Σκάνδαλο: Μυστηριωδώς εξαφανίζονται τα μηνύματα της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εμβόλιο COVID19 της Pfizer!

4 Ιουλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

Με ενοχλεί αφάνταστα η υποτίμηση της νοημοσύνης των λαών της Ε.Ε. και φυσικά και η δική μου…

Είπαμε πως ένα μεγάλο ποσοστό είναι πανηλίθιοι… ιδίως οι ραγιάδες… αλλά έλεος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μεταξύ μας, καλά κάνουν, όσο τα κεφάλια τους παραμένουν στους ώμους τους… αν όμως άρχιζαν να καρφώνονται στα κάγκελα, όπως κάνουν τα τζιχαντομουσλίμια, θα δείτε πως θα εύρισκαν και τα smsια και θα τους κόβονταν τα χαμόγελα, όπως του παρακάτω ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, και τα μπόλια θα τα έβαζαν στον κώλο τους…

Αφού η pfizer δεν θέλησε να μάθουμε το περιεχόμενο του εμβολίου της, ύστερα απαίτησε να μη γνωρίζουμε τις κλινικές δοκιμές. Τώρα, δεν πρέπει να γνωρίζουμε και τις συμφωνίες που έκανε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όλα αυτα για ένα εμβόλιο που υποχρεώθηκε μεγάλο μέρος του πλανήτη να το κάνει!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισήμως αναγνώρισε ότι οι επικοινωνίες μεταξύ της προέδρου της Επιτροπής Ursula von der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla έχουν εξαφανιστεί!

Η Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Vera Jourova ανέφερε σε μια επιστολή: «Η Επιτροπή μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου για σχετικά μηνύματα κειμένου που αντιστοιχούν στο αίτημα για πρόσβαση σε έγγραφα δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα».

Η Von der Leyen και ο Bourla αντάλλαξαν SMS ενώ οριστικοποιούνταν μια συμφωνία για τους εμβολιασμούς κατά του COVID, η οποία αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της Von der Leyen στους New York Times, εκείνη και ο Bourla συζητούσαν τη συμφωνία για μηνύματα κειμένου.

Η Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια, Emily O’Reilly, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Επιτροπή δεν είχε καταβάλει καμία προσπάθεια για να εντοπίσει τα έγγραφα

Αργότερα, η Επιτροπή ισχυρίστηκε ότι επειδή τα έγγραφα ήταν «βραχείας διάρκειας», δεν πίστευε ότι υπόκεινταν στους νόμους της ΕΕ περί διαφάνειας

Η O’Reilly κατηγόρησε την επιτροπή για “κακοδιοίκηση” μετά το συμβάν και ζήτησε να κάνουν νέα έρευνα για τις επικοινωνίες.

Η επιστολή αναφέρει ότι τα κείμενα ήταν στην κατοχή της Von der Leyen, αλλά τώρα έχουν χαθεί, και υποστηρίζει ότι «Λόγω της βραχύβιας και εφήμερης φύσης τους, το κείμενο και τα άμεσα μηνύματα γενικά δεν περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με πολιτικές, δραστηριότητες και αποφάσεις της επιτροπής». (δλδ μπορεί να καυλάντιζαν…)

Για να αποφευχθούν ζητήματα αποκάλυψης στο μέλλον, η Επιτροπή ανέφερε επίσης ότι θα εκδόση (εκ των υστέρων) περαιτέρω καθοδήγηση με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας για την αποφυγή προβλημάτων διαφάνειας στο μέλλον και υποστήριξε ότι οι ενέργειές της ήταν «σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία και τη σχετική νομολογία σχετικά με την πρόσβαση στα έγγραφα».

Η O’Reilly απάντησε στην επιστολή λέγοντας ότι ήταν «προβληματική σε πολλά σημεία». Σύμφωνα με τον The Guardian, η O’Reilly αρνήθηκε να μιλήσει περαιτέρω, ενώ συντάχθηκε έκθεση για την έρευνα και αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον Ιούλιο.

Αρκετά κράτη μέλη της ΕΕ είχαν υποστηρίξει τη συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Pfizer. Ωστόσο, ορισμένα κράτη μέλη αμφισβήτησαν τη συμφωνία λόγω της πτώσης των ποσοστών εμβολιασμού και των ανησυχιών ότι οι δόσεις θα πήγαιναν χαμένες.

Αδιαφάνεια και «ασοβαρότητα» σε όλο της το µεγαλείο

Υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι και προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια Pfizer BioNTech. 

Σύμφωνα με μελέτες, η ανδρική γονιμότητα μειώνεται σημαντικά τους μήνες μετά το εμβόλιο Pfizer και τα έφηβα αγόρια είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανίσουν καρδιακή φλεγμονή. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε τον Ιανουάριο να μην εμβολιάζονται τα παιδιά με το εμβόλιο Pfizer για τον COVID-19, κάτι που όχι μόνο δεν τήρησε καμία χώρα αλλα δεν ενημέρωσαν και σχετικά.

Επιπλέον, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι λόγω κρατικών συμβάσεων, δεν έχει απαιτήσεις διαφάνειας για τις κλινινικές δοκιμές εμβολιασμού. Η σκανδαλώδης συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, της επέτρεπε να κρατήσει κρυφές τις μελέτες ασφάλειας του εμβολίου της.

Δείτε περισσότερα Η Pfizer αποποιείται των ευθυνών της και κατηγορεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι τους επέτρεψε να παρακάμψουν τους κανονισμούς!

Μόνο πέρυσι, ο εμβολιασμός κατά του COVID εκτιμάται ότι απέφερε 37 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρεία.

Παρά τα προβλήματα αδιαφάνειας, η ΕΕ ψήφισε τη συνέχιση του προγράμματος διαβατηρίων COVID.

 

Πηγή

Προβολές : 471


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα