολουθήστε την Αλήθεια, τη Συμπόνια και την Ανεκτικότητα και αποφύγετε το Φίδι. Ακόμη και οι ακόλουθοι του Snake θα μπορούσαν να σωθούν, τουλάχιστον μέχρι να είναι πολύ αργά. Ο χρόνος είναι ουσιαστικός!

Ο Δημιουργός είναι εδώ.

Μια σκέψη μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα, καθώς οι σκέψεις σας γίνονται πραγματικότητα. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να κάνει μια καλή επιλογή για ένα λαμπρό μέλλον με το να είναι ευγενικός και συμπονετικός με τους άλλους.

Ο ρόλος μου είναι να παρατηρώ και να προειδοποιώ και να αντιμετωπίζω τους άλλους με συμπόνια. Δεν έχω εχθρούς και ελπίζω ειλικρινά για το καλύτερο για όλα τα αισθανόμενα όντα!

 

 

Πηγή μετάφρασης 

πηγή πρωτότυπου κειμένου

Προβολές : 758


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα