Σκανδαλολογία και Διαπλοκή βάζουν σε σκέψεις το Μέγαρο Μαξίμου για διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου 2023!

Σκανδαλολογία και Διαπλοκή βάζουν σε σκέψεις το Μέγαρο Μαξίμου για διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου 2023!

31 Οκτωβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:201
Μοίρασέ το

 

 

Στο Μαξίμου την ώρα τούτη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προκηρύξει εκλογές.

 

 

Οι εκλογές, μπορεί να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή… ίσως και πολύ πριν τον Μάρτιο…

Μαζεύτηκαν πολλά, έρχονται κι άλλα και τον χειμώνα δεν θα τον βγάλει το ψυχοπαθές μπάσταρδο της Ντόρας…

Να θυμάστε μόνον πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ…

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις διαδικασίες, για να μη σέρνεται η κυβέρνηση από την σκανδαλολογία και τις διαθέσεις των συμφερόντων που επιδιώκουν κυβέρνηση οπερέτα 2-3 κομμάτων!

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι επιχειρηματικές ισορροπίες και οι συσχετισμοί σε συνάρτηση με το παιχνίδι της Διαπλοκής, που επιθυμεί μια μελλοντική κυβέρνηση – οπερέτα 2 ή 3 κομμάτων και όχι αυτοδύναμη ΝΔ, φαίνεται ότι βάζει σε σκέψεις το Μαξίμου να κινηθεί γρηγορότερα του αναμενόμενου σε προκήρυξη εθνικών εκλογών, προκειμένου να εκμεταλλευθεί τα δημοκοπικά ευρήματα και παράλληλα να μην αφήσει την κυβέρνηση να σέρνεται πίσω από μια σκόπιμη σκανδαλολογία που επιχειρείται από διάφορα κέντρα και παράκεντρα που όπως φημολογείται βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Υπό το πρίσμα αυτό, μολονότι ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της θητείας, δηλαδή τον Ιούλιο του 2023, εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές διαβεβαιώνουν ότι οι εκλογές θα επιταχυνθούν και θα προκηρυχθούν πολύ νωρίτερα απ’ ότι λένε τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Κατά τις ίδιες πηγές, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι εκλογές δεν θα γίνουν ούτε Μάιο, ούτε Απρίλιο, όπως ακούγεται εντόνως, αλλά νωρίτερα το πιθανότερο μέσα στον Μάρτιο!

Έγκυρη κυβερνητική πηγή υποστηρίζει ότι στο Μαξίμου την ώρα τούτη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προκηρύξει εκλογές στο τέλος Φεβρουαρίου και αυτές να πραγματοποιηθούν περίπου το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου, μαζί με την εθνική εορτή και ειδικότερα την Κυριακή 26 Μαρτίου αφού έχουν τελειώσει οι παρελάσεις!

Το νέο αυτό σενάριο έχει μπει στο τραπέζι τις τελευταίες 10 ημέρες!

Και όσο εντείνεται η κριτική προς την κυβέρνηση καθώς και οι επιθέσεις με φόντο την σκανδαλολογία, τόσο το σενάριο αυτό ενισχύεται!

 

Πηγή

Προβολές : 201


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα