Σλοβακία – Ρόμπερτ Φίτσο: “Ολέθριες συνέπειες από τα πειραματικά εμβόλια. Όχι στις υπερεξουσίες του ΠΟΥ”. Αποκαλυπτικό βίντεο...

Σλοβακία – Ρόμπερτ Φίτσο: “Ολέθριες συνέπειες από τα πειραματικά εμβόλια. Όχι στις υπερεξουσίες του ΠΟΥ”. Αποκαλυπτικό βίντεο...

1 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:443
Μοίρασέ το

Εκρηκτικές δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος SMER στο Κάστρο της Μπρατισλάβα, καταδiκάζοντας τις πολιτικές του μαζικού εμβολιασμού.

Υπάρχουν κυβερνήσεις, που σέβονται τους λαούς τους… που είδαν τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Πρωθυπουργοί και κυβερνήσεις, που λένε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ.

Ευτυχώς που μαθαίνουμε αυτά τα γεγονότα, από τις μεταφράσεις του NIOLAND.

 

Παρακαλώ διαδώστε και αυτό το βίντεο στις επαφές σας, μήπως και αφυπνίσουμε κάποιους συμπατριώτες μας, που αγνοούν τι έρχεται…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραθέτω τις πρώτες χώρες της Ε.Ε. ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.

 

 

Μετάφραση: Nioland

 

17/11/2023 – Εκρηκτικές δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος SMER στο Κάστρο της Μπρατισλάβα, καταδiκάζοντας τις πολιτικές του μαζικού εμβολιασμού με μη δοκιμασμένα πειραματικά εμβόλια! Δηλώνοντας επίσης ότι θα απορρίψει την απόκτηση υπερεξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας!

Με μια ομιλία γεμάτη πάθος, ο Φίτσο υπενθύμισε τη διχαστική περίοδο του δημόσιου διαλόγου, εφιστώντας την προσοχή σε παλαιότερες δηλώσεις στα ΜΜΕ:

Τα ΜΜΕ ἐγραψαν, θυμάστε;

“Όλοι οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να ουρλιάζουν από τον πόνο σαν γουρούνια” και είναι επίσης: “απαραίτητη η χρήση βίας αν κάποιος απορρίψει την πολιτική των ενέσεων”.

Μια τέτοια ρητορική αναδεικνύει τις έντονες διχαστικές αντιλήψεις που προέκυψαν από αυτές τις προσεγγίσεις σχετικά με τον εμβολιασμό.

Δήλωσε ότι:

“Tα μέτρα εμβολιασμού που επέβαλε η κυβέρνηση αποτελούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι όλο και περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν πλέον τις σκανδαλώδεις συνέπειες μιας εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού με μη δοκιμασμένα πειραματικά εμβόλια”.

Ο Ρόμπερτ Φίτσο, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός της Σλοβακίας στις 25 Οκτωβρίου 2023, για τέταρτη φορά, δεν έχασε χρόνο για να ασχοληθεί με τα καυτά ζητήματα γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας και υπενθύμισε ότι γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για τα 20.000 θύματα που προκλήθηκαν από τις παράλογες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας στη Σλοβακία και δήλωσε ότι:

“Θα υποστηρίξει την ανάγκη πολιτικής αξιολόγησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης στο τομέα της υγείας, κατά την περίοδο της πανδημίας το 2020-2021 και από οικονομικής πλευράς”.

Επιπλέον, ο Φίτσο διατύπωσε ξεκάθαρα τη θέση το κόμματός του, το SMER, δεν θα υποστηρίξει καμία ενίσχυση των εξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας στη διαχείριση της καταπολέμησης των πανδημιών, χωρίς τη σαφή συγκατάθεση των διοικητικών οργάνων της Σλοβακικής Δημοκρατίας.

Ο ΠΟΥ υπενθυμίζουμε ότι θέλει να αποκτήσει υπερεξουσίες λήψης αποφάσεων σχετικά με τα φάρμακα, τα εμβόλια και τις υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να συμμορφώνονται οι χώρες που έχουν συναινέσει.

“Η κατεύθυνση της σλοβακικής σοσιαλδημοκρατίας [SMER] δεν θα υποστηρίξει την ενίσχυση των εξουσιών του ΠΟΥ εις βάρος των κυρίαρχων κρατών στη διαχείριση του καταπολέμησης των πανδημιών”, δήλωσε ο Φίτσο.

“Τέτοιες ανοησίες θα μπορούσαν να επινοηθούν μόνο από άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την αντίθεση ορισμένων κυβερνήσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού”.

Από την άλλη, ο Πρωθυπουργός επαίνεσε τα εναλλακτικά και συνωμοσιολογικά ΜΜΕ που, σύμφωνα με τον ίδιο, είπαν την αλήθεια αντί για τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Η δήλωση του πρωθυπουργού Φίτσο, αντιπροσωπεύει μια σημαντική πολιτική θέση για τη Σλοβακία, υποδηλώνοντας μια στροφή προς μεγαλύτερο εθνικό έλεγχο των πολιτικών υγείας και δυσπιστία απέναντι στον ΠΟΥ και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν σαφώς αφυπνίσει πολλούς ανθρώπους, καθώς φαίνεται ότι η προσπάθεια του ΠΟΥ να υφαρπάξει την εξουσία, επιταχύνεται.

Υ.Γ.: Φυσικά, καμία από αυτές τις ειδήσεις δεν θα φτάσει στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, επειδή συνεχίζουν να είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Παρακαλώ μοιραστείτε το!

 


Πηγή: https://www.facebook.com/robertficosk/videos/3812547159075991


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/d39

Προβολές : 443


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα