(ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ) Ο Ρουμπάτης σε ρόλο Χουντίνι – «Εξαφάνισε» από την ΕΥΠ 46.000 τηλεφωνικές συνομιλίες!

14 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:448
Μοίρασέ το

 

 

Κανένα κύκλωμα δεν ενδιαφερόταν να εξαρθρώσει ο κ. Ρουμπάτης. Το μόνο που τον ένοιαζε την επίμαχη περίοδο ήταν να παρακολουθεί αστυνομικούς μη αρεστούς σε αυτόν και στην κλίκα του ώστε να αποστρατευτούν από την ΕΛ.ΑΣ. στις κρίσεις του 2017…

Ρωτάμε, λοιπόν, και πάλι ευθέως τον κ. Ρουμπάτη:

Γνωρίζει, μέσα από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ επί της εποχής του, τους δολοφόνους των τεσσάρων αυτών προσώπων;

Τι φοβήθηκε και δεν κατέθεσε στο δικαστήριο επικαλούμενος το υπηρεσιακό απόρρητο;

Τα παράνομα μασατζίδικα, οι χαρτοπαικτικές λέσχες και τα «φρουτάκια» έχουν οποιαδήποτε σχέση με την εθνική ασφάλεια της χώρας, την οποία επικαλέστηκε για να παρακολουθεί πρώην και νυν αστυνομικούς;

Επιλογή του Τσίπρα ήταν ο Γιαννάκης ο Ρουμπάτης… έτσι για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα…

Ποιοί του τον επέβαλαν; Μήπως η CIA και η MOSSAND;;;

Τι εστί Γιάννης Ρουμπάτης;;;

Θα τα πούμε… φωτογραφικά με καυτό φωτογραφικό υλικό…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Αυτεπάγγελτη ποινική έρευνα σε βάρος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, ζήτησε χθες ο γνωστός ποινικολόγος, Γιάγκος Λαμπίρης, στη δίκη που συνεχίζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθήνας, με κατηγορούμενους πρώην και νυν αστυνομικούς, δικηγόρους και ιδιώτες για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Ο κ. Λαμπίρης, ο οποίος είναι συνήγορος ενός εκ των αστυνομικών, καταφέρθηκε εναντίον του κ. Ρουμπάτη, επειδή όταν κλήθηκε για να εξεταστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο (24 Ιουνίου) αρνήθηκε να καταθέσει λέγοντας, ότι ουδεμία γνώση έχει για την «υπό κρίση υπόθεση», ενώ επικαλέστηκε και το επαγγελματικό απόρρητο που αφορά την ασφάλεια του Κράτους.

Όμως, ο κ. Ρουμπάτης ήταν εκείνος, που τον Δεκέμβριο του 2016 προσκόμισε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου πολυσέλιδη ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ αναφορά της ΕΥΠ για την ύπαρξη μεγάλου κυκλώματος, το οποίο φέρεται να παρείχε κάλυψη, έναντι αμοιβής, σε δεκάδες οίκους ανοχής, παράνομα καζίνο, και strip show στην Αττική.

Η αναφορά αυτή, μάλιστα, συνοδευόταν από απομαγνητοφωνημένες, περιγραφικές στην πλειοψηφία τους, τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών του κυκλώματος, που -κατά τον κ. Ρουμπάτη- αναδείκνυαν την παράνομη δράση τους.

 

Είναι κατασκευασμένες!

 

Τις ατάκτως ερριμμένες στη δικογραφία χειρόγραφες, από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ υπαλλήλους της ΕΥΠ, απομαγνητοφωνήσεις κατήγγειλε χθες στο δικαστήριο ως κατασκευασμένες ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης.

Όπως, συγκεκριμένα, υποστήριξε, αναλύοντας το εγγράφως κατατεθειμένο αίτημα – κατ’ άρθρο 38 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας- για τη διεξαγωγή ποινικής έρευνας σε βάρος του κ. Ρουμπάτη, «…ο εν λόγω μάρτυραςενώ γνώριζε ότι η ΕΥΠ δεν είναι προανακριτική αρχή και άρα ουδείς υπάλληλός της μπορούσε να συντάξει έκθεση απομαγνητοφώνησης τηλεφωνικής συνομιλίας, δηλαδή, να διεξάγει προανακριτική πράξη, δεν το δήλωσε στην τότε αρμόδια Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς που διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση, αλλά αντίθετα απέστειλε “χειρόγραφες απομαγνητοφωνήσεις” καταγεγραμμένων τηλεφωνικών επικοινωνιών, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ».

Το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα του κ. Λαμπίρη μετά την ολοκλήρωση της δίκης και με την τελική απόφασή του.

Ωστόσο, διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης, μετά από πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, Παναγιώτη Μεϊδάνη, για τις 29 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να απομαγνητοφωνηθούν, ΝΟΜΙΜΩΣ, οι επίδικες τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες φέρεται να έχουν γίνει από τους κατηγορούμενους την περίοδο Αύγουστος 2015-Νοέμβριος 2016.

 

Όπως τόνισε μάλιστα ο κ. Μεϊδάνης, δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται επί 6 σχεδόν χρόνια προκαταρκτική εξέταση από την αρμόδια Εισαγγελία για σοβαρά κακουργήματα (εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κ.α.) και να μην έχει γίνει απομαγνητοφώνηση των επίδικων συνομιλιών σύμφωνα με ΟΣΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Δηλαδή, να έχουν το όνομα και τις υπογραφές των προανακριτικών υπαλλήλων που τις διενήργησαν και το χρόνο που αυτές έγιναν.

Ο εισαγγελέας επίσης εξέφρασε την απορία του για την καθυστέρηση αυτή, που είχε ως αποτέλεσμα να διαχωριστεί η δικογραφία και το παρόν Δικαστήριο να καλείται να εκδώσει απόφαση μόνο για το πλημμεληματικό αδίκημα της δωροδοκίας επειδή κινδυνεύει να υποπέσει σε παραγραφή.

 

Έχουν εξαφανιστεί 46.000 τηλεφωνικές συνομιλίες

Τώρα βέβαια θα προκύψει ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Δικαιοσύνη. Διότι για να γίνουν νόμιμες απομαγνητοφωνήσεις θα πρέπει να υπάρχουν οι υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες. Αλλά ο κ. Ρουμπάτης ουδέποτε τις απέστειλε στην τότε Εισαγγελία Διαφθοράς! Εξαπάτησε τους εισαγγελείς διαβιβάζοντας, τον Φεβρουάριο του 2017, 35 DVD με τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων, χωρίς όμως σε αυτά να περιέχονται οι συνομιλίες που φέρεται να απομαγνητοφώνησαν χειρογράφως οι «ωτακουστές» του κ. Ρουμπάτη στην ΕΥΠ.

Το newsbreak.gr αποκαλύπτει σήμερα, ότι από τα 35 DVD που προσκόμισε ο κ. Ρουμπάτης, έχουν εξαφανιστεί περίπου 46.000 (ναι, σαράντα έξι χιλιάδες) συνομιλίες των εμπλεκομένων, που αφορούν την περίοδο Αύγουστος 2015- Αύγουστος 2016. Ούτε ο περίφημος μάγος Χουντίνι δεν θα κατάφερνε αυτό που κατάφερε ο κ. Ρούμπάτης !

Ανάμεσα σε αυτές είναι και συνομιλίες του δολοφονημένου από άγνωστους μέχρι σήμερα δράστες δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς και των δολοφονημένων επίσης από άγνωστους μέχρι σήμερα δράστες πρώην αστυνομικού των ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου, του φερόμενου ως κεντρικού τραπεζίτη του κυκλώματος Δημήτρη Μάλαμακαι του νονού της νύχτας Δημήτρη Καπετανάκη ή Καπέ…

Διότι, όπως έχουμε ξαναγράψει, κανένα κύκλωμα δεν ενδιαφερόταν να εξαρθρώσει ο κ. Ρουμπάτης. Το μόνο που τον ένοιαζε την επίμαχη περίοδο ήταν να παρακολουθεί αστυνομικούς μη αρεστούς σε αυτόν και στην κλίκα του ώστε να αποστρατευτούν από την ΕΛ.ΑΣ. στις κρίσεις του 2017…

Ρωτάμε, λοιπόν, και πάλι ευθέως τον κ. Ρουμπάτη:

Γνωρίζει, μέσα από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ επί της εποχής του, τους δολοφόνους των τεσσάρων αυτών προσώπων;

Τι φοβήθηκε και δεν κατέθεσε στο δικαστήριο επικαλούμενος το υπηρεσιακό απόρρητο;

Τα παράνομα μασατζίδικα, οι χαρτοπαικτικές λέσχες και τα «φρουτάκια» έχουν οποιαδήποτε σχέση με την εθνική ασφάλεια της χώρας, την οποία επικαλέστηκε για να παρακολουθεί πρώην και νυν αστυνομικούς;

Γιατί εξαπάτησε τόσο τους επικεφαλής εισαγγελείς της ΕΥΠ όσο και τους πρώην Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς διοχετεύοντάς τους ψευδείς πληροφορίες;

 

Πηγή: newsbreak.gr

 

 

Πηγή

Προβολές : 448


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα