Σκεφθείτε πόσο ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ, θεωρεί όλο τον λαό ο Μητσοτάκης και θέλει να τον σοδομίσει...

Σκεφθείτε πόσο ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ, θεωρεί όλο τον λαό ο Μητσοτάκης και θέλει να τον σοδομίσει...

29 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:883
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και με πιάνουν τα νεύρα μου…

Το κόλπο του Κυριάκου να αναγνωρίσει γάμο και τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια χωρίς να το πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι!

 

 

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ.1. Στα σπίτια τους, να κάνουν ότι θέλουν… εμάς δεν θα μας επιβάλουν ούτε την διαστροφή, ούτε την τεκνοθεσία… ΕΛΕΟΣ… ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ…

 

 

Υ.Γ.2. Η φωτογραφική σύνθεση και οι φωτογραφίες, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Οι ευρωεκλογές είναι ένα κομβικό σημείο για το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου και αυτό το γνωρίζει καλά. Δεν υπάρχει λοιπόν περιθώριο για λάθη.

Ο Κυριάκος επίσης γνωρίζει κάτι πολύ σημαντικό: Ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος του, δεν μπορούν να αντιληφθούν και να υιοθετήσουν το όραμα του για μία πολυπολιτισμική, πολύχρωμη, νέα Ελλάδα, όπου οι μετανάστες θα αντικαθιστούν τους γηγενείς Έλληνες, ώστε οι τελευταίοι να μην ταλαιπωρούνται για να κάνουν παιδιά, να ξενυχτάνε, να μπαίνουν σε έξοδα κλπ.

Γνωρίζει επίσης ότι οι Έλληνες δεν νιώθουν άνετα με το ενδεχόμενο να υπάρχουν παιδιά τα οποία δεν θα φωνάζουν μαμά, αλλά «γονέα δύο».

Έχοντας συνειδητοποιήσει λοιπόν αυτή την στρέβλωση του εκλογικού σώματος, ο Κυριάκος έχει κερδίσει σε πολλαπλές εκλογικές μάχες με την απλή συνταγή της «επεξεργασίας» των ψηφοφόρων. Αυτό που οι τοξικοί το ονομάζουν «δούλεμα».

Απ’όπου και να το πιάσεις, ο Κυριάκος κατάφερε να κερδίζει τις εκλογές, χωρίς να υλοποιεί τίποτα από όσα είχε υποσχεθεί, παρά μόλις έπαιρνε την λαϊκή νομιμοποίηση, έδειχνε τα δόντια του πράττοντας ακριβώς τα αντίθετα από όσα έλεγε προεκλογικά! Από τις Πρέσπες, την φορολογία, τα επιδόματα, το ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα, τους μετακλητούς κλπ κλπ.

Αυτό ακριβώς θα πράξει και με το φλέγον θέμα της αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων και του δικαιώματος τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια!

Εάν ο Κυριάκος επιχειρούσε να περάσει κάτι τέτοιο πριν από τις ευρωεκλογές, γνωρίζει ότι οι συνέπειες θα ήταν επώδυνες για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τι αποφάσισε λοιπόν να κάνει ο τετραπέρατος πρωθυπουργός μας; Μα φυσικά, να μεταφέρει την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου το καλοκαίρι, στα Θερινά Τμήματα του Κοινοβουλίου! Αρκετές εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές…

Θα στήσει δηλαδή την σύνθεση με 52 πρόθυμους, πειθήνιους, Μητσοτακικούς και ανοιχτόμυαλους βουλευτές, Για να μην τρέχει να κάνει μασάζ στους υπόλοιπους. Οι οποίοι τότε θα βρίσκονται στις παραλίες και θα απολαμβάνουν τον υπέροχο ελληνικό ήλιο και τις χρυσές παραλίες, μέχρι και αυτές να μαυρίσουν από μπούργκες…

 

 

Πηγή

Προβολές : 883


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα