(ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ) Καθώς οι ενέσεις Covid εξαπλώνουν την αυτοάνοση νόσο και το “VAIDS”, τα μέσα ενημέρωσης στρέφονται στο εισερχόμενο “εμβόλιο” κατά του AIDS που θα επιταχύνει μόνο τη γενοκτονία του εμβολίου

18 Ιουνίου, 2022 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Μήπως ο HIV και το AIDS αυξάνονται λόγω των ενέσεων; Και αν ναι, σημαίνει αυτό ότι η επόμενη πλανδημία είναι μια πλανδημία του AIDS που θα έρθει με περισσότερες δοκιμές, περισσότερη κάλυψη, περισσότερη τυραννία?Εάν επιβεβαιωθεί ότι το εμβόλιο περιέχει ένθετα πρωτεΐνης HIV που μειώνουν τον αριθμό των Τ-κυττάρων των ανθρώπων, τότε εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν τώρα HIV και δεν το γνωρίζουν καν.

 

Να θυμίσω πως τα είχε πει αυτά ο αείμνηστος νομπελίστας Λυκ Μοντανιέ…

Να θυμίσω πως τα είχε δηλώσει και ο δικηγόρος T Callender;;;

Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ ουσιαστικό…

ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ TEST AIDS;;;

Δεν αναρωτήθηκες;;;

 

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αναρωτηθείτε γιατί ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…

 

 

Τώρα γνωρίζουμε ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) διαδίδουν το AIDS που προκαλείται από εμβόλια ή το VAIDS, κάτι που είναι βολικό ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα ελεγχόμενα από την εταιρεία μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να προωθούν ένα νέο πειραματικό «εμβόλιο κατά του AIDS » στις μάζες.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η Moderna ανακοίνωσε κλινικές δοκιμές πρώιμου σταδίου για μια νέα ένεση HIV που δημιούργησε με βάση την ίδια τεχνολογία mRNA (αγγελιοφόρος RNA) που χρησιμοποιείται στα εμβόλια Fauci Flu.

 

Ο γίγαντας της βιοτεχνολογίας συνεργάστηκε με έναν «μη κερδοσκοπικό» οργανισμό που ονομάζεται International AIDS Vaccine Initiative (IAVI) για να αναπτύξει το εμβόλιο, το οποίο χορηγείται ήδη σε εθελοντές στο Πανεπιστήμιο George Washington School of Medicine and Health Sciences στην Ουάσιγκτον, DC.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που προωθούμε αυτή τη νέα κατεύθυνση στον σχεδιασμό του εμβολίου HIV με την πλατφόρμα mRNA της Moderna», δήλωσε ο Δρ Mark Feinberg, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IAVI, σε μια δήλωση.

«Η αναζήτηση για ένα εμβόλιο για τον HIV ήταν μακρά και προκλητική και η ύπαρξη νέων εργαλείων όσον αφορά τα ανοσογόνα και τις πλατφόρμες θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την επίτευξη ταχείας προόδου προς ένα επειγόντως απαραίτητο, αποτελεσματικό εμβόλιο για τον HIV».

Ο ψεύτικος κυβερνητικός «γιατρός» Τόνι Φάουτσι έχει εδώ και καιρό εμμονή με το AIDS και λέγεται ότι εργάζεται εδώ και χρόνια για να προσπαθήσει να βγάλει ένα εμβόλιο για αυτό στην παραγωγή. Αυτή η ώρα φαίνεται να είναι τώρα, ακριβώς στην ώρα για το τέλος της πανδημίας του Covid .

Τα Ηνωμένα Έθνη ισχυρίζονται ότι μια νέα «παραλλαγή» του HIV εξαπλώνεται – είναι το AIDS που προκαλείται από το εμβόλιο;

Με τον Covid να έχει αρχίσει να εξαφανίζεται από τα πρωτοσέλιδα, τώρα αντικαθίσταται από τον φόβο για την εξάπλωση του AIDS.

Ένας τίτλος από τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζει τώρα ότι «μια παραλλαγή του HIV με [f]ταχεία εξάπλωση διπλασιάζει το ποσοστό μείωσης του ανοσοποιητικού συστήματος». Ένα άρθρο του Nature ισχυρίζεται επίσης ότι μια «υψηλά λοιμογόνος παραλλαγή του HIV που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην Ευρώπη».

Υπάρχει ακόμη και μια προτροπή στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους Βρετανούς να υποβληθούν σε εξετάσεις για HIV, όπως είπαν σε όλους να κάνουν εξετάσεις για τη γρίπη Fauci. 

Ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε ότι όλοι έχουν πλέον «καθήκον» να κάνουν τεστ HIV για την ασφάλεια του κοινού – ακούγεται γνωστό; 

Η Sun προέτρεψε επίσης το κοινό να υποβληθεί σε τεστ HIV «καθώς οι ετεροφυλόφιλες διαγνώσεις είναι υψηλότερες για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία».

 

Αυτή η ξαφνική εμφάνιση του HIV από το πουθενά συμπίπτει περιέργως με το φαινόμενο VAIDS που εμφανίστηκε μυστηριωδώς αφού μεγάλες μάζες ανθρώπων άρχισαν να κάνουν ένεση με εμβόλια για τη γρίπη Fauci.

Μήπως ο HIV και το AIDS αυξάνονται λόγω των ενέσεων; Και αν ναι, σημαίνει αυτό ότι η επόμενη πλανδημία είναι μια πλανδημία του AIDS που θα έρθει με περισσότερες δοκιμές, περισσότερη κάλυψη, περισσότερη τυραννία?

Εάν επιβεβαιωθεί ότι το εμβόλιο περιέχει ένθετα πρωτεΐνης HIV που μειώνουν τον αριθμό των Τ-κυττάρων των ανθρώπων, τότε εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν τώρα HIV και δεν το γνωρίζουν καν.

 

Ένας πληροφοριοδότης του Υπουργείου Άμυνας (DoD) λέει ότι οι περιπτώσεις HIV αυξάνονται κατά 590 τοις εκατό από έτος σε έτος. Είναι τα εμβόλια η αιτία;

«Η ασυμπτωματική μόλυνση από τον ιό HIV είναι το δεύτερο στάδιο του HIV/AIDS», αναφέρει το Strange Sounds . «Σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχουν συμπτώματα μόλυνσης από τον ιό HIV».

 

«Αυτό το στάδιο ονομάζεται επίσης χρόνια λοίμωξη HIV ή κλινική λανθάνουσα κατάσταση. Σε αυτό το στάδιο, ο ιός συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται στο σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί αργά, αλλά το άτομο δεν έχει συμπτώματα».

Είναι βεβαίως στη σφαίρα της πιθανότητας ότι κάθε πλήρως εμβολιασμένο άτομο που μολύνθηκε από τον «covid» και ανέπτυξε συμπτώματα «όπως της γρίπης» είναι πιθανόν να μεταφέρει τον ιό HIV. Και ακόμα κι αν τελικά «ανάρρωσαν», αυτό είναι μόνο προσωρινό μέχρι την επόμενη φορά που το σώμα τους αρχίσει να μειώνει τα Τ-κύτταρα.

«Η αύξηση των ειδήσεων για τον HIV και των δοκιμών από τα μέσα ενημέρωσης θα μπορούσε να είναι μια ήπια αποκάλυψη του τι είναι μπροστά για όσους έχουν εμβολιαστεί», προειδοποιεί η Strange Sounds , υποδηλώνοντας ότι σύντομα θα έρθει ένα νέο χάπι ή εμβόλιο για τον HIV/AIDS.

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

NaturalNews.com

StrangeSounds.org

StrangeSounds.org

Πρωτότυπο άρθρο: https://www.naturalnews.com/2022-02-15-covid-injections-spread-autoimmune-disease-media-aids-vaccine.html

 

Πηγή https://www.kontrabandafreepress.com/h-apokalipsi-i-meros-fakelos-emvoliasmi

Προβολές : 1,858


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα