Σημαντική αποκάλυψη από τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ : “Στημένος ο ξεσηκωμός στον Καναδά και ποιος είναι ο BJ DICHTER που οργανώνει το κονβόϊ.”

Σημαντική αποκάλυψη από τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ : “Στημένος ο ξεσηκωμός στον Καναδά και ποιος είναι ο BJ DICHTER που οργανώνει το κονβόϊ.”

13 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:688
Μοίρασέ το

Το χάος είναι ο νούμερο ένα πλέον στόχος των παγκοσμιοποιητών και δείχνουν να το καταφέρνουν με τα κομβόϊ που ήδη γίνεται παγκόσμιο κίνημα.

Η πιο μεγάλη παγίδα σε όλο αυτό είναι ότι ξεσηκώνοντας τους φορτηγατζήδες παγκόσμια επιτυγχάνεις σταδιακά την έλλειψη τροφίμων και προμηθειών στα ράφια των σουπερ μαρκετ με αποτέλεσμα να παραλύσουν οι οικονομίες και να έρθει τεράστια επισιτιστική κρίση.

 

 

 

 

Ο κ. Νικόλαος Σακελλαρόπουλος, έθιξε μια παράμετρο που λίγοι αντιλαμβάνονται… η πλειοψηφία θεωρεί πως με την εξέγερση των καναδών φορτηγατζήδων που απλώνεται, θα λυθούν όλα τα προβλήματα… και δυστυχώς αδυνατούν να αντιληφθούν πως όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι παρά η έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επισιτιστική κρίση που έρχεται με απίστευτη ταχύτητα, ενορχηστρωμένη από την Καμπαλίστικη Μαφία που είναι αποφασισμένη να επικρατήσει παγκοσμίως με κάθε τρόπο.

Όσο για τον “πρωτεργάτη” της εξέγερσης των καναδών φορτηγατζήδων… τα στοιχεία που παραθέτει ο κ.Σακελλαρόπουλος, είναι η απόδειξη πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.

Άραγε τα γεγονότα της Ρωσίας με την Ουκρανία, θ’ αλλάξουν τα δεδομένα και αν ναι, υπέρ ή κατά της ανθρωπότητας;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ξεσηκωμός στον Καναδά του κομβόϊ μόνο αυθόρμητος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Από την μία είναι καλό που ξεσηκώνονται όλοι οι άνθρωποι που εναντιώνονται στα αντισυνταγματικά και παράλογα μέτρα αλλά από την άλλη καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στις μαζικές αντιδράσεις οι οποίες τείνουν να γίνουν παγκόσμιες.

Όπως ακούγεται το κίνημα convoyforfreedom τείνει να γίνει παγκόσμιο. 

Πολλές οι παγίδες καθώς οι άνθρωποι τείνουν να ομαδοποιούνται σε τέτοιες καταστάσεις και ακριβώς αυτό εκμεταλλεύονται οι παγκοσμιοποιητές αφού έτσι κι αλλιώς η επόμενη πίστα που καλείται να αντιμετωίσει η ανθρωπότητα είναι αυτή της ακραίας φτώχειας και του παγκόσμιου χάους.

Το χάος είναι ο νούμερο ένα πλέον στόχος των παγκοσμιοποιητών και δείχνουν να το καταφέρνουν με τα κομβόϊ που ήδη γίνεται παγκόσμιο κίνημα.

Η πιο μεγάλη παγίδα σε όλο αυτό είναι ότι ξεσηκώνοντας τους φορτηγατζήδες παγκόσμια επιτυγχάνεις σταδιακά την έλλειψη τροφίμων και προμηθειών στα ράφια των σουπερ μαρκετ με αποτέλεσμα να παραλύσουν οι οικονομίες και να έρθει τεράστια επισιτιστική κρίση. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώς δεν αναρωτιούνται γιατί δεν ξεσηκώθηκαν με τους ίδιους τρόπους όλοι οι υγειονομικοι,οι δικηγόροι και όλοι αυτοί που πλήττονται από τα μέτρα αλλά μόνο οι φορτηγατζήδες κατάφεραν να στήσουν το μεγαλύτερο και μακρύτερο κονβόϊ που πιθανόν γράφτηκε και στο βιβλίο γκίνες.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη. Το σχέδιο είναι στημένο και πολύ ύπούλο καθώς πατάνε στην ανάγκη των ανθρώπων για ελευθερία αλλά ουσιαστικά τους οδηγεί σε μία παγίδα που δεν θα έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία.

Αργότερα όταν θα ξεσπάσει στημένη επισιτιστική κρίση η οποία θα ενισχυθεί σε τεράστιο βαθμό από την απεργία των φορτηγατζήδων οι κυβερνησεις αλλά και όλοι αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται το τι γίνεται ,θα ρίχνουν το φταίξιμο σε αυτούς που εναντιώνονται βγάζοντας ουσιαστικά την ουρά τους απ’εξω.

’Ισως είμαστε στην φάση της πρόκλησης χάους ανά τον πλανήτη που θα οδηγήσει σε αχαρτογράφητα μονοπάτια όσον αφορά την επιβίωση των ανθρώπων.

Όλα αυτά εξάλλου φαίνονται και από το μασονικό κινούμενο σχέδιο simpsons όπου μας δέιχνει κονβόϊ με φορτηγά αλλά και από μία κάρτα του παιχνιδιού illuminati όπου δείχνει τους φορτηγατζήδες να ξεσηκώνονται με πανό διαμαρτυρίας. 

  

Μία τεράστια απόδειξη του στημένου γεγονότος που διαφημίζεται από όλα τα συστημικά κανάλια πλέον είναι ότι ο Donald Trump και o Elon Musk τάσσονται υπέρ του κονβόΪ αλλά και η Greta Thunberg  σε πρόσφατο βίντεο έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο να μην εμπιστεύονται τους πολιτικούς.

Όλοι οι διεθνιστές λοιπόν έτοιμοι να ρίξουν το πολιτικό σύστημα.

Όπως λένε και τα πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων εξάλλου που ξεκάθαρα λέει ότι θα αποδομηθούν οι κυβερνήσεις όλων των κρατών.

Άλλη μια απόδειξη του στημένου γεγονότος είναι ο μυστηριώδης Bj Dichter.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής όλου αυτού του τεράστιου κονβόϊ ο οποίος έιναι Εβραιος.

(https://www.antihate.ca/the_freedom_convoy_is_nothing_but_a_vehicle_for_the_far_right?fbclid=IwAR1BJ30Fc30LyhMTdL1Y7WdnqX0E5-aXPfleSrew8Cf46g27MrNB6-x_IFI)  

Αυτό εξάλλου φαίνεται και από τον παρακάτω σύνδεσμο που φιγουράρει το όνομά του από τα πρώτα.

(https://www.cija.ca/thanks-to-70-prominent-lgbtq-allies-for-signing-letter-calling-for-inclusion/?fbclid=IwAR0c1Reu9RdK8tNFxa-OwkYwjIY7XV8yfyV9vSIEM7iqO_gZl0kJTydkxYc

 Εδώ σε αυτό το βίντεο μιλάει για το κονβόϊ και την υποτιθέμενη επανάσταση….

Κανείς δεν λέει ότι η ανθρωπότητα δεν πρέπει να ξεσηκωθεί.

Ίσα ίσα θα πρέπει όλοι να ξεσηκωθούν και να αντισταθούν στα παράλογα  μέτρα.

Επειδή το σχέδιό τους όμως  είναι πολύ καλά υπολογισμένο είχαν ήδη σκεφτεί και τα πιθανά σενάρια των περιορισμών που επιβάλλουν στους ανθρώπους με αποτέλεσμα να βοηθάμε άθελά μας τα σιωνιστικά σχέδια του παγκόσμιου χάους,της αποδόμησης των πολιτικών και της οικονομικής κατάρρευσης και επισιτιστικής κρίσης που απ΄ότι φαίνεται θα είναι  η επόμενη ‘’πίστα’’ σε όλα αυτά που ζούμε… 

Το καλό σε ολο αυτό είναι ότι ξεσηκώνονται όλοι οι άνθρωποι εναντίον των απαγορέυσεων και των περιορισμών και πλέον έχουν αρχίσει και αφυπνίζονται οι περισσότεροι.

Ας μην πέσουμε όμως στις ίδιες παγίδες όπως πολλοί συνάνθρωποί μας τα τελευταία δύο χρόνια ψεμμάτων.

Ας σκεφτούν άπαντες ότι ακόμα και αυτό μπορεί να είναι ένας δόυρειος ίππος που μπορεί να  οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μία αυτοκτονική παγίδα . 

Γρηγορείτε…. 

 

* Ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος, είναι ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός

 

Πηγή

Προβολές : 688


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα