Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του δικηγόρου Γ. Ηλιόπουλου, για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. Βίντεο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ...

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του δικηγόρου Γ. Ηλιόπουλου, για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. Βίντεο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ...

5 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:584
Μοίρασέ το

Γ.Ηλιόπουλος: Η πραγματική Σύγκρουση ήταν μεταξύ εκτελεστικής εξουσίας και Κράτους Δικαίου

 

Πού την είδατε τη σύγκρουσημεταξύ εκτελεστικής εξουσίας και Κράτους Δικαίου, κύριε Ηλιόπουλε;;;

Για να υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ … ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ … “ΜΑΝΔΑΜ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”;;;

Πάντα το πάνω χέρι είχαν στην ουσία οι δικαστές… γι αυτό και αναγκάζουν τις κυβερνήσεις να αποδέχονται τις τεράστιες αυξήσεις των μισθών και των συντάξεών τους.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…

ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, όπως τις χαρακτήρισε ο πρώην διευθυντής των  NYT και στο τέλος ο πολιτικοί…

 

… ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ..

 

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, Η ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…

Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

 

Καλλίοπη Σουφλή

 

Ο νομικός υποστηρικτής του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Γιώργος Ηλιόπουλος , ο γιός του οποίου ταξίδευε με την επιβατική αμαξοστοιχία της τραγωδίας στα Τέμπη και διασώθηκε ως επιβάτης στο τρίτο βαγόνι με ελαφρύ τραυματισμό αλλά βαθιά ψυχικά τραύματα, μιλάει στον 98.4 για την νομική εξέλιξη της υπόθεσης έναν χρόνο μετά και σημειώνει ότι αυτός ο χρόνος απέδειξε πως η πραγματική σύγκρουση δεν ήταν μεταξύ των δύο τρένων με την εγκληματική συνέπεια τον θάνατο των 57 επισήμως επιβατών, αλλά και μίας ακόμη αγνοουμένης όπως είπε, αλλά η σύγκρουση μεταξύ της εκτελεστικής εξουσίας και του Κράτους Δικαίου.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος έδωσε και μια πολύ σημαντική διττή πληροφορία, ότι φέρεται να υπάρχει και μια αγνοούμενη ακόμη, ενώ όπως είπε ο γιός του που βγήκε από το τρίτο βαγόνι σώος με μικροτραυματισμό, σε άλλους τραυματίες που βοήθησε να απεγκλωβιστούν διαπίστωσε χημικά εγκαύματα στο σώμα τους και στους οφθαλμούς τους.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος, μίλησε νομικά αναλυτικά για τα λάθη και τις παραλείψεις που έχουν γίνει στην έρευνα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη .

 

 

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέλυσε όλα όσα προκαλούν ερωτηματικά «7 μήνες μετά βρέθηκαν λείψανα μικρού ή μεγάλου μεγέθους αρκετά χιλιόμετρα μακρά από το χώρο της σύγκρουσης, χωρίς στη δικογραφία να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για το ποιος αποφάσισε και ποιοι συμμετείχαν αυτό.

 

Επιπλέον, δεν πρόλαβαν οι εμπειρογνώμονες να κρίνουν το φαινόμενο της πυρόσφαιρας που δημιουργήθηκε από την έκρηξη αλλά και τη ραγδαία εξέλιξη της φωτιάς γιατί ορίστηκαν στην έρευνα μόνο μηχανολόγοι, ενώ έπρεπε να έχουν οριστεί χημικοί μηχανικοί.

 

 

Ενώ έκπληξη προκαλεί ότι δεν τους τέθηκε ούτε ερώτημα για τη φωτιά αυτή».

 

Στη συνέχεια όπως περιγράφει «υπήρχαν άτομα που καήκαν ζωντανά» αλλά δεν έγιναν βιοχημικές εξετάσεις στα άτομα που βρέθηκαν καμένα.

 

Δεν έχει διευκρινιστεί η καύσιμη ύλη, η οποία προκάλεσε την αρχική ανάφλεξη και συνέβαλε στην εξέλιξης της φωτιάς αλλά σύμφωνα με το πόρισμα υπήρχε ξυλόλιο κατά 95%.

 

 

«Ήταν καθαρό ξυλόλιο» είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

 

Επιπλέον, η περιοχή του δυστυχήματος μπαζώθηκε και 3 βαγόνια από την εμπορική αμαξοστοιχία μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο.

 

 

Επίσης, εξαφανίστηκε το υλικό από τις κάμερες το οποίο είχε καταγράφει τη διαδρομή του εμπορικού τρένου «δεν διασώθηκε το υλικό γιατί καταγράφηκε πάνω σε αυτό κάτι άλλο ενώ είχε διαπραχθεί έγκλημα».

 

 

«Η όλη κατάσταση που επικρατούσε πλήρους διάλυσης κάθε συστήματος και κάθε ασφαλιστικής δικλείδας οφειλόταν στο ότι δεν είχαν θεσπιστεί οι εθνικοί κανόνες ασφάλειας. Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν» κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

 

Σημείωσε δε με νόημα, η δικαιοσύνη πρέπει να απαντήσει, την αφορά ή όχι το γεγονός ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης , αυτός, αναγγέλλει ως μη όφειλε, έναρξη της δίκης τον Ιούλιο και αποστολή δειγμάτων σε εξιδεικευμένο κέντρο -εργαστήρι του Καναδά και όχι οι προϊστάμενοι της κύριας ανάκρισης ;

Γ.Ηλιόπουλος: Η πραγματική Σύγκρουση ήταν μεταξύ εκτελεστικής εξουσίας και Κράτους Δικαίου

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 584


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα