Σημεία και τέρατα με την ανοχή Ιερώνυμου και οι οβριοί παίρνουν τα φιλέτα της Ελλάδας με...Colpo grosso!!!!!!!!!!! Εισαγγελέας υπάρχει;

Σημεία και τέρατα με την ανοχή Ιερώνυμου και οι οβριοί παίρνουν τα φιλέτα της Ελλάδας με...Colpo grosso!!!!!!!!!!! Εισαγγελέας υπάρχει;

5 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:549
Μοίρασέ το

 

Το Colpo grosso του Εβραίου της Brown, τα 8 εκατ. ευρώ στον Βίκτωρα Ρέστη και το «αμαρτωλό» Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης – Πώς η βίλα του Tamir Weizman βαφτίστηκε εν μια νυκτί από 114 τ.μ. σε 900 τ.μ. και ο Ισραηλινός ξενοδόχος κατοχύρωσε κέρδος άνω των 100 εκατ. ευρώ –

Η «μαϊμουδιά» με τα παραπήγματα και τις λαμαρίνες – Η ένοχη ανοχή της Αρχιεπισκοπής!

Το σκάνδαλο της Εκκλησιαστικής περιουσίας με τον διαγωνισμό του Ορφανοτροφείου συνεχίζεται – Το νταραβέρι στον υπέρτατο βαθμό – Η εμπλοκή ανιψιού, «μαύρων ράσων» και λοιπών νταραβεριτζήδων –

 

Το Colpo grosso του Εβραίου της Brown, τα 8 εκατ. ευρώ στον Βίκτωρα Ρέστη και το «αμαρτωλό» Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης - Πώς η βίλα του Tamir Weizman βαφτίστηκε εν μια νυκτί από 114 τ.μ. σε 900 τ.μ. και ο Ισραηλινός ξενοδόχος κατοχύρωσε κέρδος άνω των 100 εκατ. ευρώ - Η «μαϊμουδιά» με τα παραπήγματα και τις λαμαρίνες - Η ένοχη ανοχή της Αρχιεπισκοπής!
Οι οβριοί, αγοράζουν φιλέτα στην Πατρίδα μας, κι εμείς κοιμόμαστε…
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ…
ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ…
ΛΑΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΠΙΛΑ…
ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ …
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;
ΟΧΙ!!! Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ο Νατσιός, τι λέει για τον Ρέστη, την τσάντα του οποίου στα δικαστήρια, κρατάει βολευτής του;;; (Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΥΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!)

Σημεία και τέρατα λαμβάνουν χώρα γύρω από την υπόθεση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, το οποίο μετά από τραγελαφικές διαγωνιστικές διαδικασίες της Εκκλησιαστικής περιουσίας, πέρασε στα χέρια του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη που συγκρούσθηκε κατά την διαγωνιστική διαδικασία, που έφθασε μέχρι και σε «μονομαχία» (όχι στο Ελ Πάσο αλλά στο Λαιμό της Βουλιαγμένης) με τον ισχυρό άνδρα της Εβραϊκών συμφερόντων Brown (που δεν έχει αφήσει ξενοδοχείο για ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας) τον περίφημο Tamir Weizman!

Για όποιον δεν γνωρίζει ή δεν έχει αντιληφθεί, το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης των 80 στρεμμάτων μέσα στα πράσινο, (που διεκδικούνται από τον Δήμο Βάρης- Βουλιαγμένης και έχουν παλαιά ζητήματα με το Δασαρχείο) αποτελεί το «φιλέτο των φιλέτων», καθώς βρίσκεται πάνω ακριβώς από την πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, πάνω στη θάλασσα, με ασύλληπτη θέα και αμύθητη αξία!

Ένα από τα καλύτερα οικόπεδα της χώρας, αν όχι το καλύτερο μαζί με τα οικόπεδα που έχει πουλήσει ο Αστέρας Βουλιαγμένης στον εφοπλιστή Διαμαντίδη και στην Μαριάννα Λάτση στη θέση όπου κάποτε δέσποζε το θρυλικό ξενοδοχείο «Αφροδίτη»!

Επί του προκειμένου τώρα, όπως πληροφορούμαι, ο εφοπλιστής Ρέστης φέρεται να κατέβαλε στην Αρχιεπισκοπή (Ανιψιός, νταραβεριτζήδες, μαύρα ράσα και λοιπές δυνάμεις) το ποσόν των 8 εκατ. ευρώ, το οποίο όφειλε προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια της παραχώρησης για 99 χρόνια!

Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, στα πλαίσια του τυπικού σκέλους διαφόρων συνεργασιών που θα προκύψουν στο μέλλον, φέρεται να έλαβε το ποσόν των 8 εκατ. ευρώ με το οποίο πλήρωσε την Αρχιεπισκοπή, από τον Tamir Weizman της Εβραϊκής Brown, ο οποίος διαθέτει μία από τις τέσσερις βίλες των 114 τετραγωνικών μέτρων εντός του ορίου του Ορφανοτροφείου!

Γιατί άραγε ο περίφημος Tamir έδωσε στον Β. Ρέστη τα 8 εκατ. ευρώ όπως φημολογείται;

Στα πλαίσια ποιας συναλλαγής και επιχειρηματικής ή προσωπικής σχέσης;

Αληθεύει ότι έτσι κατοχύρωσε (προβλεπόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού) βίλα πολλών τετραγωνικών μέτρων μεγαλύτερη από ότι είναι στην πραγματικότητα;

Αληθεύει ότι θα λάβει βεβαίωση από τον νέο παραχωρησιούχο του Ορφανοτροφείου ότι η βίλα δεν είναι μόνον 114 τ.μ., αλλά πολλά περισσότερα, γύρω στα 900 τετραγωνικά μέτρα, αν συνυπολογιστούν παραπήγματα, κατασκευές από λαμαρίνες, κοτέτσια κλπ.!

Σε απλά ελληνικά, το ζήτημα που εν προκειμένω τίθεται είναι εάν ο Εβραίος Ταμίρ δια μέσω της συναλλαγής των 8 εκατ. με τον εφοπλιστή Ρέστη κατοχύρωσε επίσημα από τον νέο παραχωρησιούχο ότι η βίλα που κατέχει δεν είναι 114 τ.μ. αλλά 900 τ.μ., μέσα από τις λαμαρίνες και τα παραπήγματα!

Έτσι, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, ο Ταμίρ θα ανεγείρει παλάτι 900 τετραγωνικών, όταν ακριβώς απέναντι στον Αστέρα ο εφοπλιστής Διαμαντίδης για να χτίσει έπαυλη 1.000 τ.μ., δαπάνησε 100 εκατ. για την αγορά της γης!

Ο Ταμίρ με 8 εκατ. φέρεται να αποκτά ακίνητο άνω των 100 εκατ. ευρώ!

Πέραν πάσης αμφιβολίας πρόκειται για «Μεγάλο κόλπο», με την ένοχη ανοχή της Εκκλησίας που για μια ακόμη φορά εκτίθεται στην κοινωνία!

Αλήθεια, εισαγγελέας υπάρχει;

 

 

Πηγή

Προβολές : 549


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα