Σοβαρή Καταγγελία για Νατσιό. Ισχύει Δημήτρη Νατσιέ;;;

Σοβαρή Καταγγελία για Νατσιό. Ισχύει Δημήτρη Νατσιέ;;;

24 Αυγούστου, 2023 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,134
Μοίρασέ το

 

“Περνούν με κόκκινα, εκεί που είναι το όριο 80 πάνε με 200, μέσα στην πόλη τρέχουν σαν τρελοί και χωρίς κανέναν λόγο, αυτός κάθεται πίσω σαν τον λόρδο και αυτοί που το οδηγούν, πιθανόν κάτω από τις οδηγίες του, δεν συμμορφώνονται πουθενά.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία και λένε δεν μπορούμε να κάνουνε τπτ είναι πρόεδρος κόμματος.”

Δημήτρη Νατσιέ, επειδή γνωρίζω πως με διαβάζεις όπως με διαβάζει και το περιβάλλον σου, το βουλευτήριον ντε, θα σου θυμίσω τι γράφατε στις θέσεις σας ως κόμμα ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ…

Και σε παρακαλώ, μην το αλλάξετε οπως κάνατε σε προηγούμενες θέσεις σας, μόλις σας κρέμασα στα μανταλάκια, γιατί το έχω φωτογραφίσει και θα γίνετε περίγελος των σκυλιών… για μια ακόμη φορά… 

Γράφετε:

«Η βουλευτική θητεία δεν είναι προνόμιο, αλλά οικειοθελής προσφορά υπηρεσιών στο Λαό και στην Πατρίδα.

Η μηνιαία επιβάρυνση του Ελληνικού Λαού για την κάθε βουλευτική θέση αγγίζει τις 100.000 ευρώ μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένων των μισθών, των δωρεάν παροχών, των επιδομάτων, των προνομίων, των εξοδολογίων, του διορισμένου ή αποσπασμένου προσωπικού.

Ο βουλευτικός μισθός είναι ικανός για την πρόσληψη σωματοφύλακα, εάν ο βουλευτής κρίνει ότι τον χρειάζεται.”

 

Εσείς τους σωματοφύλακές σας, τους πληρώνετε από την τσέπη σας;

Ή τους πληρώνουμε εμείς οι ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ φορολογούμενοι πολίτες;;;

Θα περιμένω αποδείξεις ότι εσείς τους πληρώνετε από τον βαρβάτο πολιτικό μισθό σας…

Επίσης, θα περιμένω απάντηση των όσων καταγγέλλονται, και δεν ξέρω αν πρέπει να τα πιστέψω, γιατί ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ…

Και αν οι καταγγελείες ισχύουν, τότε αυτό λέγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ… και σ’ αυτή την περίπτωση, σας αφιερώνω τη ρήση του πρ. προέδρου των ΗΠΑ, ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ…

 

Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, στις προεκλογικές θέσεις του κόμματός σου, σύμφωνα με τις οποίες: “Πολιτική Ευθύνη Υπουργών

«Αν εξαπατάς και δεν τηρείς τις υποσχέσεις σου απέναντι στον εργοδότη, στην τράπεζα ή στον στρατιωτικό σου ανώτερο, πληρώνεις βαριές συνέπειες».

Αν όμως εξαπατάς προεκλογικά έναν ολόκληρο λαό, πράττοντας αντίθετα από τις υποσχέσεις σου, και προδίδεις εθνικό συμφέρον, αξιοπρέπεια, επιβίωση και όνειρα, τότε είσαι στο απυρόβλητο, με τη δήθεν ποινή «να μην ξαναψηφισθείς. Αυτό, πρέπει να αλλάξει»

Λογοδοσία πολιτικών

  • Ποινική αντιμετώπιση πολιτικών που υλοποιούν πολιτικές αντίθετες με τις προεκλογικές εξαγγελίες τους.”

Αυτά ισχύουν και για σένα, και για τον κάθε πολιτικό του κοινοβουλίου…

Άντε, γιατί γίνατε βολευτές ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,  και νομίζετε πως είστε στο απυρόβλητο, κι ότι πιάσατε τον πάπα απ’ τ’ αρχίδια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

Υ.Γ. Και οι δυο θέσεις του κόμματος, παρατίθενται στο τέλος της ανάρτησης…

 

Κώστας καταγγελία για Νατσιο λέει:

Σοβαρή Καταγγελία για Νατσιο: έχει ένα Nissan Qashqai μαύρο με λίζινγκ πινακίδες που ξεκινούν από Υ… μισθωμένο από την Βουλή.

Προφανώς είναι το όχημα που του έδωσαν στην Βουλή μετά την φασαρία που έκανε στο γκαράζ γιατί ήθελε τζιπ ενώ του είχαν κούρσα, αλλά το θέμα είναι ότι έχει βάλει ένα μπλε φάρο στο παρμπρίζ και μαζί με την κουστοδία αστυνομικών που τον ακολουθεί τρέχει μέσα στον πόλη του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης σαν παλαβός, εγώ το λέω να καταγράφει, θα κάνει σοβαρό τροχαίο.

Όποιος δει αυτό το όχημα μακριά, δεν υπολογίζουν τπτ, σοβαρός τροχονομιακός κίνδυνος. Συμπεριφέρονται λες και είναι ο πρωθυπουργός, να παρακαλάτε με μην πέσει κανένα μωρό στις ρόδες τους. Θα το κάνουν κιμά.

Περνούν με κόκκινα, εκεί που είναι το όριο 80 πάνε με 200, μέσα στην πόλη τρέχουν σαν τρελοί και χωρίς κανέναν λόγο, αυτός κάθεται πίσω σαν τον λόρδο και αυτοί που το οδηγούν, πιθανόν κάτω από τις οδηγίες του, δεν συμμορφώνονται πουθενά.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία και λένε δεν μπορούμε να κάνουνε τπτ είναι πρόεδρος κόμματος.

Εγώ θέλω να καταγραφεί, ώστε όταν γίνει κανένα τροχαίο, που είμαι σίγουρος ότι θα γίνει (εδώ μερικές ημέρες έχει το τζιπάκι και τους έμαθε όλο το Κιλκίς και όλοι αυτό συζητάνε), να δούμε μετά ποιος θα τρέχει.

Μέχρι και τηλεφωνήματα στο 100 έχουν γίνει από πολίτες να ελεγχθεί το όχημα γιατί νόμιζαν ότι είναι όχημα της ασφάλειας που έχουν ξεπεράσει τα όρια ή κάποιου τσαρλατάνου που το παίζει αστυνομικός.

Ο λόγος; Γιατί στον δρόμο δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

Αυτός είναι ο Νατσιος! Να ξέρετε, ότι λέει κάνει τα αντίθετα από πίσω.

Μεγάλη πολιτική απάτη. Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσετε.

 

Πηγή

 

 

Για να δούμε ποιές ήταν οι θέσεις του κόμματος ΝΙΚΗ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… σχετικά με την βουλή και τους βουλευτές…

Τις μεταφέρω ως φωτογραφίες, για να μην τα ξαναλλάξουν τα … παιντιά, ενδεχομένως του βουλευτηρίου…

 

Πηγή

 

Και εδώ, για τις πολιτικές ευθύνες των υπουργών, που όμως ισχύει για όλους τους … ενοίκους του ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,134


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα