Σκουπίδια! Βάφτισαν την προδοσία, πατριωτισμό, Κασσελάκης – Κοτζιάς! Φτύστε τους!

Σκουπίδια! Βάφτισαν την προδοσία, πατριωτισμό, Κασσελάκης – Κοτζιάς! Φτύστε τους!

28 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:388
Μοίρασέ το

 

 Ο Νίκος Κοτζιάς που ονειρεύεται την δημιουργία «πατριωτικής αριστεράς» ξέχασε εσκεμμένα την ντροπιαστική Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνώρισε στους γείτονες το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται «μακεδόνες», ακόμη και την αναγνώριση ανύπαρκτου «μακεδονικού έθνους».

Όμως στην παρούσα φάση θεωρεί πως βρήκε μια «χρυσή» ευκαιρία να επανέλθει στον ΣΥΡΙΖΑ και την κεντρική πολιτική σκηνή, κοινώς να… τρουπώσει!

 

Να περνιέται ο Κοτζιάς ως “πατριώτης’, με ξεπερνά…

Τέτοια κατάπτυστη προπαγάνδα όπου ένας ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, προσπαθεί να θεωρήσει το τακίμιασμά του με τον πισωγλέντη, ως… “πατριωτικό”!!!!!!!!!!!!!

Ο Κοτζιάς δεν έπρεπε να υπάρχει…

Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα είχε εκτελεστεί, ή θα είχε φυλακιστεί μέχρι να ψοφήσει ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου και την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΡΑΤΤΩτου Νίκου Κοτζιά είχε ανακοινώσει ότι η Ελλάδα «έχει ανάγκη από μια πατριωτική Αριστερά που να μη φοβάται τις αλλαγές» και τον Αύγουστο προχώρησε σε μία ακόμη πρόταση, προερχόμενη από την «ανάγκη κοινών δράσεων και διαλόγου μπροστά στις εξελίξεις», που απευθυνόταν προς όλες τις αριστερές, δημοκρατικές και οικολογικές δυνάμεις.

Βεβαίως ο Νίκος Κοτζιάς που ονειρεύεται την δημιουργία «πατριωτικής αριστεράς» ξέχασε εσκεμμένα την ντροπιαστική Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνώρισε στους γείτονες το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται «μακεδόνες», ακόμη και την αναγνώριση ανύπαρκτου «μακεδονικού έθνους». Όμως στην παρούσα φάση θεωρεί πως βρήκε μια «χρυσή» ευκαιρία να επανέλθει στον ΣΥΡΙΖΑ και την κεντρική πολιτική σκηνή, κοινώς να… τρουπώσει!

Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν το Σχέδιο για την Ελλάδα, η Σοσιαλιστική Πατριωτική Κίνηση και το ΠΡΑΤΤΩ με επιστολή τους στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν τέσσερα βήματα συνεργασίας του προοδευτικού-δημοκρατικού χώρου για την αναγέννηση της χώρας.

Ο Στέφανος Κασσελάκηςσήμερα με επιστολή του, απάντησε στην πρόσκληση του Νίκου Κοτζιά και δήλωσε «ανοιχτός στον διάλογο και τη συνεργασία», αναφέροντας πως ο «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει και προωθεί τον ανοιχτό διάλογο και τη συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στην κοινωνία».

εικόνα
εικόνα 1
εικόνα 2
εικόνα 3
εικόνα 4

Όπως αναλυτικά αναφέρει στην απαντητική επιστολή του προς τον Νίκο Κοτζιά ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητέ Νίκο,

έλαβα την επιστολή σου και σ’ ευχαριστώ για την πρόσκληση που απευθύνεις στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Χαίρομαι δε, καθώς διαπιστώνω ότι η επιστολή διαπνέεται από πνεύμα για την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει και προωθεί τον ανοιχτό διάλογο και τη συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στην κοινωνία.

Στην παρούσα κρίσιμη ιστορική και πολιτική καμπή είναι αναγκαίο να ξεκινήσει ο διάλογος για την ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων, για την εξεύρεση των αναγκαίων ιδεολογικών συγκλίσεων και προοπτικών, για τον σχεδιασμό μακροπρόθεσμων προγραμματικών συμφωνιών με βαθιά πίστη στις δημοκρατικές αρχές και αξίες, με όρους συμπεριληπτικότητας και κοινωνικής λογοδοσίας.

Μέσα από τον πλουραλισμό και τη διεύρυνση θα προκύψει η (ανά)σύνθεση των προοδευτικών δυνάμεων, θα βαθύνουν οι συνεργασίες, θα παραχθούν νέες ιδέες, θα υλοποιηθούν στόχοι και θα επιτευχθούν κοινά οράματα. Κυρίως, όμως, θα δημιουργηθούν «μέτωπα αντίστασης και αναγέννησης» απέναντι στις διαρκείς πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις σ’ εθνικό και διεθνές επίπεδο. Για να μπορέσει να επέλθει η κοινωνική και πολιτική αλλαγή και να ανατραπεί η καταστροφική για τη χώρα κυβέρνηση της ΝΔ.

Για τους λόγους αυτούς είμαι ανοιχτός στον διάλογο και τη συνεργασία, αποδεχόμενος την πρόσκλησή σου».

 

Πηγή

Προβολές : 388


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα