Σημαντικές αποκαλύψεις. Ο ευγονικός χαρακτήρας και το ναζιστικό παρελθόν του ιδρύματος Rockfeller, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πανδημία”!

Σημαντικές αποκαλύψεις. Ο ευγονικός χαρακτήρας και το ναζιστικό παρελθόν του ιδρύματος Rockfeller, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πανδημία”!

8 Ιουνίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:822
Μοίρασέ το

 

Ποιος θα εμπιστεύοταν ένα ίδρυμα που έχει δημιουργηθεί απο ευγονιστές, έχει βοηθήσει τους ΝΑΖΙ και σκοπός τους ήταν ένα εμβόλιο για την μείωση των φτωχών και κατώτερων φυλών;

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδοτεί διαδηλώσεις όταν μια κυβέρνηση πάει αντίθετα στα συμφέροντα τους.

Τα ιδρύματα Ροκφέλερ, Open Society Foundations κτλ. έχουν τις κατάλληλες υποδομές και προσβάσεις εντός της κάθε χώρας, με συγκεκριμένες “ΜΚΟ” και μπορούν ανα πάσα στιγμή να προκαλέσουν αληθινή εξέγερση, αν ο ηγέτης της χώρας πάει κόντρα στα συμφεροντά τους.

Ο ευγονικός χαρακτήρας και το ναζιστικό παρελθόν του ιδρύματος Rockfeller, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πανδημία”!

Το αποκαλυπτικό άρθρο που θα διαβάσετε, επιβεβαιώνει αυτά που χρόνια αποκαλύπτει το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ… ότι μια συμμορία σατανιστών ευγονιστών Χαζαροεβραίων, κυριαρχεί όχι μόνον στις ΗΠΑ τις οποίες και κατέστρεψαν, αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος τους, ο αφανισμός της ανθρωπότητας.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως αυτή η χαζαροεβραϊκή μαφία, διαστρέβλωσε από τον 19ο αιώνα όλη την επιστήμη της Ιατρικής με τα θανατηφόρα της εμβόλια, αρχής γενομένης της ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ 100.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και διαφθείροντας εκατομμύρια γιατρούς.

Το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτω στο άρθρο αυτό, είναι πολύ σημαντικό… παρακαλώ δώστε μεγάλη σημασία…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του άρθρου Ο βίος και η πολιτεία του ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς ή και τα δύο άρθρα να έχουν τίτλοΗ παγκόσμια ελίτ αποτελείται απο ευγονιστές“. Γιατί τόσο ο Μπίλ Γκέιτς όσο και το Ίδρυμα Rockfeller που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην “πανδημία”, έχουν και βίους παράλληλους.

Το Ίδρυμα Rockfeller δημιουργήθηκε το 1901, υπό την διεύθυνση του William H. Welch, επιστήμονα που το μόνο μέλημα του, ήταν να δημιουργήσει ένα εμβόλιο για την πολιομελίτιδα (ότι έκανε ο Μπίλ Γκέιτς στις Αφρικανικές χώρες).

 

Ο Welch ήταν γνωστός ευγονιστής την εποχή εκείνη και διέυθυνε το “Eugenics Record Office” έναν οργανισμό με εκατομμύρια μέλη για να ταυτοποιήσουν τους προγόνους τους. Το ίδρυμα τότε μιλούσε ανοιχτά για εξάλειψη ολόκληρων γενεών με στείρωση και ευθανασία!

Ο οργανισμός Rockfeller χρηματοδότησε με περίπου 100 εκατομμύρια την Eugenics Record Office και έπαιξε κύριο ρόλο στην ανάπτυξη Ινστιτούτων ευγονιστών στην Γερμανία, όπως το Kaiser Wilhelm Institute.

 

Ακόμα, ο οργανισμός Rockfeller υποστήριζε τις έρευνες του Δρ. Μένγκελε και Rubin πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Rockefeller ήταν ο κύριος χρηματοδότης της Stanford Oil και της Γερμανικής εταιρίας IG Farben.

Οι δύο αυτές εταιρίες βοήθησαν κατα τη διάρκεια του πολέμου την στρατιωτική ανάπτυξη της Γερμανίας.

Η IG Farben είναι η εταιρία που έφτιαξε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Auschwitz και συμμετείχε σε ανθρώπινα πειράματα, όπως πχ τον εμβολιασμό αιχμαλώτων με τύφο και άλλες ασθένειες. Επίσης κατασκεύασε το αέριο Zyklon B, αυτό που χρησιμοποιούσαν στους θαλάμους αερίων.

Το Ίδρυμα Rockfeller σήμερα έχει κεντρικό ρόλο στην πολιτική του εμβολιασμού.

 

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ έχει χρηματοδοτησει πολλές “έρευνες” για τα εμβόλια και έχει κάνει μεγάλη προπαγάνδα για την “χρησιμότητα” τους κυρίως την περίοδο της πανδημίας.

Τον Μάιο του 2010 συντάχθηκε μια μελέτη από το Ιδρυμα Ροκφέλερ με τον τίτλο «Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης» («Scenarios for the Future of Technology and International Development).

Στο κεφάλαιο «Lock Step» γίνενται ανάλυση και πρόβλεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης μιας πανδημίας και τις συνέπειές της, μια υπόθεση εργασίας που όμως περιγράφει με ακρίβεια τη σημερινή κατάσταση. 

Τα βασικά σημεία του σεναρίου, είναι πως το 2012 χτύπησε μια πανδημία, μολύνοντας σχεδόν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8.000.000 ανθρώπους σε μόλις επτά μήνες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν υγιείς νεαροί ενήλικες. Η πανδημία είχε θανατηφόρο αντίκτυπο στην οικονομία: η κινητικότητα ανθρώπων και αγαθών πάγωσε, εξουθενώνοντας βιομηχανίες.

Κάποιες χώρες κατάφεραν να βγουν γρήγορα από αυτή την κατάσταση, όπως η Κίνα, με την επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες, καθώς και την άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση των συνόρων.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο άσκησαν την εξουσία τους και επέβαλαν κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως τον έλεγχο θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους κοινόχρηστων χώρων, όπως οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και τα σούπερ μάρκετ.

Ακόμα και μετά την εξασθένηση της πανδημίας, αυτός ο αυταρχικότερος έλεγχος και η εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους συνεχίστηκαν και μάλιστα εντάθηκαν. Αρχικά η έννοια ενός πιο ελεγχόμενου κόσμου κέρδισε ευρεία αποδοχή και έγκριση (θυμηθείτε τα λόγια του Χαράρι).

Οι πολίτες πρόθυμα εγκατέλειψαν μέρος της κυριαρχίας τους -και της ιδιωτικής τους ζωής- με αντάλλαγμα τη μεγαλύτερη ασφάλεια και τη σταθερότητα».

Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, το διαχειριστικό πρότυπο που θα υιοθετηθεί θα είναι το κινεζικό. Από αυτό θα αντιγραφούν τα αυταρχικά μέτρα προστασίας που εφαρμόζει η Κίνα, δείτε το τελευταίο άρθρο: Σοκ: εκλέχτηκε η Κίνα σε ανώτατη θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ -Θέλουν την κινεζοποίηση των δυτικών κοινωνιών!

Θα λεγε κανείς ότι όλα συμβαίνουν με ακρίβεια…

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μόνη χώρα στο κόσμο που σήμερα εφαρμόζει μερικώς την ευγονική είναι η Κίνα: Ο νόμος υποχρεώνει τους πολίτες της Κίνας να κάνουν μια προγαμιαία ιατρική εξέταση με σκοπό να εντοπιστούν σοβαρές γενετικές ανωμαλίες, μεταδοτικές ασθένειες ή διανοητικές ανωμαλίες, κι αν κάποια κριθεί ως σοβαρή, δεν επιτρέπεται στο ζευγάρι να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με τόση ακρίβεια τι θα συμβεί μετά απο 10 χρονια – εκτός κι αν γνωρίζει πως είναι σχεδιασμένοή ακόμη χειρότερα το έχει σχεδιάσει!

Το  Ίδρυμα Rockefeller έχει επίσης παρουσιάσει δελτίο τύπου ανακοινώνοντας χρηματοδότηση ύψους 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων για «την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης για την υγεία».

Η ανακοίνωση του ιδρύματος Ροκφέλερ:

Το Ίδρυμα Rockefeller ανακοινώνει νέα χρηματοδότηση (έχουν υπάρξει κι άλλες) ύψους 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση των προσπαθειών αντιμετώπισης του Covid-19 στις ΗΠΑ, την Αφρική, την Ινδία και τη Λατινική Αμερική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας και της παραπληροφόρησης – συγκεχυμένες, ανακριβείς και επιβλαβείς πληροφορίες που εξαπλώνονται με πρωτοφανή ταχύτητα και κλίμακα και απειλούν την υγεία και την ευημερία των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Ποιος θα εμπιστεύοταν ένα ίδρυμα που έχει δημιουργηθεί απο ευγονιστές, έχει βοηθήσει τους ΝΑΖΙ και σκοπός τους ήταν ένα εμβόλιο για την μείωση των φτωχών και κατώτερων φυλών;

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδοτεί διαδηλώσεις όταν μια κυβέρνηση πάει αντίθετα στα συμφέροντα τους.

Σύμφωνα με το Sputnik, η πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς είχε καταγγείλει ότι δυτικές ΜΚΟ και ιδρύματα έχουν εντείνει τις δραστηριότητές τους στη χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και χρηματοδοτούν περιβαλλοντικές ενώσεις και διαδηλώσεις.

Η Μπρνάμπιτς ανέφερε το Ίδρυμα Ροκφέλερ, την USAID, το Open Society Foundations (βλ. Τζορτζ Σόρος), καθώς και βρετανικούς και γερμανικούς οργανισμούς.

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2022 ο πρόεδρος της Σερβίας ήταν εκείνος που έφτασε στο συμπέρασμα ότι οι μαζικές διαδηλώσεις στη χώρα, με οδοφράγματα και επεισόδια, χρηματοδοτήθηκαν από δυτικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής ΜΚΟ German Marshall Fund, προς όφελος των πολιτικών του αντιπάλων.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε καταγγείλει σε ζωντανή μετάδοση:
«Το Ίδρυμα Ροκφέλερ όταν δίνει χρήματα στον Σάβα Μανοΐλοβιτς [ένας από τους επικεφαλής των διαδηλώσεων] λέει ότι είναι για γενικές δραστηριότητες. Σε παιρνούν για ηλίθιο, θέλουν να σκοτώσουν δύο πουλιά με μια πέτρα: επηρεάζουν σημαντικά και συμβάλουν στην ανατροπή της κυβέρνησης στη Σερβία, και στον αντίποδα προστατεύουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα».

Τα ιδρύματα αυτα Ροκφέλερ, Open Society Foundations κτλ. έχουν τις κατάλληλες υποδομές και προσβάσεις εντός της κάθε χώρας, με συγκεκριμένες “ΜΚΟ” και μπορούν ανα πάσα στιγμή να προκαλέσουν αληθινή εξέγερση, αν ο ηγέτης της χώρας πάει κόντρα στα συμφεροντά τους.

 

 

Ο David Rockefeller που είναι και ο σημερινός αρχηγός της δυναστείας Ροκφέλερ, σε ένα βιβλίο το 2003 με τίτλο «Απομνημονεύματα», είχε γράψει το εξής:
«Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς μας σαν διεθνιστές, και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο, για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».

«Η παρούσα ευκαιρία μιας ειρηνικής και αλληλεξαρτώμενης παγκόσμιας τάξης, δεν θα είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της παγκόσμιας μεταμόρφωσης.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

 

Πηγή

Προβολές : 822


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα