Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σε έλεγχο 23,1 εκατ πολιτών: Οι καρδιακές φλεγμονές πιο συχνές σε εμβολιασμένους με Pfizer ή Moderna… παρά σε ανεμβολίαστους

26 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τα στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα αυτά που υποστήριξαν δυστυχώς μια μειοψηφία επιστημόνων καθώς υπό τον φόβο της αποδοκιμασίας πολλοί αρνήθηκαν να εναντιωθούν στο αφήγημα ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές.

Το επιχείρημα ότι ο εμβολιασμός για τον Covid 19 σώζει ζωές είναι μια κατασκευασμένη προπαγάνδα ώστε οι φαρμακευτικές εταιρίες να αποκομίσουν υπέρογκα κέρδη…

 

Δυστυχώς η πλειοψηφία έχει εμβολιαστεί… τις τραγωδίες, θα τις ζήσουν στην πορεία, αν και πολύ αμφιβάλω αν συνδέσουν θανάτους και καρδιακές ή άλλες σοβαρές παθήσεις, ως παρενέργεια του μπολισμού τους… τους τα γράφαμε… τους τα λέγαμε και επέλεξαν τον αυριανό τους θάνατο.

Είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ και ΕΓΩΙΣΤΕΣ, που δεν θα το παραδεχθούν.

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ… ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τί έχουν να πουν οι χρυσοπληρωμένοι “ειδικοί ακαταδίωκτοι” το Μαργιοκίνη, το Τζανάκη και τα άλλα χρυσοπληρωμένα παιντιά;;;

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σε έλεγχο 23,1 εκατ πολιτών: Οι καρδιακές φλεγμονές πιο συχνές σε εμβολιασμένους με Pfizer ή Moderna… παρά σε ανεμβολίαστους
Οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από καρδιακές παθήσεις από τους ανεμβολίαστους σύμφωνα με μεγάλη μελέτη στην Ευρώπη

Η καρδιακή φλεγμονή είναι πιο διαδεδομένη μεταξύ των εμβολιασμένων παρά σε ανεμβολίαστους αναφέρει μελέτη που εκπονήθηκε σε 4 χώρες και αφορούσε δείγμα 23,1 εκατ πολιτών.

Τα στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα αυτά που υποστήριξαν δυστυχώς μια μειοψηφία επιστημόνων καθώς υπό τον φόβο της αποδοκιμασίας πολλοί αρνήθηκαν να εναντιωθούν στο αφήγημα ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές.


Το επιχείρημα ότι ο εμβολιασμός για τον Covid 19 σώζει ζωές είναι μια κατασκευασμένη προπαγάνδα ώστε οι φαρμακευτικές εταιρίες να αποκομίσουν υπέρογκα κέρδη…

Η φλεγμονή της καρδιάς που απαιτεί νοσοκομειακή περίθαλψη ήταν πιο συχνή μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 σε σχέση με αυτούς που δεν εμβολίαστηκαν, σύμφωνα με μια νέα μελέτη σε δεκάδες εκατομμύρια Ευρωπαίους.

Τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας, δύο τύπων καρδιακής φλεγμονής, είναι πάνω από τα επίπεδα των ανεμβολίαστων ομάδων, συγκεκριμένα 38 ανά 100.000 μετά τη λήψη μιας δεύτερης δόσης εμβολίου που βασίζεται στην τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA (mRNA) ειδικά σε άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών.

Οι μελέτες έδειξαν ότι κινδυνεύουν περισσότερο με καρδιακές φλεγμονές οι εμβολιασμένοι διαπίστωσαν ερευνητές με υγειονομικούς φορείς στη Φινλανδία, τη Δανία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία.

«Αυτές οι επιπλέον περιπτώσεις μεταξύ ανδρών ηλικίας 16-24 ετών αντιστοιχούν σε 5 φορές αυξημένο κίνδυνο μετά τον εμβολιασμό με Comirnaty και 15 φορές αυξημένο κίνδυνο μετά το εμβολιασμό με Spikevax σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους», δήλωσε ο Δρ. Rickard Ljung, καθηγητής και γιατρός στη Σουηδική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων.

Το Comirnaty είναι το εμπορικό σήμα για το εμβόλιο της Pfizer ενώ το Spikevax είναι το εμπορικό σήμα για το εμβόλιο της Moderna.

Τα ποσοστά καρδιακών παθήσεων ήταν επίσης υψηλότερα για όσους έλαβαν οποιαδήποτε δόση των εμβολίων Pfizer ή Moderna, τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA.

Τα ποσοστά φλεγμονών ήταν αυξημένα μεταξύ των εμβολιασμένων ανδρών όλων των ηλικιών μετά την πρώτη ή τη δεύτερη δόση, εκτός από την πρώτη δόση εμβολίου Moderna για τα άτομα ηλικίας 40 ετών και άνω και τις γυναίκες ηλικίας 12 έως 15 ετών.

 

Μελέτη σε 23,1 εκατ ανθρώπους

Οι ερευνητές άντλησαν δεδομένα από εθνικά μητρώα υγείας, αναλύοντας 23,1 εκατομμύρια ανθρώπους ηλικίας 12 ετών και άνω.
Η ανάλυση αφορούσε δεδομένα από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως τη συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας ή το τέλος της χρονικής περιόδου της μελέτης, που ήταν στις 5 Οκτωβρίου 2021.

«Οι κίνδυνοι μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ήταν υψηλότεροι μέσα στις πρώτες 7 ημέρες από τον εμβολιασμό, αυξήθηκαν για όλους τους συνδυασμούς εμβολίων mRNA και ήταν πιο έντονοι μετά τη δεύτερη δόση», έγραψαν οι ερευνητές στη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο Journal of the American Medical Association.
Η μελέτη έχει αξιολογηθεί από άλλους επιστήμονες.

Ορισμένες προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο κίνδυνος καρδιακής φλεγμονής είναι υψηλότερος από τα εμβόλια, παρά από τον ίδιο τον COVID-19.

Άλλοι έχουν συμπεράνει το αντίθετο, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης μελέτης από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ τα CDC, που δεν έχει αξιολογηθεί από επιστήμονες , ωστόσο και σε αυτή την έρευνα αναγνωρίζεται ότι ο εμβολιασμός προκαλεί μυοκαρδίτιδες.

Οι αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζουν να συνιστούν εμβολιασμό για σχεδόν κάθε επιλέξιμο άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας, κατάστασης υγείας ή προηγούμενης μόλυνσης.
Οι σκανδιναβικές χώρες, ωστόσο, σταμάτησαν τη χρήση του εμβολίου Moderna το 2021 για νέους λόγω ανησυχιών σχετικά με τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό.

Στην μελέτη αναφέρθηκε ότι η εμφάνιση της φλεγμονής της καρδιάς είναι «πολύ σπάνια» και ισχυρίστηκαν ότι «τα οφέλη αυτών των εμβολίων για τη μείωση του κινδύνου σοβαρού COVID-19 και του θανάτου υπερτερούν των κινδύνων παρενεργειών».

Ο Δρ Peter McCullough, ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Ιδρύματος Truth for Health και καρδιολόγος που παρακολουθεί ασθενείς με καρδιακή φλεγμονή μετά τον εμβολιασμό, διαφώνησε.

«Στην καρδιολογία ξοδεύουμε ολόκληρη την καριέρα μας προσπαθώντας να σώσουμε κάθε κομμάτι του καρδιακού μυός.
Βάζουμε stents, κάνουμε καθετηριασμό καρδιάς, κάνουμε stress test, κάνουμε αξονική αγγειογραφία.

Όλο το παιχνίδι της καρδιολογίας είναι η διατήρηση του καρδιακού μυός», δήλωσε ο McCullough

«Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμασταν ένα εμβόλιο που προκαλεί καρδιακή βλάβη έστω και ενός ατόμου.
Ούτε ένα.

Και αυτή η ιδέα ότι «θα ζητήσουμε από μεγάλο αριθμό ανθρώπων να υποστούν καρδιακή βλάβη για κάποιο άλλο θεωρητικό όφελος για μια ιογενή λοίμωξη», που για τους περισσότερους είναι σαν ένα κοινό κρυολόγημα, είναι παντελώς αβάσιμη.

Τα οφέλη των εμβολίων σε καμία περίπτωση δεν υπερτερούν των κινδύνων».

 

 

Πηγή

Προβολές : 474


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα